Profile cover photo
Profile photo
hidayah seman
98 followers -
simple, short, sweet
simple, short, sweet

98 followers
About
Posts

Post has attachment
Mulakan balik hobi menaip
07.12.17 Dengan ini, cikdayah ingin memulakan kembali hobi menulis menaip berkata pujangga penuh puitis. Perlahan-lahan kita ajar dan latih minda berpuitis supaya kelak senang nak menulis thesis. Semoga cikdayah mendapat idea dan ilham yang mencurah-curah. ...
Mulakan balik hobi menaip
Mulakan balik hobi menaip
hidayahseman92.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TANAH GETAH DI PAHANG UNTUK DIJUAL
Tanah getah Keluasan 9 ekar Lokasi: Kg. Berkam, Bukit Betong, Kuala Lipis, Pahang 0.5km dari jalan Berkam-Aur Gading (jalan sedang dibangunkan sebagai salah satu jalan alternatif kuala lipis-kelantan) Harga RM 45,000/ekar  Hubungi 0145074775 (sms/watsapp)
TANAH GETAH DI PAHANG UNTUK DIJUAL
TANAH GETAH DI PAHANG UNTUK DIJUAL
hidayahseman92.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Dear hidayah #2
A girl wants a boy to play with, A woman wants a man to be with.
Dear hidayah #2
Dear hidayah #2
hidayahseman92.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Dear hidayah #2 Pengalaman defense proposal MSc.
Be confident. Be bold. Buat yang terbaik. Persediaan? Memang suka buat last minute. Tambah pula panel nya Ya Allah, tough la untuk defense stage. Prof dan Prof Madya kauuuu. Defense selasa, isnin baru siap touch up slide presentation. Ahad baru tambah lagi ...
Add a comment...

Post has attachment
Dear diary #1
Sifat jujur dan berterus terang itu penting dalam sesebuah institusi kekeluargaan. Tidak kiralah antara suami dan isteri, anak dan ayah atau anak dan ibu. Masing-masing perlu jujur dalam setiap perbuatan dan kata-kata. Benar kita malu untuk mengatakan hal y...
Dear diary #1
Dear diary #1
hidayahseman92.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Lelaki Misteri Part 1
Masa tu hati aku pon macam berdolak-dalih dengan relationshik tak matang aku. Malas nak cerita sebab tak penting pon. Cuma sakit hati sebab dia janji nak kawin ngan aku. Selepas setahun takde khabar dari dia, tiba2 kawan hantar gambar dia tunang. Ehhh terce...
Lelaki Misteri Part 1
Lelaki Misteri Part 1
hidayahseman92.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Positif, Perbezaan itu Melengkapkan
Bismillahirrahmanirrahim. Kamu dari keturunan berharta, Aku biasa2 sahaja. Kamu punya rupa, Aku biasa2 sahaja, Pendek, hidung kemek, wajah kusam. Kamu punya ilmu yang tinggi, Aku masih dalam perjalanan menuju itu. Kamu nakal tapi kamu punya sisi yang cukup ...
Positif, Perbezaan itu Melengkapkan
Positif, Perbezaan itu Melengkapkan
hidayahseman92.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
MENERIMA UPAH PROOFREADING DAN FORMATTING ASSIGNMENT/THESIS/JOURNAL
Kepada sesiapa yang ingin mengupah proofread dan formatting segala jenis bahan tulisan seperti assignment/thesis/journal, boleh emailkan pertanyaan berseta tajuk, bilangan mukasurat, due date, dan lampiran kepada hidayahseman@gmail.com. Kriteria bayaran unt...
Add a comment...

Kenapa perasaan ini hadir ? Aku tak salahkan takdir. Tapi aku berharap perasaan ini preserve sehingga masa yang tepat. 
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded