Profile

Cover photo
Jari Manis
888 followers|24,232,609 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Jari Manis

Shared publicly  - 
 
SENARAI PEMENANG BERTUAH : Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel
 ·  Translate
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM 😘 Yuhuuuuuuuuuuuuuu! berdebar tak bila baca tajuk entri ni.. SEBULAN ko! sebulan menunggu saat pengumuman SIAPAKAH PEMENANG yang BERTUAH! Tapi sebelum t...
1
Add a comment...

Jari Manis

Shared publicly  - 
 
Shopping Murah di Shanghai - Yuyuan Street
 ·  Translate
Tempat membeli belah murah di Shanghai, tempat membeli belah murah di Hangzhou, tempat shopping best di Shanghai dan Hangzhou
1
Add a comment...

Jari Manis

Shared publicly  - 
 
Shopping Murah di Shanghai - Yuyuan Street
 ·  Translate
Tempat membeli belah murah di Shanghai, tempat membeli belah murah di Hangzhou, tempat shopping best di Shanghai dan Hangzhou
1
Add a comment...

Jari Manis

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua rakan reader blog JM, Entri baru boleh korek kat sini Penskaleran Gigi Dap dig dug..dap dig dug...berdebar di dalam dada..ehh..kenapa tetiba Haiza plak menyanyi kat sini hihih...Aha...
1
Add a comment...

Jari Manis

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua rakan reader blog JM, Entri baru boleh korek kat sini Penskaleran Gigi Dap dig dug..dap dig dug...berdebar di dalam dada..ehh..kenapa tetiba Haiza plak menyanyi kat sini hihih...Aha...
1
Add a comment...

Jari Manis

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jari Manis

Shared publicly  - 
 
SENARAI PEMENANG BERTUAH : Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM 😘 Yuhuuuuuuuuuuuuuu! berdebar tak bila baca tajuk entri ni.. SEBULAN ko! sebulan menunggu saat pengumuman SIAPAKAH PEMENANG yang BERTUAH! Tapi sebelum tu JM nak ucapkan ribuan terima kasih kepada  ...
 ·  Translate
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM 😘 Yuhuuuuuuuuuuuuuu! berdebar tak bila baca tajuk entri ni.. SEBULAN ko! sebulan menunggu saat pengumuman SIAPAKAH PEMENANG yang BERTUAH! Tapi sebelum t...
1
Add a comment...

Jari Manis

Shared publicly  - 
 
Shopping Murah di Shanghai - Yuyuan Street
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM 😙, Kepada yang belum JOIN GA dari JM dan SS boleh klik banner di bawah...last date on 7 Disember 2016 . Tak rugi tau join GA ni leh tambah kenalan dan follower..percayalah..Page View (PV) pun akan ...
 ·  Translate
Tempat membeli belah murah di Shanghai, tempat membeli belah murah di Hangzhou, tempat shopping best di Shanghai dan Hangzhou
1
Add a comment...

Jari Manis

Shared publicly  - 
 
Shopping Murah di Shanghai - Yuyuan Street
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM 😙, Kepada yang belum JOIN GA dari JM dan SS boleh klik banner di bawah...last date on 7 Disember 2016 . Tak rugi tau join GA ni leh tambah kenalan dan follower..percayalah..Page View (PV) pun akan ...
 ·  Translate
Tempat membeli belah murah di Shanghai, tempat membeli belah murah di Hangzhou, tempat shopping best di Shanghai dan Hangzhou
1
Add a comment...

Jari Manis

Shared publicly  - 
 
Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua rakan reader blog JM, Entri baru boleh korek kat sini  Penskaleran Gigi Dap dig dug..dap dig dug. ..berdebar di dalam dada..ehh..kenapa tetiba Haiza plak menyanyi kat sini hihih...Ahakss..ye lahh...pertama kali na...
 ·  Translate
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua rakan reader blog JM, Entri baru boleh korek kat sini Penskaleran Gigi Dap dig dug..dap dig dug...berdebar di dalam dada..ehh..kenapa tetiba Haiza plak menyanyi kat sini hihih...Aha...
1
Add a comment...

Jari Manis

Shared publicly  - 
 
Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua rakan reader blog JM, Entri baru boleh korek kat sini  Penskaleran Gigi Dap dig dug..dap dig dug. ..berdebar di dalam dada..ehh..kenapa tetiba Haiza plak menyanyi kat sini hihih...Ahakss..ye lahh...pertama kali na...
 ·  Translate
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua rakan reader blog JM, Entri baru boleh korek kat sini Penskaleran Gigi Dap dig dug..dap dig dug...berdebar di dalam dada..ehh..kenapa tetiba Haiza plak menyanyi kat sini hihih...Aha...
1
Add a comment...

Jari Manis

Shared publicly  - 
 
Entri pendek : Pengalaman penskaleran gigi
Assalamualaikum dan salam sayang buat reader blog JM 😍, Ya Allah..lama betul tak update blog..hari-hari bukak blog tapi blog orang lain bukan blog sendiri 😄😄😄 Bila baca blog SS, ada features baru dalam blogspot ni iaitu  EMOJI ..alaaa icon yang biasa ki...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Travelling is my LOVER
Introduction
JM or Jari Manis adalah nama PENA katanya ehehe. Hobi JM adalah travel, kalau boleh semua tempat nak explore but money is my constraint. JM juga minat baca blog travel dan kongsi pengalaman dengan blogger yang lain and at the same time i can get more friends. I'm still learning how to publish a creative blog :-) Feel free to FOLLOW my blog and email me at jarimanis4ever@gmail.com
Links
Basic Information
Gender
Female