Profile cover photo
Profile photo
Si Gigi Besi
23 followers
23 followers
About
Posts

Post has attachment
Cerita Pendek !
Selamat Pagi , Mata mengantok dan tengah lapar sekarang ni . Tiba-tiba datang mood nak menaip dan erti kata lain pakai wifi free sebenarnya . haha , tengah buat projek , tab sebelah buka blog dengan twitter . Hampeh betul Fatinabila ni . Hahah , isnin ni ad...

Post has attachment
M E M O R Y : D T M 5 A ♥
Selamat Malam , Selamat datang tahun 2015 , rasanya belum terlambat nak ucapkan selamat datang 2015 kan ? Hahaha , walapun dah bulan dua tapi aku tetap nak ucap jugak ! Ini lah akibat bila dah lama sangat tak menjengah dekat sini . Last update pun tahun lep...

Post has attachment
Throwback : Reunion Ex-schoomate
Assalamualaikum , Oklah harini baru nak update cerita semalam tu hanya untuk bagi datang semangat untuk menaip balik je . Hehehe , Tahlah mungkin jenis aku ni bila rajin nak layan blog kalau boleh nak je hari-hari buka blog ni tapi bila dah tahap malas , na...

Post has attachment
Aktiviti Di Hujung Minggu !
Selamat Malam , Dah lama rasanya jejari runcing ni tak tekan keyboard untuk menaip entry . Hehe , nak kata busy sangat takde pun cuma kemalasan nak on latop je . Sebab tu jugak tenggelam timbul je blog aku ni sama macam tuan dia . Hahaha . Minggu ni agak fr...

Post has attachment
Raya 2014...
Selamat Malam dan Selamat Hari Raya !  Mood raya dah turn off dah sebab dah mula kelas dan back to normal life . Student life cenggini lah bila dapat cuti lama , mula rasa malas nak mula kelas balik . Tapi rasa ayat tu tuju untuk aku sendiri sebenarnya ! ha...

Post has attachment
Iftar !
Selamat petang , Alhamdulillah , masih berkesempatan untuk menyambut bulan puasa yang ke 21 hari pada hari ini . Walaupun ada dugaan yang datang , syukur semuanya dipermudahkan oleh Allah . Seperti biasa harini baru dapat online dan membuat blogwalking sete...

Post has attachment
Iftar !
Selamat petang , Alhamdulillah , masih berkesempatan untuk menyambut bulan puasa yang ke 21 hari pada hari ini . Walaupun ada dugaan yang datang , syukur semuanya dipermudahkan oleh Allah . Seperti biasa harini baru dapat online dan membuat blogwalking sete...

Post has attachment
Iftar !
Selamat petang , Alhamdulillah , masih berkesempatan untuk menyambut bulan puasa yang ke 21 hari pada hari ini . Walaupun ada dugaan yang datang , syukur semuanya dipermudahkan oleh Allah . Seperti biasa harini baru dapat online dan membuat blogwalking sete...

Post has attachment
Dua Dalam Satu .
Selamat Malam , Tarik nafas lega bila harini hari jumaat sebab hari-hari boleh dikatakan busy dengan kelas yang pack jadualnya dan harini baru berkesempatan nak update blog dan blogwalking ! Banyak cerita nak dikongsi so semua cerita akan disumbatkan didala...

Post has attachment
Melaka ♥
Selamat Malam , Rasa tak sedap badan pulak tetiba mungkin faktor minum air pelbagai jenis kot . Haha , sebenarnya beli air satu je tapi kalau dah biase berbuka dengan air panas lepastu minum pulak air beli dekat bazar . Kenyang air je aku rasa berbuka tadi ...
Wait while more posts are being loaded