Profile cover photo
Profile photo
E.S.T.I.D.A Interior Design & Concept Development
38 followers
38 followers
About
Posts

Post has attachment

In de media:

VRIJDAG 13 APRIL 2018 ENTREE MAGAZINE:

Restaurant Nobel, dat ook een hotel is, op Ameland heeft een restyling ondergaan. De kenmerkende sfeer is behouden gebleven, maar is een stuk frisser en straalt meer eenheid uit. Designbureau ESTIDA is hiervoor verantwoordelijk[...] http://www.entreemagazine.nl/nobel

Post has attachment
https://www.estida.nl/portfolio-posts/estida-werk-nieuw-interieur-zelfde-sfeer-bij-nobel-ameland/

Een nieuw interieur voor een bekend bruin café en restaurant maar wel de ziel ervan bewaren; die uitdagende opdracht gaf Hotel-Restaurant Nobel op Ameland aan ESTIDA. Met kleur en materialen creëerden we de gewenste eenheid, bijzondere details en veel aandacht voor het Nobeltje behielden de sfeer en door het nieuwe interieurconcept komen de bezoekers en hotelgasten vaker terug of blijven ‘hangen’ om ook te dineren en borrelen in de authentieke ruimtes van deze horecagelegenheid.

Post has attachment
NOW OPEN:

Restaurant Ace een eerbetoon aan het Amsterdam van vroeger en aan de magie van kaartspellen en illusionisten.

Interieur Estida

https://www.estida.nl/portfolio-posts/ace-amsterdam-parool/

Post has attachment
Wij zijn weer hard opzoek naar een goede meubelmaker / interieurbouwer die ons team kan komen versteken.

Ben jij die getalenteerde meubelmaker die houdt van uitdaging en inspirerende projecten?

Dan zoeken wij jou!

Voor meer informatie over ESTIDA en het functieprofiel: www.estida.nl/vacatures
Sollicitaties naar: solliciteren@estida.nl
https://www.estida.nl/vacature-meubelmakerinterieurbouwer/

Post has attachment
Ons eigen hotel @boutique hotel Staats is genomineerd voor de prijs
'Beste hotel concept'

http://entreeawards.nl/portfolio-item/boutiquehotel-staats-haarlem/

Post has attachment
PERSBERICHT : NIEUWSTE VESTIGINGEN WOODSTONE PIZZA AND WINE UNIEK INGERICHT BINNEN EEN STRAK INTERIEUR CONCEPT

Amsterdam, 18 september 2017 : Twee nieuwe interieurs volgens het strakke concept van #Woodstone #Pizza and Wine, maar wel elk met eigen nuances en slimme oplossingen. Zo gaf ESTIDA de panden van Woodstone in Zoetermeer en in Alphen a/d Rijn ieder haar unieke gezicht terwijl de internationale signatuur rondom de grote oven in beide zaken duidelijk aanwezig is.

Bestaand concept met creatieve eyecatchers

Net als de eerste drie restaurants van Woodstone tekende #ESTIDA Interior Design en Concept Development ook voor het interieur van de twee nieuwste zaken. In nauwe samenwerking met Woodstone’s Penny Vos ontwikkelde art-director #Michel Ruijgrok twee interieurs die passen binnen het bestaande concept, die de sterke punten van het pand benadrukken en waarin volop ruimte is voor creatieve eyecatchers

Lees verder op onze website :
https://www.estida.nl/persbericht-nieuwste-vestigingen-woodstone-pizza-and-wine-uniek-ingericht-binnen-strak-interieurconcept/

Post has attachment
https://www.estida.nl/persbericht-tankstation-ruyven/

Estida werkt mee aan net geopend concept 'Qichi' voor Esso Ruyven aan de A13
Esso Ruyven, aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag, heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan. De traditionele ‘tankstationshop’ van weleer is geworden tot een moderne food- formule. Indrukwekkend grote, kleurrijke afbeeldingen van het unieke versassortiment, zoals sushi, salades en op een Green Egg bereide burgers, prijken aan de glazen wanden.
#esso #tanken #estida #A13

Post has attachment
https://www.estida.nl/portfolio-posts/verrassende-restyle-voor-aziatisch-restaurant-tiger-mama-in-utrecht/

VERRASSENDE RESTYLE VOOR AZIATISCH RESTAURANT MET 4 VERSCHILLENDE RUIMTES

Een nieuw en aantrekkelijk interieur dat uitnodigt, die opdracht gaf Tiger Mama uit Utrecht. In een monumentaal pand waar ze hun gasten verrassen met Aziatische hapjes creëerden wij een bijpassend gevarieerd interieur en kregen ook de opdracht voor de ontwikkeling van het logo en de menukaarten.

Restaurant met monumentale status restylen

Jorn Speijer van Tiger Mama in Utrecht wilde het restaurant restylen zodat het opvallend en aantrekkelijker werd. Een uitdagende opdracht omdat het pand bestaat uit vier aparte ruimtes die samen het restaurant vormen en er niets verbouwd mocht worden vanwege de monumentale status. Na een kennismakingsgesprek gunde hij ESTIDA Interior Design en Concept Development de opdracht en wisten we zijn verwachtingen ruimschoots te overtreffen.

Smaragdgroen en een minimalistische sushi-kelder

Het pand heeft een kelder, binnentuin, een eetgedeelte bij de keuken en bij de bar. Wij gaven elke ruimte haar eigen karakter zoals een minimalistische sushi-kelder, een Japanse binnentuin en een smaragdgroene zaal bij de entree. Precies zoals de kaart van dit restaurant verrast, zo verrassen de ruimtes de gasten ook.

Boven verwachting mooi

‘Onze gasten komen met open mond binnen en ze vinden ’t prachtig!’, Jorn is heel tevreden met het resultaat van de restyle. ‘Je weet vooraf nooit precies hoe het gaat worden, maar het is boven verwachting mooi. Alle eer voor ESTIDA.’

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded