Profile cover photo
Profile photo
Jakob Færch-Jensen
1,030 followers -
Hævi!
Hævi!

1,030 followers
About
Posts

Post has attachment
Dansk Cyklistforbunds butik holdt rejsegilde. Der var fadøl og en masse cykel glade mennesker. Her er lidt indtryk fra aftenen!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2013-05-26
69 Photos - View album
Add a comment...

Post has shared content
For min del handlede det ret meget om størrelsen, da jeg købte kamera for 2 år siden -derfor fravalgte jeg DSLR og gik efter et systemkamera fra Olympus -det fylder ikke mere end at jeg kan have det i lommen og derfor altid har det med!
Ulempen er at objektiverne er noget dyrere end til Canon/Nikon, men der findes efterhånden en del ret fantastisk glas til systemet. Derudover kan du relativt billigt benytte gamle manuelle objektiver, som fås for en slik på f.eks. DBA.dk -det gjorde jeg, og det var en ganske god måde at lære noget om dybdeskarphed og blænde på :v)

Olympus Pen/Panasonic Lumix kameraerne fås også brugt på DBA, og her kan du ofte finde en hel pakke med et større eller mindre udvalg af objektiver og andet tilbehør, for ca. samme pris som det Canon du har kigget på.
Hej alle sammen :) 
Jeg har brug for lidt vejledning. Jeg er 19 år og derfor består min økonomi af en SU. Men jeg vil virkelig gerne have et spejlrefleks kamera, men pengene er et problem. Jeg har fundet det her kamera, men er det et godt køb?
På forhånd tak :)
http://www.komplett.dk/k/ki.aspx?sku=767269#extra
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
These are my 24 pictures for the 24 hours of the Copenhagen Photomarathon held this weekend. I've captioned each photo with the subject for that photo -some of them might not make sense for the non-danes, but I hope it makes sense for the judges ;)
It was a bit of a challenge to keep the creative juices flowing for 24 hours straight -some of the interpretations suffers from lack of sleep and imagination -and time! Every 4 hours, I had to meet at the checkpoint, to get the next 4 subjects, so there was a certain amount of stress as well.
Anyway -it was a fun experience, and a real challenge -though next year I might settle for the 12 hour version, like +Jacob Frederik Nielsen did this year.
Well, enough talking, here's the pictures -enjoy!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Fotomarathon CPH 2012 (24 fotos)
24 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Hey +Jacob Frederik Nielsen -lægger du ikke dine fotomarathon billeder op? Mine ligger her: http://www.flickr.com/photos/thejakob/sets/72157631257749594/ -men jeg laver en mappe til dem her på G+ også!
Hvad syntes du var sværest/lettest?
Jeg havde problemer med mit undervands billede, og målt og vejet havde jeg ikke tid nok til, desværre. Som vinden blæser kom til mig i et øjebliks klarsyn ;)
Add a comment...

Der er fotomarathon i weekenden, i København, Odense, Aarhus og Ålborg. Tilmeld dig før onsdag kl. 24 og spar en halvtredser!
Ses vi? Jeg deltager i Kbh!

http://www.billetagenten.dk/Event/FotoMarathon-2012.aspx
Add a comment...

Ovenpå weekendens photowalk dukkede der et par stykker op som jeg ikke har i min cirkel med danske fotografer. I er nu tilføjet!
Hvis du har nogle jeg mangler, så tilføj og del gerne tilbage -the more, the merrier :)
Add a comment...

Post has shared content

Post has shared content
Add a comment...

Nå, mit sidste indlæg om print af fotos i galleri størrelser, vandt ikke det store gehør.
Mon nogen så vil være behjælpelige med et andet udstillings/salgs relateret spørgsmål?

Sagen er jo den, at hvis jeg får hul igennem til denne førnævnte kunstforening, så vil de gerne købe for 5000,- billeder.
For det første har jeg svært ved at vurdere hvordan/ud fra hvilke kriterier jeg skal prissætte de enkelte billeder -udover omkostningerne ved at få dem trykt, naturligvis, som selvfølgelig skal dækkes.
Dernæst -det må vel være at betragte som en bi-indtægt, og skal derfor indberettes til SKAT, ikke sandt? Og det samme med evt. fremtidigt salg?
For det tredje -skal jeg momsregistreres, eller er det kun hvis jeg rammer et vist beløb?

Håber at nogen kan hjælpe -eller pege mig i retning af relevante links :v)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded