Profile cover photo
Profile photo
aku komeng
47 followers
47 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Lepin Brick
apa yang kOrang semua tau pasal Lepin Brick ...? salah satu knOckOff blOck brick yang ada dipasaran...sama saja macam legO cuma dia murah sikit la. made in China. bOss ayaq kOsOng dalam prOses untuk buka kedai Lepin Brick ni..sO sebagai start up...sini kita...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
nasi arab sungai dua butterwOrth
kOrang pernah pi makan nasi arab kat sungai dua tu tak...dekat kfc depan kedai eksesOri kereta...yang jual pakai van putih tu... kalu pernah rasa nasi arab dia macam mana sedapkan...Ok aku pun malas nak cerita panjang pasal nasi arab ni...cuma ada tambahan ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
kenapa kena makan ikan salmOn
    OtOt, Tisu, Enzim, dan HOrmOn Protein atau asid amino merupakan komponen penting dalam sel-sel, tisu,
enzim, hormon dan setiap bahagian badan kita. Protein daripada Salmon
mudah dicerna dan mudah diserap ke dalam tubuh. Ia tidak mempunyai
apa-apa kes...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
makan lewat malam
Kebiasaan makan larut malam kadangkala sering tidak kita endahkan,
selain banyak pilihan yang menggOda ketika diluar rumah makan larut
malam juga sering menemani aktiviti kita yang susah tidur. tahukah kOrang semua ativiti tersebut berbahaya bagi kesihata...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
senaman kempis perut
Ok hari ni nak kasi tip senang nak kempis perut...ini just senaman untuk yang malas bersenam dan menghabiskan masa sehingga 45 minit untuk kempiskan perut... caranya mudah kempiskan perut kOrang selama 60 saat dengan cara masukkan perut kOrang kedalam...ala...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded