Profile cover photo
Profile photo
Restaurant De Busjop
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Genieten met bier!

Zoals onze vaste gast van ons gewend is, schenken wij Lindeboom Pilsener van het vat. Tevens schenken wij speciaalbieren van het vat én op de fles.

Wilt u meer weten over onze speciaalbieren van het vat of op de fles, vraag binnen naar onze uitgebreide bierkaart!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De Witte Busschop & De kardinaal!

Het tweede biertje van De Busjop is een feit
van de Witte Busschop naar De Kardinaal!

Van een fris licht troebel bier, lekker in alle seizoenen naar
een waardig, stoutmoedig biertje met een stevige mijter!

De Witte Busschop & De kardinaal
Ons Bier ………. voor mooie momenten!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Reserveren bij De Busjop? Graag!

Uiteraard bent u in ons restaurant van harte welkom om gezellig binnen te lopen! Wij houden op zaterdag en zondag een maximum aantal reserveringen aan van 25 personen tussen 12.00-16.00 uur, zodat er nog ruimte overblijft voor onze andere gasten.

Wij houden graag een tafel voor u vrij! Reserveren kan telefonisch 0495-491139 of via ons contactformulier.

* Uw reservering per contactformulier is definitief zodra u een
bevestigingsmail heeft ontvangen.
* Uw tafel is gereserveerd tot een kwartier na de afgesproken tijd,
daarna wordt de tafel vrijgegeven tenzij u contact opneemt met het
restaurant.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ZIN in Zondag; de leukste dag van de week!

Slechts 15 minuten lopen van het centrum maar mijlenver van de dagelijkse drukte, kunt u bij ons in het weekend genieten van een menukaart vol lokale heerlijkheden.
Ons restaurant is huiselijk, familiair en gezellig en vanaf het vroege voorjaar tot in het verre najaar kunt u tevens volop genieten van ons zonnige, sfeervolle terras.

Wij stellen alles in het werk om u het ‘culinaire genieten in huiselijke sfeer’ te laten ervaren in ons gezellige restaurant.
Gaat het om een diner waarbij u kiest uit één van onze smaakvolle vlees- of vis à la carte gerechten of bent u onze gast voor een lekkere lunch, een verfrissend drankje of ’n kop koffie op ons terras. Het maakt voor ons enthousiaste team geen verschil.

Wij zijn er steeds klaar voor om het u naar de zin te maken!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwsbrief | Zakelijke Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van acties, leuke arrangementen en nieuwtjes van restaurant De Busjop? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief. We streven ernaar om de nieuwsbrief 8 keer per jaar te laten verschijnen.

Specifiek voor onze zakelijke gasten hebben wij een zakelijke nieuwsbrief. Deze verschijnt max. 6 keer per jaar.

U kunt zich inschrijven voor één of beide nieuwsbrieven onderaan de Homepage van onze website www.debusjop.nl.


Photo
Add a comment...

Post has attachment
Restaurant de Busjop; ook uw adres voor vergaderen, teambuildingssessies of andere zakelijke bijeenkomsten!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Condoleances, koffietafels en “Celebrate Live”

Ook voor helaas de mindere gebeurtenissen in uw leven kunt u bij ons terecht!

Op onze locatie kunnen condoleances, koffietafels, een “Celebrate Life” en zelfs een intieme uitvaartdienst en afscheidsceremonies worden verzorgd. Wij bieden u graag deze mogelijkheden.

Wij zorgen voor een persoonlijke, sfeervolle omgeving en gaan op gepaste wijze om met de gevoelens van nabestaanden en genodigden.

Of uw samen zijn nu een kleine en intieme aangelegenheid wordt met bijvoorbeeld een traditionele Limburgse koffietafel of een Celebrate Life met een groots eerbetoon aan de overledene, wij hebben voor u passende en sfeervolle opties waardoor deze speciale dag een dag ter herinnering wordt!

Graag bespreken wij met u uw wensen en de mogelijkheden van onze locatie om voor u een gastvrije herdenking te organiseren!

http://debusjop.nl/de-busjop/facilitair/condoleances-koffietafels-en-celebrate-life/
Add a comment...

Post has attachment
Ruiteren en Mennen!

Restaurant de Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de bosrand van natuurgebied “Leudal” in Heythuysen. In dit natuurgebied is een 14 kilometer lange ruiterroute uitgezet. Deze is ook toegankelijk voor aanspanningen. Verder zijn er in diverse natuurgebieden van aangrenzende gemeentes ook ruiternetwerken aangelegd. 

Rustplaats en/of opstapplaats
Bij ons kunt u onderweg een “paard-vriendelijke” pauze houden. Uw paarden kunnen genieten van een lekkere schaduwrijke, stevige bindplaats met vers watervoorziening en hooi en ú kunt genieten van een verscheidenheid aan gerechten, van pannenkoeken tot speciale ‘Flavours of the Farm’ gerechten.
We hebben aanbindpalen voor de paarden vast te zetten, er is altijd vers water en de mogelijkheid om hooi te pakken. Ook is er de mogelijkheid om uw paard uit te spannen en trailers te plaatsen. Onze ruime parkeerplaats (omheinde wei met verharde toevoer) met plek voor ruim 60 paardentrailers ligt op slechts 5 min. loopafstand van ons restaurant.

Restaurant de Busjop; dat is Eten en Genieten voor mens en dier! Wist u dat ook uw hond van harte welkom is en dat er iedere zondag (zonnig, druilerig, … ongeacht het weer) live muziek is vanaf 14.00 uur?
Zie voor meer informatie over de mogelijkheden en/of reserveringen onze website.
Add a comment...

Post has attachment
Wandelen & fietsen!

In de omgeving van ons restaurant kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

Wat maakt een wandel-/fietstocht leuk? Het rusten natuurlijk! En dan bent u bij ons aan het goede adres. Even ontspannen op ons mooie zonnige terras, genieten van een biertje of een lekkere vers gemalen bak koffie en op zondag waait zelfs de muziek u tegemoet. Iedere zondag (zonnig, druilerig, … ongeacht het weer) is er live muziek vanaf 14.00 uur! 

Wij hebben voor u een aantal mooie wandelroutes geselecteerd en deze kunt u te allen tijde gratis meenemen. 
Daarnaast staan wij ook op www.wandelgidszuidlimburg.nl met een wandelroute vanaf ons restaurant (wandelingnummer 422). Zie voor fietsroutes: "Fietsers Welkom!"of "Nederland Fietsland!". We zijn ook aangesloten op de app "Fietsknoop", heel handig voor op uw smartphone!

Voor meer informatie zie: http://debusjop.nl/de-busjop/wandelen/.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Feest arrangementen

Ons restaurant biedt volop mogelijkheden voor alle soorten feesten en partijen, van bedrijfsfeest tot familiepartij.

Een receptie of borrel ter ere van een feestelijke gebeurtenis zoals een verjaardag, een jubileum, een afscheid, een kerstborrel of jaarafsluiting of louter voor een gezellig samenzijn, wij verzorgen het graag!

Van een gezellig intiem feestje tot een grote partij, van een uitbundige feestavond tot een spetterend personeelsfeest, het is allemaal mogelijk!

U bent met uw gasten hartelijk welkom in een of meer van onze zalen. Wij passen de zaalruimte zoveel mogelijk aan, aan de omvang van uw gezelschap. Wilt u een podium, dansvloer of muziek? Het kan allemaal!

Een koud of warm buffet? Of toch liever trendy hapjes die enkele keren op de avond door onze vriendelijke bediening worden rond gebracht? Er zijn vele mogelijkheden. In principe kunnen wij alle eet- en drankarrangementen bieden en zorgen dat uw gasten zich thuis voelen. 

De Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de rand van het Leudal in Heythuysen, Midden-Limburg en per auto gemakkelijk bereikbaar via A73, N273 en N279. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met gratis parkeerplaatsen.

Om het uiteindelijke feest geheel aan uw verwachtingen te laten voldoen, is het belangrijk dat wij vooraf uw wensen en onze mogelijkheden doorspreken. Zo weet u zich verzekerd van een goed georganiseerd feest met net dát persoonlijke tintje waarnaar u op zoek bent. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Restaurant De Busjop; voor als u iets te vieren heeft!
http://debusjop.nl/de-busjop/facilitair/feest-arrangementen/.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded