Profile cover photo
Profile photo
Carsten Borch
288 followers
288 followers
About
Posts

Post has attachment
Hvis du er blevet nysgerrig på #1925modellen og hvordan den hjælper folk med at få bedre idéer, så kom med til fyraftensforedrag den 30. september kl. 15.15 http://www.1925modellen.dk/fyraftensforedrag-om-1925modellen/
1925 modellen
1925 modellen
1925modellen.dk
Add a comment...

Post has attachment
Fredag den 10. juni kl. 14-16 afholdes der bagekonkurrence i Geografisk Have. Vi skal finde årets vinder af Brændkjær Brødet, som både Roxy Bageriet og Gertz Danish Bakery har lovet at bage og sælge i deres bagerier. Alle er velkomne til at overvære kåringen, som foregår ca. 15.45. Diplomet overrækkes vinderen af borgmester Jørn Pedersen. Der er gratis adgang i Geografisk Have mellem kl. 14-16.

http://brændkjær.dk/2016/04/27/braendkjaer-broedet-en-bagekonkurrence-med-en-hel-bydel-som-vinder/
Add a comment...

Post has attachment
Tilmeld dig webinar tirsdag den 29. marts kl. 08.30. Lær at lede dine egne innovationsprocesser med 1925 modellen. Med et krystalklart spørgsmål ad gangen forbedrer medarbejderne hverdagen, kulturen og bundlinien i virksomheden. Hver dag.
For at skabe forbedring i alle afdelinger og på tværs af alle afdelinger til gavn for både kunder, leverandører og medarbejdere kan virksomheder nu tage et meget simpelt værktøj i brug. 1925 modellen er et værktøj, der kvalitetssikrer idéer. 1925 modellen udløser en fjeder af nytænkning.
https://carstenborch.simplero.com/deliveries/Bf6pfgj2sdL-XHpp
Add a comment...

Post has attachment
Bigdata i brusebadet. Hvis du gerne vil have et varmt bad i morgen, så skal du helst være hjemme mellem 13-15 for der kommer vores tekniker forbi. Boiler IQ er en intelligent vandvarmer, der kan fortælle præcis hvor problemet er opstået og hvilke reservedele, der er brug for. Fremover vil den kunne forudsige hvad der skal skiftes og hvornår.
http://www.psfk.com/2016/03/smart-boiler-iq-uk-detects-faults.html
Add a comment...

Post has attachment
Jeg har netop lavet en gratis opdatering af online kurset for de nuværende deltagere. Derudover tilbyder jeg 50% rabat hele påsken, hvis du kunne tænke dig at lære at lede dine egne innovationsprocesser http://www.1925modellen.dk/online-kursus/
1925 modellen
1925 modellen
1925modellen.dk
Add a comment...

Post has attachment
Kemoterapien sendes via nanopartikler direkte til svulsten for at ødelægge den, og så får vi tilmed færre bivirkninger ved behandlingen. Det er perspektivet.
http://phys.org/news/2016-03-nanoparticles-chemotherapy-drug-tumor-site.html
Add a comment...

Post has attachment
SkyFi vil gerne sende nanosatelitter op i rummet, så alle 7 milliarder kan komme på internettet. Så efterlader vi heller ikke så meget rumskrald, som vi gør nu med de store satelitter.
http://www.geektime.com/2016/02/25/israeli-startup-skyfi-raises-3-million-to-spread-internet-worldwide/
Add a comment...

Post has shared content
Har ikke ordentlig forstand på realkredit og Nykredits ambitioner, men et system, der har virket siden 1796 trænger måske slet ikke til fornyelse?
En sammenslutning, hvor almindelige mennesker løfter i flok og sikrer tryghed og billig adgang til boliglån. Det lyder som noget fra et program for socialistisk samfundsforandring, men det er faktisk sådan, dansk realkredit har fungeret i over 150 år. Og det virker!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Klimakunst. Big Data. Internet of Things. Visualisering. Monolith forvandler data om energiproduktion og forbrug til kunst. http://process.studio/works/monolith/
Monolith
Monolith
process.studio
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded