Profile cover photo
Profile photo
FairFrog
10 followers -
Eerlijk en duurzaam consumeren | #fairfashion | #organic | #biologisch | #fairtrade
Eerlijk en duurzaam consumeren | #fairfashion | #organic | #biologisch | #fairtrade

10 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
In Colombia worden de Wayuu Mochila tassen met de hand gemaakt en geweven door vrouwen van het Wayuu volk. Het gave hiervan is dat iedere tas een uniek geometrisch patroon heeft dat de cultuur en het leven van de Wayuu stam symboliseert.
Je herkent ze aan hun vorm; het is een soort zak die je kunt openen en sluiten door een koordje aan te trekken. Ze zijn er in hele felle kleuren, maar ook in neutrale aarde tinten. Al enig idee waar Lizzy van MoreThanHip het over heeft? Lees het op FairFrog!

https://fairfrog.nl/bohemian-ibizastyle-mochila-tassen/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Webshop in the spotlight! Nog snel even schoonmaken voor je op vakantie gaat? Dat kan duurzaam met BIOnyx! Oprichter Arnout Nooteboom raakte in Zuid-Afrika geïnspireerd door de werkwijze van koffieboeren; hoge kwaliteit, duurzaamheid en ontwikkeling waren wel degelijk mogelijk in productie! Terug in Nederland heeft hij deze componenten vertaald naar de sector waarin hij werkzaam was. Met als resultaat natuurlijke, hoogwaarde en 100% biologische schoonmaakmiddelen met een minimale impact op het milieu.
Meer BIOnyx vind je op FairFrog!

https://fairfrog.nl/#!/webshops/bionyx/
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Na de veganistische pizza’s, Ben & Jerry’s ijs en Cornetto’s is de plantaardige revolutie verder geëvolueerd. Afgelopen week vloog er biefstukc zonder vlees de supermarkten in. Echt iets voor FairFrog, dacht FairFrog's Anne-Jitske en probeerde het uit.

Maar durfde ze het wel? Want de plantaardige biefstukc van Vivera zou bloeden...

https://fairfrog.nl/biefstukc-zonder-vlees/
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Webshop in the spotlight! Wolf and Storm is in het leven geroepen door oprichtster Marlieke Broekmeulen om het makkelijker te maken voor consumenten om (net als FairFrog!) stijlvolle én eerlijke fashion items te kopen. Je vindt bij Wolf and Storm onder andere kleding, clutches, tote bags, kokerrokken, gouden armbandjes en nog veel meer - allen van een hoogwaardige kwaliteit en met een goed verhaal!

Voor meer Wolf and Storm, surf naar FairFrog! https://fairfrog.nl/#!/webshops/wolf_and_storm/

Photo
Add a comment...

Post has attachment
"Remember each one of us has the power to change the world. Just start thinking peace, and the message will spread quicker than you think.” - Yoko Ono

Mooie quote om de zomer mee in te gaan!
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Webshop in the spotlight! Eileen4Kids is een webwinkel voor kwalitatieve kinderkleding met een hart. De kleding wordt op een verantwoordelijke manier gemaakt voor mens en milieu. Op FairFrog vind je daarvan de merken die het beste scoren op eerlijke handel. Er gaat ook nog eens 10% van de omzet van deze webwinkel naar Stichting Onderwijs voor India!

Voor meer producten van Eileen4Kids, surf naar FairFrog!

https://fairfrog.nl/#!/webshops/eileen4kids/

Photo
Add a comment...

Post has attachment
Altijd al in een duurzaam notitieboek willen schrijven? Dat kan! In de whiteboard schriften van Correctbook en Bambook bijvoorbeeld. Of neem de notitieboeken gemaakt van de Lokta plant die groeit in de Himalaya, uit de shop van MoreThanHip.

Voor meer eerlijke en duurzame kantoorartikelen, surf naar FairFrog!

https://fairfrog.nl/#!/categories/wonen/kantoor/
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Omdat hij deze maand in een paar films op de tv verscheen: 'Please find out what you can do to make a difference. Take five minutes to educate yourself on an issue you didn't know about before. Then tell somebody else.' - Matt Damon
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Jump to Fair and Green met ons! Een overzicht van onze laatste jumps in deze nieuwsbrief. Over een groen interieur, eerlijke kleden uit Nepal, Marokko, Turkije en India en gave shops uitgelicht!

https://fairfrog.nl/fairfrog-nieuwsbrief-een-groen-interieur/
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Maak van jezelf een heuse wereldburger met deze wereldse oorbellen! Je vindt deze en nog meer eerlijke oorbellen op FairFrog! https://fairfrog.nl/#!/categories/accessoires/oorbellen/
Ps: de oorbellen uit de afbeelding komen van Marie's Fairtrade Shop, MoreThanHip & Butik Batik.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded