Profile cover photo
Profile photo
Visage Hudplejeklinik
2 followers
2 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Visage hudplejeklinik i Odense
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Pandhy’s dybderensende eller fugtgivende ansigtsbehandling
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Sofie Martine har været forbi igen - denne gang for at få tegnet sine bryn igen. Se med her
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Pandhy's ansigtsbehandling med kaffeskum│Visage hudplejeklinik
Add a comment...

Post has attachment
En anbefaling - til et produkt du ikke kan undvære, du ved det bare ikke endnu!

Der findes mange produkter der kan løse problemer, du ikke vidste var mulig.
Vi har en del favoritter men det her prodkut elsker vi. Det er et `must have` der kan redde kriser eller pleje områder, når Du behøver det allermest.

M2 EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX fra M2.

Husker du at pleje dine vipper ? De har mascara på hver eneste dag og bliver gnubbet med makeupfjerner hver aften. Ligesom håret har brug for balsam, har dine vipper også godt af lidt ekstra pleje.

EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX er med til at gøre dine vipper sundere, mere definerede og strålende. Dine vipper opbygger styrke og fleksibilitet. Det innovative ingrediens KOBBERTRIPEPTID-1 giver dine øjenvipper et effektivt volumen-boost og hjælper med at fremme dannelsen af kollagen, bekæmper de frie radikaler og forhindrer tab af hyaloronsyre.

Bonusviden
Brug øjenvippebalsamen kan påføres inden du går i seng. Du kan også bruge produktet om dagen, som en plejende primer før mascara.

Find vores elskede favorit og must have her:
http://visage-klinik.dk/brands/m2-beaute/m2-eyezone-conditioning-care-complex

Alt det bedste
Visage teamet

Add a comment...

Post has attachment
Dine negle er dit visit kort

Vi to kan hurtige blive enige om, at der ikke findes noget mere ucharmerende og usexet end nedbidte, flossede, rillede og beskidte negle ikke?
......og det er altså uanset køn. Vores negle er vores visit kort!

Og det er faktisk ikke svært at få pæne og stærkere negle. Alt du skal gøre er at anskaffe ganske få ting og så ellers give dine negle nogle gode vaner og lidt ekstra opmærksomhed. Vi vil jeg gerne give Dig et par små fif til, hvordan du kan pleje dine negle og gøre dem mere modstandsdygtige.

Herunder er der tale om naturnegl, ikke opbyggede negle.

De små fif :
1. Som udgangspunkt: Klip aldrig nogensinde dine negle! Det gør dem svagere, så de lettere revner. Det er bedst altid at file neglene, helst to gange om ugen. Brug dog ikke metalfil, da de er for grove.

2. Træk altid filen i samme retning, da neglene ellers kan revne.

3. Masser neglene hver aften med vaseline, olivenolie eller den luksuriøse fugtgivende Nail Oil fra LCN ( http://visage-klinik.dk/brands/lcn/nail-oil-lcn-8-ml), der i den grad er luksus for dine negle og neglebånd. Negle olien er fyldt med vitamin A , E, F og ekstra proteiner.
- Og husk, at dine negle består ligesom huden af keratin og påvirkes af det, du spiser. Tabletter med gær kan styrke dine negle.

4. Husk også at passe på dine negle i løbet af dagen og dens mange opgaver. Brug altid opvaskehandsker, da det varme vand opbløder og svækker neglene.

5. Undgå neglelakfjerner, der indeholder acetone! Det er alt for stærk og risikerer kun at ødelægge al den pleje, du har givet dine negle.

EKSTRA FIF:
Der er desværre en særlig vane der er skyld i grimme negle, nemlig neglebidning. Ved neglebidning ødelægger Du neglen, neglepladerne og opbygningen. Neglebidning kan også forvolde smerter, da Du ofte får bidt/revet noget væv med/af når Du bider i neglene, rødder eller neglebånd for ikke at nævne de bakterier der kan gå til gilde.
Så lad vær' !
Bid aldrig negle - punktum!

EKSTRA-EKSTRA FIF:
Undgå negleklipperen 3 i en negleklipperen. Vi har kun en ting at sige, smid lortet ud. Brug i stedet en finere neglefil og fil dine negle flot ned og i form.

Så pas godt på dine negle, da de er dit visit kort;)


Alt det bedste
Visage teamet
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded