Profile cover photo
Profile photo
Gibb Sulaiman
331 followers
331 followers
About
Gibb's posts

Post has attachment
ADAKAH INI CINTA?
Cinta Apa itu cinta? Terang-terang ia masih baru buatku Pernahkah aku jatuh cinta? Sudah tentu ya Pernahkah aku dicintai? Mungkin juga ya Namunya sambungan dan perasaan mutual itu amat jarang muncul mahupun ditemui Cinta Adakah ini cinta? Perasaan suka, say...

Post has attachment
3 YEARS ANNIVERSARY
Wah! Blog hambar Gibb dah berumur 3 tahun lah. Excited kot! Thank you semua rakan-rakan blogger, dan tidak lupa juga kepada semua pembaca di luar sana. Rasa macam saya mahu hug and kiss semua. Sayang kalain! Untuk tahun ke-3 ini, for sure lah Gibb mahu berc...

Post has attachment
3 YEARS ANNIVERSARY
Wah! Blog hambar Gibb dah berumur 3 tahun lah. Excited kot! Thank you semua rakan-rakan blogger, dan tidak lupa juga kepada semua pembaca di luar sana. Rasa macam saya mahu hug and kiss semua. Sayang kalain! Untuk tahun ke-3 ini, for sure lah Gibb mahu berc...

Post has attachment
PERJALANAN KECIL BERSAMA ABANG
Salam Gibbonizer! Entry ini merupakan sambungan daripada entry  DATING YOUR SENIOR BE LIKE , kerana ia berlaku pada hari yang sama. Balik sahaja daripada aktiviti dating, aku masuk rumah, minum air sikit, then duduk kejap dekat ruang tamu. Waktu itu, aku te...

Post has attachment
DATING YOUR SENIOR BE LIKE
Hello, Gibbonizer! Kali ini aku nak cerita kisah dating, which is between me and my school senior. Umur aku dengan senior aku ini hanyalah berbeza setahun. Kami actually kenal dalam Grindr dan aku lupa siapa tegur siapa dulu. Dah 10 tahun aku tinggalkan sek...

Post has attachment
#ASKGIBB : A HOMOPHOBIC BEST FRIEND
Hey Gibb, welcome back! Haha. I am Dave, a public university student. I am a gay, who is still in the closet. However, I have made a public support to LGBT group. I am facing some problem. When I was in a secondary school, I had a good friend named T. I bon...

Post has attachment
DRAMA
Entah la... Jam menunjukkan pukul 4:08 pagi and I have a meltdown. Minggu ini banyak sangat benda yang bermain dalam kepala otak aku. Aku rasa rendah diri. Aku rasa macam ada suara yang berbisik supaya aku berhenti berdrama, Entah la... Aku selalu berkata s...

Post has attachment
BEZA, KAU, AKU
Hello Gibbonizer! Entry aku kali ini bukanlah tentang seseorang yang istimewa, tapi aku nak bercerita tentang seekor blogger yang mungkin kalian kenal juga. Sebelum bermulanya kemerepekkan aku, mari aku kenalkan gelaran tuan punya blog. ******** Nama empu...

Post has attachment
Photo

Post has attachment
SESUATU YANG TELAH DIPINJAM, SESUATU YANG BIRU
Hello Gibbonizer (nama khas untuk pembaca blog ni, kemain kan)! I rasa I ni dah start hangat-hangat tahi ayam menulis blog. Sorry lah guys, aku banyak benda nak fikir sekarang ni. Post kali ini tentang "something borrowed, something blue". Satu kenangan yan...
Wait while more posts are being loaded