Profile cover photo
Profile photo
noor aziana
27 followers
27 followers
About
noor's posts

Post has attachment
Jelita- Majalah Wanita Malaysia, Kecantikan, Fesyen, Hiburan berkongsi cerita bagaimana cara untuk kekal bertenaga sepanjang puasa di laman webnya.  Perkongsian di webnya di sokong oleh Consultant Physician and Geriatrician Healthy Ageing Specialist, Dr…

Post has attachment
Nutriferon oleh Pakar Imunologi Terkemuka, Dr Yasuhiko Kojima Dr Yasuhiko Kojima merupakan seorang pakar imunologi tersohor di Jepun. Dr Yasuhiko Kojima telah menjumpai interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.…

Post has attachment
Selesai sudah perkongsian tentang penyusuan dibulan Ramadhan untuk ibu yang bekerja untuk LAT Family semalam. Thank to Master Zahirah untuk peluang ini.:) Sebenarnya 2 tahun lepas Ana ada kongsikan tips penyusuan dibulan Ramadhan juga, namun ia untuk…

Post has attachment
Dah kenal Omega 3 baru kita dapat mencintainya bersungguh-sungguh. Omega 3 Asid Lemak EPD dan DHA memberi kebaikan kepada kesihatan kebaikan ibu hamil, untuk mencegah masalah penyakit kardiovaskular, ekzema dan juga nyanyuk(Alzheimer). Omega 3 Asid Lemak…

Post has attachment
Berhari-hari, anak soleh request ummi masak nasi biru. Semangnya ummi awak ini gemar makan nasi biru. Namun ummi tak pernah masak sendiri Rice To Wednesday. Kebetulan bunga biru meriah di belakang rumah maka ummi pun merealisasikan lah hajat si anak. Hati…

Post has attachment
Anda cuba hamil? Jom Ubah diet harian anda!

Post has attachment

Post has attachment
Tidur tak lena la malam tadi. Macam tak tidur je. Penat tak hilang pun bangun pagi ini.

Ada rahsia yang saya bongkarkan dalam ni. Bacalah.


Post has attachment
Boss Baby terlebih dos Vitamin C?? Biar betul?

Nak tahu apa sebenarnya? moh baca ni ye.

Post has attachment
Dah nak masuk kerja namun belum jumpa berap oz si manja menyusu setiap sesi.

Apa kata baca post ini moga ia dapat membantu mommy.
Wait while more posts are being loaded