Profile cover photo
Profile photo
sharifah shima
2,077 followers -
BE CLEAR,NOT CLEVER
BE CLEAR,NOT CLEVER

2,077 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
My E-Day Alhamdulillah
Hidup sederhana itu lebih indah - Shima Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah... one step closed.. 24102014 semua berjalan dengan lancar.. terima kasih kepada my family, sedara mara  dan juga rakan-rakan  yg turut hadir dan membantu  untuk majlis ini....

Post has attachment
HAKIKATNYA KITA TAK SEMPURNA
Setiap manusia yang Allah jadikan mempunyai kelebihan dan kekurangan tersendiri, Allah itu maha Adil, tidak dijadikan seseorang manusia itu hanya mempunyai kekurangan tiada kelebihan, dan tidak dijadikan seseorang manusia itu hanya mempunyai kelebihan tidak...

Post has attachment
Photo

assalamualaikum.. wahai lelaki, tlg jangan miang sangat.. ! 

Post has attachment
Selamat Datang 1 Rejab
Masuknya azan maghrib Rabu hari ini 30 April 2014 sudah masuknya 1 Rejab, bulan d mana catatan amalan kita ditutup & dserahkn kpd Allah SWT & digantikn yg baru. Sebelum catatan amalan ditutup, saya ingin memohon maaf atas segala dosa, halalkan makan minum. ...

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Wahal Bakal Imamku..
"Buat bakal imamku, akan ku persiapkan diriku sebelum kau menikahiku, agar tibanya saat ijab kabul itu, aku takkan memberatimu memikul dosa-dosaku, dosa auratku, dosa lidahku... Aku mengharapkan solehmu, meskipun aku bukanlah solehah, akan ku cuba menjadi i...

Post has attachment

Post has attachment
"Cinta Monyet Zaman Sekolah"
Assalamualaikum....    CINTA MONYET  . Apa tu ? Monyet pun reti bercinta ke ? Menurut bahasa tak berapa nak scientific nya cinta monyet ni adalah istilah orang orang tua terhadap monyet bila bercinta . Monyet ni kan hyperactive , suka sangat tukar tukar pan...
Wait while more posts are being loaded