Profile cover photo
Profile photo
Jari Manis
979 followers -
Travelling is my LOVER
Travelling is my LOVER

979 followers
About
Posts

Post has attachment
Rumah Peranginan Persekutuan (RPP) Morib
Rumah Peranginan Persekutuan (RPP) Morib
jarimanistravel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Rumah Peranginan Persekutuan (RPP) Morib
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM 👄, FFFuuuhhhhhhhhhhh...lama betul JM tak update blog. Jeles tengok SS, selang 2 hari mesti ada entri baru. " Itew jeles arr dengan SS...dia rajin..itew tak ada idea nak tulis 😀" Tengok-tengok last...
Rumah Peranginan Persekutuan (RPP) Morib
Rumah Peranginan Persekutuan (RPP) Morib
jarimanistravel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Rumah Peranginan Persekutuan (RPP) Morib
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM 👄, FFFuuuhhhhhhhhhhh...lama betul JM tak update blog. Jeles tengok SS, selang 2 hari mesti ada entri baru. " Itew jeles arr dengan SS...dia rajin..itew tak ada idea nak tulis 😀" Tengok-tengok last...
Rumah Peranginan Persekutuan (RPP) Morib
Rumah Peranginan Persekutuan (RPP) Morib
jarimanistravel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Trip New Zealand - Senarai Barang Dibawa
Add a comment...

Post has attachment
Persediaan Trip Ke New Zealand 2017 – Bekalan Makanan
Jay Emm oooo Jay Emmm...pe nak jadi dengan ko ni..orang lain nak tulis blog..nko pun nak..enti baru mana..entri baru? 😅 Tak ada entri baru...blog walking pun dah kurang...adehlaaa Pejam pejam celik..ehh..mana entri baru ni...hari tu bukan main lagi cakap '...
Add a comment...

Post has attachment
JJCM Penang - Wonder Food Museum
JJCM Penang - Wonder Food Museum
JJCM Penang - Wonder Food Museum
jarimanistravel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
JJCM Penang - Wonder Food Museum
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM 💖💋 "We as a blogger we support each other" JM suka tagline ni..kalau yang datang buat kunjungan tu blogger..kita balas balik kunjungan..kalau yang datang tu rajin tinggalkan komen..hujung tahun ki...
JJCM Penang - Wonder Food Museum
JJCM Penang - Wonder Food Museum
jarimanistravel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
JJCM Penang - Wonder Food Museum
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader blog JM 💖💋 "We as a blogger we support each other" JM suka tagline ni..kalau yang datang buat kunjungan tu blogger..kita balas balik kunjungan..kalau yang datang tu rajin tinggalkan komen..hujung tahun ki...
JJCM Penang - Wonder Food Museum
JJCM Penang - Wonder Food Museum
jarimanistravel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Value Dollar Shop, Singapore
Assalamualaikum dan salam sayang buat semua reader setia blog JM 💖 Siapa suka beli barang BERKUALITI dan MURAH ???? Murah sangat ke? jom tengok! Kalau SUKA..mari ikut JM ke Singapore 😃 Di Singapore, ada 2 tempat shopping murah dan heaven bagi JM dan HH te...
Value Dollar Shop, Singapore
Value Dollar Shop, Singapore
jarimanistravel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
JJCM Langkawi - Minyak Gamat Langkawi
Assamualaikum dan salam sayang buat semua pembaca setia blog JM 💋 Siapa pernah dengar kata-kata ni " Waktu muda bau Minyak Wangi bila dan berusia bau Minyak Angin " hahahaha...yang pasti JM masih bau Minyak Wangi tau. Mak aihh..TAGLINE.."Jangan Pulang Tanp...
JJCM Langkawi - Minyak Gamat Langkawi
JJCM Langkawi - Minyak Gamat Langkawi
jarimanistravel.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded