Profile cover photo
Profile photo
Nuzul Fikrie
39 followers
39 followers
About
Nuzul's posts

Post has attachment
ISIS Destroys Al Nuri Mosque, Another Loss for Mosul

Post has attachment
Exclusive Photos Show Destruction of Nineveh Gates by ISIS

Post has attachment
Badan penat.

Berangin. Asyik moody je.

Pantang kena usik sikit. Melenting.

"Nape yang?".

Aku tanya.

Dia jawab.

Sakit perut la. Penat.

Aku pun suakan benda ni.

ALFALFA dari #shaklee.

Cuba amal.

Banyak manfaatnya tau.
Membantu merendahkan kadar kolesterol.✅

Membantu proses pencernaan ✅

Membantu menyeimbangkan hormon bagi wanita ✅

Sembelit? Membantu melawaskan pembuangan ✅

Sumber Vitamin yang kaya.

Nak ? PM 👉👉👉http://buff.ly/2scv3vV
Photo

Post has attachment
Satu hari sibuk. Penat.

Lagi lagi bila puasa. Cepat letih.
Bila bersahur nak cepat habis makan.Tapi apa makanan tambahan yang boleh kita cuba,yang boleh bantu berikan tenaga tambahan ?

➡ESP ⬅
Formulasi khas untuk mereka yang
- ingin sihat.
-menyusu anak.
-sedang berpantang.

Kaya dengan vitamin dan mineral.

Rendah lemak.

Berminat?

👉👉http://buff.ly/2quBrN7
Photo

Post has attachment
Memahami Asas Pinjaman Perumahan Di Malaysia - Bahagian 1

Assalamualaikum,

 

Sesungguhnya kekuasaan Allah yang

Melapangkan dan menyempitkan rezeki.

Semua ketentuan bagi hamba adalah

yang terbaik bagi hamba tersebut.

 

Jika hamba tersebut diberikan kelapangan,

maka itulah yang terbaik baginya,

sehingga dia bersyukur dan menunaikan hak

yang ada pada rezeki yang telah

diberikan Allah padanya.

 

Adapun jika seorang hamba diberikan

kesempitan rezeki, maka itu pun yang

terbaik baginya.

 

Sebagaimana firman Allah SWT:

“Dan sekiranya Allah melapangkan rezeki

kepada hamba-hambaNya, nescaya mereka

akan berbuat melampaui batas di bumi,

tetapi Dia menurunkan dengan ukuran

yang Dia kehendaki. Sungguh, Dia Maha

Teliti terhadap keadaan hamba-hambaNya,

Maha Melihat.”

(Asy-Syura: 27)

 

Sebagaimana yang kita sedia maklum,

setiap masalah tidak akan mungkin ada

kecuali ada sebabnya.

Sesungguhnya permasalahan sempit dan

susahnya rezeki akan terjadi kerana

beberapa sebab.

 

Saya akan kongsikan sebab-sebabnya

dalam email yang akan datang.

Inshaa Allah.

 

Post has attachment
Promo Ramadhan #shaklee.

➡ANDA ADA KEAZAMAN INGIN BERHENTI MEROKOK? 🚬⬅

📢Perhatian kepada abang abang yang ingin berhenti merokok pada Ramadan ini.

Bukan bulan puasa sahaja.
tetapi buat selamanya


📢 akak yang ingin bantu suami berhenti merokok.


Cuba bermacam macam cara tetapi kurang berkesan.

1.tiap kali nak merokok saya buat burpees.
2.kunyah gula gula getah.
3.minum air.
4. Main game.

Dah cuba 4 di atas tetapi kurang berkesan.

Cubalah produk nombor satu #shaklee.

VIVIX!.

Kaya dengan antioksidan
Memulihkan fungsi tubuh dari dalam
Meremajakan kulit.
Memulihkan tubuh.

Dan yang paling utama.

Membantu menghilangkan ketagihan pada rokok 🚬
Photo

Post has attachment
Rahsia berhenti merokok
Kejap lagi saya share
Photo

Post has attachment
#qotd
Never stop trying.
Photo

Post has attachment
Bingung ? - simptom kurang vitamin.

Cepat letih. -simptom kekurangan vitamin.

Boleh rujuk gambarajah dibawah.

Andai anda ada masalah seperti berikut. Boleh cuba produk produk Shaklee...

Dengan bermacam Macam sumber makanan cerca marba. Tak tahu mana ada khasiat sebenar mana yang 'over claim' khasiat.

Shaklee datang.

Menjanjikan sesuatu yang lain.

Produk 💯 peratus semulajadi.
Tidak ada kesan sampingan.

Nak cuba ?
Pm
👉👉👉http://buff.ly/2qcmgb1
Photo
Wait while more posts are being loaded