Profile cover photo
Profile photo
Linda Aiman
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
SYARAT-SYARAT
as salam..semua CUSTOMER sila bace kan dulu SYARAT-SYARAT ni sebelum buat tempahan ya..supaya jelas.... 1. Anda diingatkan bahawa warna pada gambar adalah sedikit berbeza dari warna asal oleh kerana faktor fotografi dan tetapan pada kamera. Ada sesetengah p...

Post has attachment
PAKAIAN PEREMPUAN
2467 One Piece Dress supp i 2467 One Piece Dress RM39 RM6 SM/RM9 SS Size : Free Material : Cotton Shoulder : 38cm Sleeves : 55cm Length : 82cm Bust : 80cm ~ 120cm Waist : 90cm ~ 118cm Hip : 98cm ~ 124cm

Post has attachment
PROGRAM EARTH HOUR 2014 NIGHT WALK.
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .   hai . .hari ni aku nak kongsi dengan korang tentang program pada 29 march 2014 ny. korang tahu tak kerajaan malaysia akan mengadakan satu program inisiatif global dalam perkongsian dengan WWF. Individu, ...

Post has attachment
stalk ??
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم . keep smile :) .selamat malam blogger. emm hari ny aku nak ckap pasal "stalk". aku dengar citer ada budak selalu stalk aku. ntah betul ntah tidak. tapi sebelum tu aku nak tanya apa function kau heboh nak st...

Post has attachment
just me love you .
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .   selamat malam semua. em tengah malam macam ny baru ada masa nak update blog ny . malam ny aku stress tahap apa je nak hafal case dalam law ny. ny baru bab 2 akta kontrak belum masuk bab yang lain kemain ...

Post has attachment
with my future husband :*
Photo

Post has attachment
kuatkan semangatmu wahai hati, just smile please :)
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم . . hari ny aku tak tahu kenapa dan mengapa hati aku cepat sangat tersentuh . .benda yang paling kelakar aku boleh menangis dalam kelas . .ntah la . .cuba korang bayangkan aku sekelas dengan diorang da dekat...

Post has attachment
Harapan yang tak kesampaian
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم . salam maghrib semua untuk umat islam. dah lamakan gadis tak update blog ny. nak kata sibuk tak adalah sibuk sangat . .sekarang gads nak berbalik kepada tajuk kat atas tu .nampak tak tajuk besar kat atas tu...

Post has attachment
selamat Hari Raya haji VS Final Exam :)
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم . hari ny gadis nak cerita tentang birthday gadis yang hari tu . .hee . .masa hari sabtu tu adalah hari yang gadis suka sangat . .nak tahu kenapa ??gadis suka sebab dia(hubBy) gadis buat suprise untuk gadis ...
Wait while more posts are being loaded