Profile cover photo
Profile photo
Dark Angel
About
Dark's posts

Υπάρχουν πολλά επίπεδα και βαθμιδες της υποταγή. Ένας τρόπος για να εξασφαλιστεί μια καλή σχέση είναι να είναι μπροστά σε αυτό που θέλετε Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με προσωπική επίδοση ή και η σεξουαλική . Να Αναφέρετε ποιες είναι οι επιθυμίες και τις ανάγκες σας και θα υπάρξουν πολύ λιγότερα λάθη.Να είστε σαφής σχετικά με τα όρια σας. Μερικές υποτακτικες υποτασονται μόνο σε ερωτικές σκηνές και όχι στο υπόλοιπο της ζωής τους, ενώ άλλες δίνουν πάνω από ολόκληρη τη ζωή τους σε ένα Κυρίαρχο. Μερικές subs θέλουν να είναι subs υπηρέτριες με καμια σεξουαλικη ενέργεια δεν λαμβάνουν ποτέ μέρος μόνο υπηρετουν.
Η λλιστα που ακολουθείειναι μια κατάταξης. Οι περισσότερες υποτακτικες δεν εμπίπτουν σαφώς σε μια κατηγορία. Υπάρχουν ακόμα Περαιτέρω αποχρώσεις . Έχω απαριθμήσει ως τους πιο κοινούς τύπους των υποτακτικων.
Η Ψυχική Submissive: Η ψυχική υποτακτική αρχίζει την υποταγή στο μυαλό της. Αυτό το άτομο είναι υποτακτική μέσα και έξω από το υπνοδωμάτιο. Σε γενικές γραμμές έχει μια ανάγκη να υποταχθει ή να παραδοθει σε Κυρίαρχο. Η πράξη της υποταγής είναι ψυχική, αλλά μπορεί επίσης να αποτελείται από φυσική.Αυτη μπορεί να δώσει τόσο πολύ ή τόσο λίγα όπως θέλουν ή πρέπει να δώσει. Η παράδοση είναι η ανταλλαγή ενέργειας. Μόλις η παράδοση ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, μπορει να γίνει ένα άδειο δοχείο για το Κυρίαρχο ενα καλούπι σε ό, τι εικόνα εκεινος επιθυμεί. Η αγάπη δεν είναι απαραίτητη, δεδομένου ότι αυτό είναι μια ψυχική υποταγή.
Η ρομαντική Submissive: Αυτό το είδος της υποτακτικης επιθυμεί να παραδώσει τα πάντα, χωρίς να γίνει μια σκλαβα. Σε σύγκριση με την ψυχική υποτακτική, μια ρομαντική υποτακτική ποθεί την αγάπη του Κυρίαρχου που υποτασσεται. Η πράξη της υποταγή είναι γεμάτη από συναίσθημα και αγάπη. Δίνει το μόνο που έχει για την επιστροφή της αγάπης και της εμπιστοσύνης απο το κυρίαρχο που εχει υποταχθει.
Η Bedroom Submissive: Αυτό το είδος της υποτακτικης είναι Βανίλια σε κάθε πτυχή της ζωής της ή ακόμα και Κυρίαρχη, αλλά όταν η πόρτα κλείνει στο υπνοδωμάτιο, οι ρόλοι πέφτουν και υποτασετε στο Κυρίαρχο. Το υπνοδωμάτιο είναι όπου η ανταλλαγή δύναμης συμβαίνει και παραμένει. Αυτή υποταγή είναι σχεδόν πάντα σεξουαλικής φύσεως. Στην κρεβατοκάμαρα, η πράξη της υποταγή είναι πλήρης. Αλλά, όταν η πόρτα του υπνοδωματίου ανοιξη, The bedroom υποτακτική επιστρέφει στον κόσμο βανίλια ήστο Κυριαρχο ρόλο της .
Η Οδαλίσκη : Αυτό το είδος της υποταγμένης ενδιαφέρεται μόνο για να εξυπηρέτηση ένα Κυρίαρχο. Συνήθως Αυτή υποτακτική δεν περιλαμβάνετε σε σεξουαλικές δραστηριότητες. Θα τρέξει τα θελήματα, θα καθαρίσει το σπίτι, τρέχει ημερολόγιο του Κυριαρχου ή να οργανώσει συναντήσεις για τον Κυρίαρχο. Αυτό το είδος της υποταγμένης ικανοποιεί υποτακτικες ανάγκες της κάνοντας πράγματα για άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο είδος της υποταγης.
Η Sex Slave: Αυτη είναι υποτακτική σε αυτό το Lifestyle για σεξ, με ένα άτομο, πολλα άτομα, ή με οποιοδήποτε τρόπο που μπορεί να φανταστεί. Αυτό το άτομο σπάνια έχει οποιαδήποτε όρια Όταν πρόκειται για σεξ, και θα επιτρέψει σε έναν Κυρίαρχο να χρησιμοποιήσει τον πόνο ως μέθοδο διέγερσης και την απελευθέρωση, με ελάχιστη ή καθόλου προσοχή. Αυτή υποτακτική δεν μπορώ να φανταστώ οποιαδήποτε τιμωρία χειρότερη από το να κλειδωθεί σε μια ζωνη αγνότητα ή δεν της δίνεται άδεια για να αυνανιστεί ή να έχει σεξουαλική απελευθέρωση.
Η Slave: Σε αντίθεση με μια υποτακτική, η σκλάβα πρέπει να παραδοθει πλήρως και να ελέγχεται πλήρως από ένα Μαστερ. Η σκλάβα πρέπει να αισθάνεται τελείως ιδιοκτησία. Μπορεί να γίνει ένα διαφορετικό πρόσωπο Όταν ο Μάστερ την εκπαιδεύει να τον εξυπηρετήσει με όποιο τρόπο προτιμά. Όταν Master είναι ευτυχισμένος, η σκλάβα είναι ευχαριστημένη. Αισθάνονται ότι θα ολοκληρωθεί με ένα Master. Η σκλάβα λαμπει όταν φέρνει ευχαρίστηση στο Μάστερ .
Brat είναι ένας όρος για το ρόλο BDSM miaς bratty υποτακτικήw. Σε αντίθεση με την κοινή έννοια της μια υποτακτική, brat αντιμιλάει , συμπεριφέρεται απρεπώς, και κατά τα άλλα είναι δύσκολη σαν χαρακτηρας. Brattiness ή διασκέδαση brat είναι μια υπο στο παιχνίδι. Μερικες που παίρνουν το ρόλο της brat τους αρέσει να τις «βάλει στη θέση τους» και όχι να Υποταχθουν εύκολα. Ομοίως, ορισμένοι Κυρίαρχοι απολαμβάνουν την πρόκληση του να εχουν μια brat υπό τον έλεγχο Τους.Όπως κάθε μορφή του παιχνιδιού BDSM, Οι ρόλοι πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης επειδή αυτές οι μορφές του παιχνιδιού δεν είναι για όλους και brattiness θα μπορούσε να είναι ένας διακόπτης διαπραγμάτευσης για ορισμένους Κυριαρχους .
H Alpha sub είναι ένας όρος της καθομιλουμένης για το πιο ισχυρό άτομο σε μια υποτακτική . Ο όρος χρησιμοποιείται μόνο σε κοινοτητα όπου περισσοτερα από ένα άτομο είναι υποτακτική Συμμετέχει ή Όταν οι υποτακτικοι πολλά άτομα σε μια κοινοτητα κατατάσσονται ανάλογα με την Λειτουργική στην τυπική ή άτυπη ιεραρχία.Μια sub άλφα μπορεί επίσης να είναι γνωστό ως slave άλφα. Άλφα sub έχει περισσοτερη δύναμη από ό, τι άλλες υποτακτικες που εμπλέκονται σε μια κοινοτητα. Άλφα sub μπορεί να έχει απόλυτο δικαίωμα βέτο πάνω από των άλλων υποτακτικων ή την δύναμη ναελεγχει την κοινοτητα απουσια του Κυριαρχου Η άλφα sub μπορεί επίσης να κυριαρχει στα άλλα υποτακτικα μελη εντός της κοινοτητας Παρά το γεγονός ότι αυτή η κυριαρχία μπορεί να εμφανίζεται μόνο σε συμφωνία με τον κυρίαρχο που εχει τον έλεγχο της στην σχέσης τους. Η άλφα sub Επίσης θα αναλάβει τον έλεγχο των άλλων υποτακτικων, εάν ο Αlpha κυρίαρχος της κονοτητας δεν είναι παρων σε κάθε δεδομένη στιγμή.
E.Zografou 

Post has attachment
SSC vs RACK
Σε πολλών ανθρώπων τα μάτια-BDSM και kinkiness είναι ένα και το αυτό. πάνε χέρι-χέρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εναλλάξιμα, αν και πολλοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν με αυτόν τον τρόπο. Έτσι, υπάρχει πραγματικά μια διαφορά μεταξύ του Κινκυ και του BDSM; Θα πρέπει για τους νεους στον τρόπο ζωής μπορεί να μην γνωρίζουν την έννοια των δύο συντομογραφίων SSC να υπάρχει μονο ένα; Ή είναι σε όλα μέσα στο κεφάλι μας, γιατί θέλουμε να κάνουμε τους εαυτούς μας φαίνονται λιγότερο ή περισσότερο σεξυ προς τα έξω από ό, τι πραγματικά είναι;
Αυτό για τους νεους στον τρόπο ζωής μπορεί να μην γνωρίζουν την έννοια των δύο συντομογραφίων SSC και rack. Έτσι, επιτρέψτε μου να ξεκινήσω εξηγώντας την έννοια.SSC είναι ασφαλής, λογικό και συναινετικό Όταν RACK σημαίνει Κίνδυνος έχοντας επίγνωση συναινετικό Kink.Σε μια πρώτη ματιά Και τα δύο φαίνεται να είναι ένας τρόπος για να εξασφαλίσουν οι δύο πλευρές την απολαύση σε ό, τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας σκηνής και στην πραγματικότητα είναι αυτός ο τρόπος. Συναινετικό είναι μια λέξη που περιλαμβάνεται τόσο στο συντομογραφίες. Με την δική μου γνώμη ειναι για δύο διαφορετικές φιλοσοφίες και δεν είναι το ίδιο.Ιστορικά μιλώντας SSC έγινε το πρώτο και κυρίαρχο σύνθημα για πολλά χρόνια μέχρι που το RACK ήρθε στη σκηνή για να εκφράσει κάτι τελείως διαφορετικό. Πριν εξηγήσω περισσοτερα θα ήθελα να ξερετε ότι πιστεύω σε SSC και θεωρώ ότι το RACK ειναι επικίνδυνο.
Όσοι από εμάς που ειμαστε Μέσα στο lifestyle μπορεί να είναι εύκολο να καταλάβουμε πώς το BDSM απαιτήσεις για να είναι ασφαλή, να παίξετε με ασφαλεία. Για εκείνους έξω από αυτό, στον κόσμο vanilla, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουν πώς το πλαίσιο του Ασφαλές, Λογικο και Συναινετικό ταιριάζει στην "εικόνα".Επίσης, μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει κατανοητή η ίδια έννοια για αυτούς του νέους Εντός του BDSM.Με τον κοινό ορισμό το λεξικό αναφέρει ότι ασφαλές είναι να «εξασφαλίσει από κάθε ευθύνη να βλάψει, τη ζημία, τον κίνδυνο, ή το ρισκο".Έτσι, όταν παίζουμε με τους συντροφους μας, θα πρέπει να φροντίσουμε για την ασφάλειά τους, γιατι πολλές φορές μερικά από τα "παιχνίδια" μας μπορεί να είναι επικίνδυνα.Σχεδιάστε προσεκτικά τι θέλετε να συμβεί αυτό και να βεβαιωθείτε κίνδυνο υπάρχει μόνο ως ιδέα και όχι ως μια πραγματική απειλή. Είναι γεγονός μερικοί άνθρωποι αναμένουν το ρισκο και το κίνδυνο τόσο συναρπαστικό και σεξουαλικά τόνωτικο. Έτσι, ας υπαρχει εκεί σαν συναίσθημα, ως ιδέα και όχι ως μια κατάσταση αν αυτό έχει νόημα.
Επίσης η λογικη είναι πολύ σημαντική. Όταν μιλάμε για το BDSM και το Κιink είναι εύκολο το μυαλό μας να ακολουθήσει κάποια σκοτεινά μονοπάτια. Το Σκοτάδι σε τελική ανάλυση φαίνεται να έχει μια τεράστια δύναμη, να είναι αρκετά επικίνδυνο επιπλέον όταν δεν έχετε κανένα να σας καθοδηγήσει.Καθοδηγηση; Ακριβώς σε αυτό το σημείο θέλω να διευκρινίσω ένα πράγμα. Δεν είναι μόνο ο Dom που καθοδηγεί την υπο Του μέσα από το σκοτάδι, αυτό είναι μια παρανόηση. Είναι επίσης η υπο που βοηθά τον Dom να εξερευνήσει τα όρια της από το σκοτάδι του και να τον καθοδηγήσει και να δείξει πού πρέπει να σταματήσει.Να πάμε πίσω στον ορισμό του τι ειναι λογικο με βάσεις Μέσα στο lifestyle του BDSM Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τα λόγια κάποιου άλλου. Είναι «Η ικανότητα να προβούν στον κατάλληλο αυτοέλεγχο είναι ένα μεγάλο μέρος του, το" Λογικο " ειναι μέρος αυτής της φιλοσοφίας. Εάν δεν μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας, δεν θα πρέπει να τεθείτε σε μια κατάσταση όπου η ανταλλαγή ενέργειας είναι μια βασική πτυχή "
Όσον αφορά συναίνεση Θα ήθελα να προσθέσω κάτι που μερικοί άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να εντοπίσουν κατά την πρώτη ανάγνωση. Δεν είναι μόνο ότι και οι δύο συντροφοι συμφωνούν για το τι θα συμβεί, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι θα δώσετε τη συγκατάθεσή σας πριν και όχι Κατά τη διάρκεια ή μετά. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό.Κατά τη διάρκεια μιας σκηνής ο ενθουσιασμός μπορεί να είναι τόσο ισχυρος που θα μπορούσε οδηγήσει κάποιον να επιδιώξει πράγματα που στην πραγματικότητα ποτέ δεν θα συμφωνουσε να βιώσει διαφορετικά. Σε μια άλλη περίπτωση, θα δώσει τη συγκατάθεσή του που μπορεί να οδηγείται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, όπως ο φόβος, αγάπη κ.λπ.
Αν αισθάνεστε ότι το SSC ειναι αρκετό και δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος για να αναζητήσετε κάτι διαφορετικό για τη διασφάλιση του lifestyle θα συμφωνήσω μαζί σας.Γιατί το RACK ήρθε στη σκηνή;Σύμφωνα με ορισμένες απόψεις το Risk έχοντας επίγνωση είναι καλύτερο από το ασφαλές Γιατί αυτό που θεωρούμε ως ασφαλή διαφέρει ανάλογα με το το άτομο. Κατά κάποιο τρόπο είναι σαν αυτό.Αυτό που βλέπω ως ασφαλή άλλος θα μπορούσε να το κατανοήσει ως επικίνδυνο. Αλλά κακά τα ψέματα από μόνο του δεν αρκεί για να εξασφαλίσει την ασφάλειά σας.Γιατί; Διότι, αν δεν παίζετε με Λογικη τότε το πρόσωπο που αναμένει ως ασφαλεια θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για την κοινή λογική. Ότι το ένα είναι με επίγνωση των κινδύνων δεν σημαίνει ότι είναι Λογικο Επίσης.
Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω μια υπερβολή ως παράδειγμα για να σας δείξω τι εννοώ, έτσι σας παρακαλώ να μην το πάρετε ως κάτι πραγματικό. Ας πούμε ότι ο Dom είναι ένας χειρουργός και κόβει το δάχτυλο του συντρόφου του είναι κάτι που προκαλεί σ 'αυτόν ευχαριστηση .Έχει επίγνωση των κινδύνων. Ξέρει ακριβώς τι είναι έτοιμος να κάνει. Θα τολμουσα πω ότι αφου αυτός είναι χειρουργός είναι επίσης ασφαλές, ξέρει πώς να αντιμετωπίσει σύντροφό του.Αλλά αυτό είναι Λογικο; Στην κοινή λογική αυτό είναι τρελό και ποτέ δεν θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Ypo ή ακόμη kai να την δώσει o Dom δεν θα πρεπει ποτε να ζητήσει κατι τετοιο. Συμφωνώ αυτό είναι ένα ακραίο παράδειγμα, αλλά πιστέψτε με μπορεί να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν ρίσκο γνωρίζουν και θεωρούν ασφαλες κάτι που στην κοινή λογική δεν είναι Λογιοκο καθόλου.
Δεν μπορούμε να είμαστε εντός του BDSM χωρίς την έννοια του Λογικου. Αυτός είναι ο λόγος που η SSC είναι η ιδανική φιλοσοφία, καθώς εξασφαλίζει ότι η ασφάλεια πηγαίνει χέρι-χέρι με την λογική και την κοινή λογική.Στο ίδιο χρονικό διάστημα επιτρέπει στους ανθρώπους να καθορίζουν, με τη δική τους λογικη ό, τι βρίσκουν για να είναι ασφαλής, αλλά μέσα σε κάποια όρια.Κάποιος μπορεί να ακολουθήσει Και τις δύο φιλοσοφίες, αλλά στη δική μου γνώμη το SSC πρέπει πάντα να είναι το κυρίαρχο στο τρόπο σκέψης και ζωής του lifestyle.
Γνωρίζω, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο απόψεων; Η διαφορά τονίζεται πως κάθε όρος Καθορίζει το «Λογικο» ή το «ασφαλες». SSC καθορίζει αυτούς τους όρους ξεχωριστά και τους αφήνει ελαφρώς ασαφής και επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Μπορεί να εννοηθεί ότι αυτό που θεωρείται "ασφαλές" και “Λογικο" βασίζεται σε κοινές απόψεις της κοινότητας και της κοινωνίας. Σε αντίθεση, R.A.C.K αναγνωρίζει τις διαφορές μεταξύ των ατόμων και τις απόψεις για το τι είναι «ασφαλές» και ενθαρρύνει ατομικά τους παίκτες να επιλέξουν οι ίδιοι τι επίπεδο κινδύνου που επιθυμούν να αναλάβουν. Περισσοτερο επιτρέπει ευελιξία για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ ή ορισμένων τύπων παιχνιδιού που έχουν σημαντικά υψηλότερο επίπεδο κινδύνου.
Δεν έχει σημασία ποια είναι η στάση, η συναίνεση είναι σημαντική!
Θα ήθελα να τελειώσω αυτό το άρθρο λέγοντας κάτι που πιστεύω ακράδαντα. Το BDSM η σεξουαλική του πλευρά δεν είναι κάτι που πρέπει να βιώσετε με περιστασιακούς συντροφους. Το BDSM απαιτεί μακροχρόνιες σχέσεις καθώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε ποιος είναι το πρόσωπο που "παίζετε" μαζί.
https://youtu.be/hAcGCyr54hU

Ε.Ζografou

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν εισέλθει στον τροπο ζωης τα τελευταία ετών δεν έχουν πραγματικά καμία ιδέα το τι αποτελεί Βασικο πρωτόκολλο, ούτε τι είναι. Με τα χρόνια έχω παρακολουθήσει, πως ο τροπος ζωης του BDSM έχει Πρωτόκολλο είναι, ή ήταν, στο BDSM ως κοινωνική εθιμοτυπία οτι είναι στον κόσμο βανίλια. Δυστυχώς η πρακτική και η έννοια έχει χαθεί στα δύο.
Γεωγραφική ζώνη σας, η κοινωνία, ο σεξουαλικός προσανατολισμός, και πότε να Έχετε μπει στιον τροπο ζωης του BDSM επηρεάζει το επίπεδο των γνώσεών σας, την κατανόηση και την εφαρμογή του. Δεν είναι όλες οι εκδηλώσεις και οι συγκεντρώσεις «επίσημες», που σημαίνει πλήρη πρωτοκόλλο. Οι περισσότεροι από εμάς ζουν σε «άτυπη» λειτουργία Όταν το ζουμε με τον συντροφο μας . Ανεξάρτητα, για όσους από εμάς που είμαστε παραδοσιακοί, όπως και εγώ, εκεί υπάρχει πάντα ένα ελάχιστο επίπεδο ή πρότυπο που Συχνά ονομάζεται Βασικό πρωτόκολλο.
Μην αγγίζετε μια άλλη υπο / σκλάβα χωρίς την έγκριση του/ης Dom τους.
Αυτό ισχύει και για απλό άγγιγμα (χαιρετισμό αγκαλιές και χειραψίες), καθώς και. Θα πρέπει να ζητήσει την άδεια του Dom πριν από τη συμμετοχή σε κάθε είδους σωματική επαφή. Επιπλέον, είναι επίσης ακατάλληλη για την αντιμετώπιση προσωπικά κάποιου χωρίς άδεια. Σε ορισμένους κύκλους, μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό για τον Κυριαρχο για την αντιμετώπιση της Υπο /Σκλαβας , χωρίς προηγουμένως να ζητήθειει το Κυρίαρχο ή ιδιοκτήτη, «Μήπως αυτός / αυτή μππορει να μιλήσει ή να μιλήσω με τον / την;». Συνιστάται ιδιαίτερα. Σε μια τυπική ρύθμιση των BDSM [εκδηλώσεων] κάποια υπο / σκλάβα μπορει να μιλήσει μόνον εφόσον της απευθυνουμε τον λογο επίσης. Αυτό καθορίζεται από το Κυρίαρχο τους και την εν λόγω εκδηλωση.
Όταν εν γνώσει σας μιλησετε σε μια sub / σκλάβα, όλες οι αιτήσεις για να την προσκλησετε , συναντήσετε, ημερομηνίες, κλπ πρέπει να περάσετε από το Dom πρώτα.
Δεν δεν στείλνετε μια πρόσκληση απευθείας στην sub / σκλάβα. Η πρόσκληση πρέπει να πάει στο Κυρίαρχο / ιδιοκτήτη τους πρώτα, ζητώντας την άδεια να τις καλέσετε στην εν λόγω λειτουργία. Ο Κυρίαρχος έχει στη συνέχεια το δικαίωμα να επιβάλει ό, τι όρια που θεωρει κατάλληλα. ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα της διαπραγμάτευσης των εν λόγω όριων. Μπορείτε είτε να τα αποδεχτείτε ή να τα απορρίψετε με σεβασμό και να την αποσύρετε την προσκληση.
Όταν ο/η Master / Mistress ασχολείται με μια συζήτηση και είναι απαραίτητη η διακοπή, η υπο / σκλάβα πρέπει πρώτα να περιμένει πριν μιλήσει.
Μετά την αδεια , η υπο / σκλάβα πρέπει να δώσει τις πληροφορίες με συνοπτικό τρόπο. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή κρίσιμη ανάγκη-να-ξέρετε, η υπο / σκλάβα πρέπει να διακόπτουν λέγοντας «Συγνώμη Μάστερ / Mistress, Κύριε, και κυρία» και περιμένει για περαιτέρω κατεύθυνση από το Master / Mistress. Σε ένα επίσημο περιβάλλον, ο/η Master / Mistress δεν θα πρέπει να διακόπτεται εκτός εάν είναι κρίσιμη η κατασταση.
Αν ένας Dom δρά ανάρμοστα για μια sub / σκλάβα, δεν είναι το κατάλληλο μέρος (στις περισσότερες περιπτώσεις) της υπο / σκλάβα για να διορθώσει ενέργειες του Dom αυτου.
Αντ 'αυτού, ο Master / Mistress ή DM είναι να ενημερωθεί για το περιστατικό και είναι ευθύνη τους γρήγορα να ασχοληθουν και να διορθώσπουν την κατάσταση.
Όταν ένας Dom είναι φιλοξενούμενος στο σπίτι ενός άλλου Μάστερ / Mistress και της sub / σκλάβα τους, (η ανώτερηυποτακτικη ή άλφα ) έχει εξουσία έναντι του επίσκεπτη Dom σύμφωνα με τις οδηγίες από τονMaster / Mistress του σπιτιού.
Παρά το γεγονός ότι η υπο / σκλάβα μπορεί να ζητήσει ότι κάτι γίνεται ή δεν γίνεται, το αίτημα αυτό διατυπώνεται ως τέτοιο από σεβασμό. Η υπο άλφα έχει την τελευταία λέξη στο σπίτι σε περίπτωση που ο Master / Mistress δεν είναι σε παρων/ουσα ή εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά από τον το Master / Mistress του σπιτιού.
Ανάλογα με τις περιστάσεις και την εν λόγω εκδήλωση, μια ανώτερη sub / σκλάβα, επίσης γνωστή ως άλφα υπο μπορεί να έχει τεχνική εξουσία έναντι αλλων Κυρίαρχων και άλλων sub/ σκλάβvn.
Σε αυτή την περίπτωση, στην άλφα υπο θα δοθεί απο το σεβασμό που τους αρμόζει η θέση τους στην εν λόγω κατάσταση. Για παράδειγμα: συνέδρια ή άλλες εκδηλώσεις.
Ένας νέος ή νεαρός (όχι χρονολογικα σε ηλικία) Κυρίαρχος δεν θα πρέπει να αυτο επιλέξτε τον τίτλο του Sir, Μάστερ / Mistress ή Lord μέχρις ότου βασικές γνώσεις τους αναγνωρίζονται εύκολα απότους καθιερωμένους συνομηλίκους τους στην κοινότητα.
Αυτά είναι, αυτό που γενικά θεωρούνται πολύ βασικο πρωτόκολλο. Λάβετε υπόψη σας κάθε τροπος ζωης είναι διαφορετικος. Αυτό που έχω αναφέρει εδώ είναι τα πιο κοινά θέματα για το τι κάνει καποιος στον τροπο ζωης για παραδοσιακούς επίσης γνωστες ως Παλιά Φρουρά και τη Νέα Φρουρά. Πολλοί από εσάς μπορεί να μην λειτουργήσετε σε τέτοια επίσημα επίπεδα, η οποία είναι μια χαρά. Αλλά, όπως και καλούς τρόπους, εάν πρόκειται να συναντηθειτε με αλλους ανθρωπους του τροπου ζωης , τουλάχιστον, θα πρέπει να τα γνωρίζετε.
E.ZografouΈνα πρωτόκολλο είναι οποιαδήποτε ορίζεται, επιβάλλεται κώδικα συμπεριφοράς, ή τελετουργίες Είτε πρόκειται για Εντός των ορίων μιας συγκεκριμένης ομάδας, κοινότητας, ή άλλες διαπροσωπικές δυναμικές (όπως μια σχέση ανταλλαγής εξουσίας).
Πρωτόκολλα είναι ένα σύνολο κανόνων που διέπουν Αυτα υπαγορεύεουν το σώμα, τη συμπεριφορά και τη στάση μέσω επιβολής κώδικα συμπεριφοράς ή / και τελετουργικά Είτε πρόκειται για Εντός των ορίων μιας συγκεκριμένης ομάδας, κοινότητας, ή διαπροσωπικής δυναμικής.
Τα Πρωτόκολλα συχνά αναφέρονται απο εκεινους που βρίσκονται μέσα σε σχέση ανταλλαγής εξουσίας. Ο λόγος δεν υπάρχουν κανόνες σχετικά με γενικα πρωτόκολλα είναι ανταλλαγή ρόλων δύναμης Επειδή κάθε σχέση είναι διαφορετική, όχι μόνο με βάση το ύφος σχέσης αλλά περισσότερο για τα άτομα στη σχέση και τις ανάγκες τους και τις επιθυμίες τους.
Βέλτιστες πρακτικές που αναφέρονται δεν είναι εύλογο να περιμένουμε ότι θα έπρεπε οι άλλοι να σέβονται Ειδικά αυτες που έχετε θέσει τα πρωτοκόλλα σας , αν δεν έχετε μιλησει μαζί τους για τέτοια πράγματα.
Αόρατα πρωτόκολλα
Αόρατα πρωτόκολλα είναι τα πρωτόκολλα που συμβαίνουν σε μια μέθοδο που είναι κρύφη και δύσκολο να ανιχνευθούν σε σύγκριση απο ένα τυπικό περιβάλλον vanilla. Συνήθως τα αόρατα πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται για την πρακτική της ανταλλαγής εξουσία στους τομείς όπου απαιτείται μυστικότητα, ή ως μια ενισχυμένη τεχνική επικοινωνίας που επιτρέπει πληροφοριες και ιδεες που πρέπει να Μεταφέρθουν γρήγορα.
Αυτά τα πρωτόκολλα και τελετουργίες θα τα δείτε σε συχνή χρήση στα ζευγάρια που έχουν παιδιά, εκείνοι που ασκούν D / s σε δημόσιους χωρους και δεν θέλουν να ενοχλησουν τους άλλους ή να τους αναγκάσουν να δουν κάτι μη συναινετικό, ή όταν επιθυμούν να απολαύσουν μια άρτια εκπαιδευμένη πειθηνια.
honorifics
Ένας τιμητικός τίτλος είναι μια λέξη ή μια έκφραση με χροιά εκτίμησης και σεβασμόυ Όταν χρησιμοποιείται ή αναφέρονται σε ένα πρόσωπο. Honorifics είναι ένας από τους πιο κοινούς τύπους των πρωτοκόλλων που χρησιμοποιούνται στο BDSM. Ένα Honorific είναι συχνά ένας τίτλο όπως «Sir», «Κυριε» ή οτιδήποτε άλλο τίτλο ο Κυρίαρχος προτιμά να αναθέσει Μέσα στην ανταλλαγή ρόλων δυναμικής, και ενώ το τιμητικό μπορεί να μεταφέρει μια συγκεκριμένη ιδέα, δεν επιλέγεται απαραίτητα για να Υποδεικνύει μια εξειδικευμένη λίστα των προσόντων . Τυπικά ένας τιμητικός θα χρησιμοποιηθεί σε σκηνές ή σε περιόδους Όταν αόρατο πρωτόκολλα δεν είναι αναγκαίο για 24/7 δυναμική, και θα χρησιμοποιηθεί για να ξεκινήσει ή να τερματίσει ένα απόσπασμα της ομιλίας, ή και τα δύο αρχίζουν και τελειώνουν ένα απόσπασμα του λόγου. Ένα τιμητικό πιο συχνά επιλέγεται από το Κυρίαρχο ειναι να αποφασιστεί τι είδους ταιριάζει σε αυτον. Μερικά honorifics δίδονται ως τίτλοι κερδίζονται από την κοινοτητα .
Κοινα honorifics
Υπηρεσία / Pro Top / Bottom
Η Alpha σκλάβα / Alpha sub
μέντορας
Κύριε / / Μις
Dom / Domme / Κυρίαρχoi
Handler
ιδιοκτήτης
Master / Mistress
Σπίτι / Pack Master/ Mistress / Κύριος / Κυρία / Madame
Master/ Mistress Εκπαιδευτής
Μεγάλος Master / Θεά
Tα τελετουργικά
Ένα τελετουργικό είναι μια σεμνή τελετή που υπάρχει μέσα στo D/s αποτελείται από μια σειρά δράσεων που εκτελούνται (συνήθως από την υποτακτική) σύμφωνα με μια προκαθορισμένη σειρά που εχει δοθει από τον Κυρίαρχο. Σε αντίθεση με το πρωτόκολλο, το τελετουργικό έχει μια συγκεκριμένη φυσική δράση που συνδέεται με αυτό ,καθώς επίσης την ενεργοποίηση μηχανισμού, όπου, όπως ένα πρωτόκολλο μπορεί απλά να είναι μια οδηγία που θα διέπει τη συμπεριφορά.
Μερικές χαρακτηριστικές μορφές των τελετουργικων
τα τελετουργικά μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε θέμα που επιθυμεί ο Κυρίαρχος, ωστόσο τα τυπικά τελετουργικά μπορεί να περιλαμβάνουν πράγματα όπως:
Χαιρετισμοί
Άνοιγμα πόρτας
Γλωσσικές συμπεριφορες
Παρουσίαση αντικειμένων
σερβιρισμα ποτου
Ενα συνθημα
Κολάρο ή leashing
και οτιδήποτε άλλο έχει ιδιαίτερη σημασία σε ένα Κυρίαρχο.
Το σύνθημα
Ένα σύνθημα αποτελεί μια τελετουργική, σοβαρή και στερεότυπη έκφραση. Τις περισσότερες φορές το συνθημα χρησιμοποιείται ως θετικη επιβεβαιώση που ενεργοποιειται σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Συχνά τα συνθυματα χρησιμοποιούνται για να συμβάλουν στην ενίσχυση τις προετοιμασίας και μπορεί να είναι επίσης να είναι ήπια μορφή της ύπνωσης. Ένα σύνθημα μπορεί να έχει άλλες συγκεκριμένες φυσικές δράσεις που σχετίζονται με αυτό εκτός από απλά την ομιλία για να συμβάλει στην ενίσχυση του σύνθηματος.
Γλωσσικές συμπεριφορες
Διάφορες Γλωσσικές συμπεριφπρες ειναι Συχνά συνώνυμο με το D / s.
Μερικοί άνθρωποι στο D / s κόσμο κεφαλαιοποιουν τις λέξεις και τα ονόματα αναφέρονται σε Κυρίαρχους και δεν κεφαλαιοποιουν αυτά που αναφέρονται σε υποτακτικούς ως εκ τούτου, η κεφαλαιοποίηση της D / s , άλλοι δεν το κάνουν. . Αυτή η πρακτική διαδόθηκε σε chatrooms στο Διαδίκτυο, ώστε να είναι πιο εύκολο να εντοπίζουν τον προσανατολισμό του συγγραφέα ή του προσώπου που γράφει σχετικά και έχει εξαπλωθεί σε πολλές άλλες μορφές κειμένου που βασίζεται στην επικοινωνία.
Επίσης, μερικές υποτακτικες αποφεύγουν τις προσωπικές αντωνυμίες, αντί να αναφέρονται στους εαυτούς τους ως «αυτή η υποτακτικη» ή «του Master (Χ) το κορίτσι ». Αυτό μερικές φορές Θεωρείται μια έκφραση σεμνότητας ή αντικειμενοποίησης, αλλά είναι μια εντελώς προαιρετική μέθοδο απροσωποποιησης μιας υποτακτικής. Πιθανολογείται ότι η πρακτική αυτή μπορεί να έχει ρίζες στο στρατό, όπου οι νεοσυλλέκτοι απαιτείται να αναφέρονται στους εαυτούς τους ως «αυτος νεοσύλλεκτος» και όχι «εγώ» ή «μου.»
Επιπλέον μερικές μπορεί να έχουν το πρωτόκολλο περιορισμού του λόγου: όπως η αδυναμία να πει τη λέξη «όχι» στο Κύριο (αλλά εξακολουθεί να έχει άλλους χώρους για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά χωρίς να αμφισβητεί το Master) που χρειάζονται ή να απαιτείται να γονατίσει κ αι να ζητήσει άδεια για να μιλήσει .
Βέλτιστες πρακτικές: Ανάπτυξης πρωτοκόλλου
Για να αναπτύξουν κάποια πρωτόκολλα ως εκκινησή ο Κυρίαρχος, να εξετάσει ποια πράγματα εκτιμάει και ποιες μικρές ακρίβειες μπορεί να κάνουν τη ζωή της πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Στη συνέχεια, να τις συζητήσετε με το σύντροφό σας και να διαπραγματευτεί τους όρους των εν λόγω πρωτοκόλλων. Κατά τη δημιουργία τελετουργικών και των πρωτόκολλων, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα ακόλουθα κριτήρια:
Ένα τελετουργικό ή πρωτόκολλο θα πρέπει να ...
1. ικανό να διατηρείται πάγια με ελάχιστη ή καθόλου επιτήρηση απο το Κυρίαρχο.
2. αντιληπτό από τον κυρίαρχο Όταν το πρωτόκολλο δεν ακολουθείται.
3. πρακτικό ή δεν θα δούμε την τακτική χρήση.
4. βοηθάει στην διευκόλυνση και εμπλουτίζει τη υποτακτικήνα εξελιχθει και η D / s σχέση επισης αντί να μειώνεται από αυτο.
5. θα αποφευχθεί η πλήξη και κατά προτίμηση προφυλαχθεί από αυτό.
6. να είναι αρκετά ασφαλές, καθώς και εντός των ορίων.
7. μια δήλωση για το τι να κάνει και όχι τι να μην κάνει.
8. έγκαιρη και επανεξέταση σε ετήσια βάση / όπως απαιτείται για να εξασφαλιστεί ότι είναι συναφή και εξυπηρετει το σκοπό που προορίζεται.
Με αυτές τις πληροφορίες θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε το δικό σας πρωτόκολλο με την σύντροφό σας, αρκεί να ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε και σας αρεσει και αν δεν το κάνετε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τον εαυτό σας για να μπορέσει η υποτακτική σας να γνωριζει στο πώς να σας ευχαριστήσει.
Σχέδιο πρωτοκόλλου
Μόλις αρχίσετε να έχετε κάποιες ιδέες για το τι είναι σημαντικό για εσάς, να ξεκινήσει την οργάνωση σκέψεις σας σε ένα διάγραμμα.
Ένα σχέδιο πρωτοκόλλου είναι ένας συστηματικός τρόπος περιγραφής το σύνολο των κανόνων που αποτελούν ένα πρωτόκολλο. Το σχέδιο χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα:
Μαθήματα - οι ομάδες των ανθρώπων που αλληλεπιδρούν σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Η ενότητα αυτή πρέπει να προσδιορίζει τη σχέση μεταξύ κάθε κατηγορίας και κάθε ιεραρχίας Μέσα σε αυτό. Για παράδειγμα, σερβιτόροι που εξυπηρετουν πελάτες σε ένα εστιατόριο, αλλά ότι οι πελάτες εξυπηρετούνται σύμφωνα με το πρωτοκολλο το φύλο και, στη συνέχεια, κατά φθίνουσα σειρά των ηλικίων.
Φόρεματα και τα σύμβολα - τυχόν περιορισμοί ή απαιτήσεις που σχετίζονται με ρούχα, και οποιαδήποτε σύμβολα όπως κολάρα.
Κανόνες Ομιλία - κανόνες σχετικά με σιωπή, προσφωνήσεις, μιλώντας μόνο όταν μιλήσει, ή τους τρόπους που αναφέρονται στον εαυτό τους ή τους άλλους.
Διαγωγή - κανόνες που διέπουν τον τρόπο το άτομο περπατά, στέκεται, γονατίζει, φυσικές ή άλλες πράξεις με τρόπους που δεν καλύπτονται από τις προηγούμενες ενότητες.
Μέσα σε μια D / s σχεση, είναι κοινό ότι μεγαλύτερη έμφαση θα δοθεί στην υποτακτική Όταν γράφετε ένα πρωτοκόλλου.
Εισαγωγή του πρωτοκόλλου
Κατά την εισαγωγή των πρωτοκόλλων, πρεπει να το συζητησετε , καθώς και τις ανησυχίες και τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν με την υποτακτική σας, καθώς θα έχουν ορισμένες ιδέες που δεν θα,απαιτεί συνδυασμός τους, καθώς τα πρωτόκολλα.
Εισαγωγή τους 1-3 σε έναν χρόνο μέχρι η υποτακτική τα έχει οικειοποιηθει μέσω της προετοιμασίας και στη συνέχεια να προσθέσετε περισσότερα από τα πρωτόκολλα σας, έτσι ώστε να μην επιβαρύνει την υποτακτική με πάρα πολλές δραστικές αλλαγές ταυτόχρονα: όπως με την παράδοση τους μια τεράστια χρήσης των πρωτοκόλλων που είναι υπεύθυνα για όλα με τη μία. Όταν δοκιμάζετε ένα νέο πρωτόκολλο, να το χρησιμοποιήσετε σε δοκιμαστική βάση,να το επανεκτιμήσετε και να το τροποποιήσετε το νέο πρωτόκολλο όπως απαιτείται, έτσι ώστε να εξυπηρετήσει καλύτερα τη σχέση. Όταν η διαδικασία τελειοποιηθει και αφου συμφωνήθουν θα εκπαιδευθεί, να αφιερωθει στα πρωτόκολλα που θεωρούνται προσδοκίες του κυρίαρχου.
Εξετάστε την κατοχή τους να τηρούν ημερολόγιο , όταν ένα πρωτόκολλο για πρώτη φορά διδάσκεται και όταν το μαθει αρκετά για να οριστεί ως μια προσδοκία, έτσι ώστε να ειναι το αρχείο καταγραφής οππου μπορεί να αναφέρεται αν υπάρχει παραβίαση του πρωτοκόλλου. Κρατήστε το σχεδιο σας ιδιωτικό επί του παρόντος μέχρι τη στιγμή που να μην είναι πλέον απαραίτητο.
Αν η υποτακτικη διαπιστώσει ότι το πρωτόκολλο δεν έχει διορθωθεί, όταν απέτυχε, η υποτακτικη συχνά θα αρχίσει να έχει τη δομή της σχέσης να αποικοδομειτε στο μυαλό της, η οποία είναι δηλητηριώδη σε μια σχέση που βασίζεται στην δομή και την ανταλλαγή ενέργειας. Εάν αυτό γίνει η δομή μπορεί να αποτύχει. Αν ο Κύριος κρίνει ότι δεν είναι αρκετά αναστατωμένος να το αναφέρει και κατάλληλα ασχοληθεί με ένα πρωτόκολλο , όταν οι προσδοκίες δεν πληρούνται, ή, ακόμη χειρότερα, ότι δεν παρατηρείται καθόλου ότι η προσδοκία του δεν ακολουθείται , είναι καλύτερο να εξετάσει την ανακατάταξη του πρωτοκόλλου για μια συγκεκριμένη προτίμηση παρά μια προσδοκία που πρέπει να ικανοποιηθει , όπως υπονοείται με τη χρήση του όρου πρωτόκολλο.
Υψηλό πρωτόκολλο
Η φράση «Υψηλό πρωτόκολλο» χρησιμοποιείται συχνά στη D / s και m / s, αλλά δεν έχει καθολική σημασία. Υψηλό πρωτόκολλο χρησιμοποιείται συχνά κατά τη διάρκεια αστα επίσημα δείπνα στο Leather M / s και σε διάφορες εκδηλώσεις της κοινότητας και άλλων Leather συχνά χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη πολλων περιορισμων και μοιάζει με στρατιωτικό πρωτόκολλο. Τα περισσότερα Υψηλα πρωτόκολλα για τους υποτακτικούς μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά, όπως:
1) Επιμελημένο περιορισμος στην ομιλία (π.χ., η σιωπή, μιλώντας μόνο όταν μιλήσει, ζητώντας την άδεια να μιλήσει «Κύριε, ναι, κύριε» ή ειδικών μορφών διεύθυνσης, όπως)
2) Ευλαβής συμπεριφορά (π.χ. δεν γυρίζει την πλάτη στον κυρίαρχο, Κρατώντας το κεφάλι κάτω από το δικό του, Γονατιστή , Ζητώντας την άδεια να φύγει από το δωμάτιο.)
3) Άμεση ανταπόκριση σε εντολές, και η συγκέντρωση στο Κυρίαρχο και τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του.
4) να Εξυπηρετει ή να περιμένει χωρίς να τραβαει περιττή προσοχή η υποτακτική.
Το φανταστικό πρωτόκολλο που ίσχυε κατά Ρουασί στην «Ιστορία της Ο» είναι ένα κλασικό παράδειγμα ενός λεπτομερούς υψηλού πρωτοκόλλου.
Υψηλό Πρωτόκολλο μπροστά από τους ανθρώπους που δεν είναι μέλη του άμεσου περιβαλοντος του κυρίαρχου μπορεί επίσης να έχει μερικά από τα χαρακτηριστικά μιας παράστασης.
Υψηλό Πρωτόκολλο μπροστά σε προσώπα βανίλα μπορεί να θεωρηθεί ως παραβίαση της συναίνεσης και μπορεί να προκαλέσει διαταραχή.
Επίπεδα πρωτοκόλλου
Το Πρωτοκόλλο μπορεί επίσης να έρθει και σε άλλα επίπεδα και να ταξινομηθει όπως απαιτείται από τον κυρίαρχο, τυπικά σε ομάδες όπως υψηλο, μέσαιο, χαμηλο και κανενα πρωτοκόλλο.
Χαμηλό πρωτόκολλο:
Χρησιμοποιείται σε βανίλια και άτυπες καταστάσεις.
1. Μια συνεχής υπενθύμιση των υπηρεσιών και των αρμοδιοτήτων της
2. Επιτρεπτή απλη συμπεριφοράς, αλλά με συγκεκριμένα όρια.
3. Αναγνώριση της θεσης, τις παραγγελίες, τις απαιτήσεις και τα αιτήματα με ένα αόρατο και διακριτικό τρόπο.
4. Συμπεριφορά η οποία αντανακλά τις προθέσεις του και την επιθυμητή αλληλεπίδραση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
5. Η συνειδητοποίηση της ευθύνης, παρά τους πειρασμούς που προσφέρονται από την απλη συμπεριφορά και την ανεξαρτησία.
Μεσαίο πρωτόκολλο:
Για τους περισσότερους δημόσιους χώρους BDSM σκηνές και σκηνές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
1. Προτεραιότητα με αποφάσεις στο κατάλληλο πλαίσιο
2. Ο χρόνος και ο τόπος για βαθμο απλης συμπεριφοράς
3. Συνεπής βασικούς κανόνες δράσης και ευθύνης
4. Η ευαισθητοποίηση και η πρόβλεψη των αναγκών του, θέλω και επιθυμείων του - καιτο σεβασμο των άλλων Κυρίαρχων στην υποτακτικη του ως προτεραιότητα
5. Έμφαση στις προτεραιότητες του D/s δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή έντονο ο χρόνο δαπανάται στο Μέσαιο πρωτοκόλλο.
Υψηλό πρωτόκολλο:
Συνήθως χρησιμοποιούνται για μικρά χρονικά διαστήματα ή κατά τη διάρκεια της τιμωρίας.
Α. Πλήρης προσοχή και την εστίαση, δεν έχουν σημασία οι αποσπάσεις της προσοχής.
Β. Απόλυτη υπακοή και στιγμιαία, χωρίς καθυστέρηση, δισταγμό ή ερώτηση.
Γ. Λήψη αποφάσεων και προτεραιότητες δεν αποτελούν μέρος του Υψηλού Πρωτοκόλλου, τα θελω και οι επιθυμειε της υποτακτικης εχουν ανασταλεί.
Δ.Όλες οι εξωγενής κίνησης, η ομιλία, και η σκέψη είναι απαράδεκτες.
εαν το Πρώτο Πρωτοκόλλο είναι σε ισχύ, η συγκέντρωση απαιτείται.
Ε. Η συνειδητοποίηση ότι κάθε κίνηση, απάντηση και συμπεριφορά που γινεται εξετάζεται προσεκτικά και κρίνεται.
E.Zografou

Post has attachment
Κάρμα το λένε άλλοι...
Εγώ είδα τις μοίρες μου να με μπολιάζουν με τη μορφή σου...
Η τρίτη απ΄αυτές , έσκυψε και μου ψιθύρισε :
Είναι το τυχερό σου...από την προηγούμενη ζωή σου!!...
F☆Zogra
Photo

Post has attachment
Το άπειρο κλεισμένο σε μια αγκαλιά.
F☆Zogra
Photo

Post has attachment
Μόνο εσύ μπορείς να με οδηγήσεις προς τα κάτω για να με πάρεις , να με κάνεις να νιώθω σαν σύνολο, τέλεια, υπέροχα σωστά, να είσαι σε θέση να με κάνεις να δεχτώ τον εαυτό μου για το τι πραγματικά είμαι. Έχεις αυτη τη θεσπέσια και αδιαμφισβήτητη δύναμη, βγάζεις την ταπεινωτητα που είναι μέσα μου και από την λάμψη και λαμπρότητα στην υποταγη μου, ποτέ δεν ξεχνάμε τις αρετές μου σαν γυναίκα.
F☆Zogra

Photo

Post has attachment
Αγαπούσα μέχρι τρέλας,
Αλλά αυτό που οι άλλοι αποκαλούν τρέλα
Για μένα είναι ο μόνος τρόπος να αγαπάς.
Photo

Post has attachment
Ricordate che non esiste Master senza una donna che si doni a Lui completamente : La slave
Ella poi accetta ogni suo ordine con onore ed assieme a Lui cresce Se lui sbaglia.. non ha fatto nulla di male.. si puo' rimediare ..Siano uomini
Non divinità 
Photo

Post has attachment
Χαμογέλα εκεί που περιμένουν όλοι να κλάψεις.
Πες πως έκλαψες, τι θα βγει; Θα μου πεις κι αν χαμογελάσεις θα αλλάξει κάτι;Ναι, θα αλλάξει. Θα φωτίσει το μέσα σου, να γυαλίσει η αύρα σου.
Να έχεις πίστη στα ζόρια άνθρωπε και να χαμογελάς. Κι αν όλα δείχνουν πως δε θα φτιάξουν, εσύ να πιστεύεις το αντίθετο. Γιατί πιστεύοντάς το, το δημιουργείς.

F☆Zogra
Animated Photo
Wait while more posts are being loaded