Profile cover photo
Profile photo
FairFrog
8 followers -
Eerlijk en duurzaam consumeren | #fairfashion | #organic | #biologisch | #fairtrade
Eerlijk en duurzaam consumeren | #fairfashion | #organic | #biologisch | #fairtrade

8 followers
About
FairFrog's posts

Post has attachment
Wat is er leuker dan pop-up store shoppen rond de kerst? Sfeer opsnuiven in een winkel met creaties in plaats van producten! Aan de Bos en Lommerweg vind je de unieke pop-upcycle store UpNew, die wordt gerund door Uit De Schuur en Pippi-Lotta. Je vindt er naast deze mooie meubelmakers ook andere upcyclers zoals PaperMoon by Iris Satijn, LURE a LURE en Werp. Lees meer op de blog!


Post has attachment
De zwarte piet discussie bekeken vanuit het perspectief van eerlijke handel.

Post has attachment
Op zoek naar originele Sinterklaas cadeaus of heb je de kerst al in je bol? Vandaag delen we op FairFrog een aantal leuke tips (allemaal via FairFrog verkrijgbaar) voor pakjesavond of voor onder de boom. FairFrog helpt je een goede sint te zijn met cadeaus met een goed verhaal!

Post has attachment
Hebben jullie al een menstruatiecup? De meest duurzame oplossing voor je menstruatie! Niet meer al dat afval van tampons, maar hoe kies je een cup die bij je past? 5 dingen om op te letten en een heldere tabel met 11 merken op de blog!

Post has attachment

Nelle schrijft over haar eerste kledingruil ervaring en deelt haar nieuwe outfits op de blog! Ben jij weleens naar een kledingruilfeestje geweest? En wat was je ervaring? Wij zijn erg benieuwd, laat hier of op de blog een berichtje achter!


Post has attachment
10 jaar na Al Gore maakt Leonardo DiCaprio een film over klimaatverandering; met als centrale vraag; hoever zijn we gegaan en kunnen we er nog iets aan doen? Ook als je je dagelijks bezighoudt met duurzaamheid, maakt de film nog indruk. Lees Nelle's review op de blog!


Post has attachment
De een is al wat langer bij ons te vinden, de ander nog maar pas; sinds onze start in september zijn er alweer 3 nieuwe webshops bijgekomen! Vandaag stellen we ze nog even helemaal officieel aan je voor en kun je wat meer lezen over hun achtergrond. Veel kijk- lees- en shopplezier!


Post has attachment
Khloe Kardashian heeft onlangs een eigen jeanslijn gelanceerd die o.a. Fairtrade zou zijn. Vergeleken met koploper Nudie jeans mist er echter nog veel informatie op de website. Lees in onze nieuwe blog hoe Nudie jeans haar producten zo duurzaam mogelijk de wereld inbrengt - én weer terug haalt!Post has attachment
Ben je bang dat je je tot sinterklaas aan toe moet vervelen? Niet gevreesd want de komende tijd zijn er heel veel leuke dingen te doen!

Deze week kun je bijvoorbeeld in Amsterdam kennismaken met de oprichter van FairPhone. Maar ook als je meer wilt weten over verduurzaming van de mode industrie of als je op zoek bent naar lifestyle inspiratie staan er leuke dingen voor je op de kalender!

Tag hieronder je vrienden met wie je op stap wilt!Post has attachment
Kennen jullie de merken van webshop het Groene Schaap al? Deze vrolijke jurkjes zijn van Akukuna, een Spaans merk voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De kleding wordt in Spanje ontworpen en vervaardigd van biologisch gecertificeerd katoen. Het merk combineert passie voor kindermode met een nieuwe visie op mode met oog voor mens en milieu!


Wait while more posts are being loaded