Profile cover photo
Profile photo
Nurul Sofiyah
22 followers
22 followers
About
Nurul's posts

Post has attachment
**
congratulation on your debut khai bahar   gaiss listen to his first single ' bayang '      am so proud of you bro

Post has attachment
mata hidung bibir
taraaa ~ taeyang's 눈.코.입 short cover exclusive for khai bahar's kpopper fans : ) saja unlisted sebab tak nak mahkluk perosak datang menyerang dengan ayat-ayat yang tidak menyenangkan .  short cover nie terhasil sebab suatu hari tu kitorang sembang about kor...

Post has attachment
**
assalamualaikum .  astaga, lama benor tak update nih. last updated december 2015 ? whut! oh tak tak, bulan dua ritu dah update tapi entry tu aku sumpah jadi draft hahaha : ) ok whatever. omg gaiss next week dah raya ! ! ! cepat benor masa berlalu. alhamduli...

Post has attachment
**
Sometimes I just want to get far away from all the bullshit and drama of my life. I want to forget all the pain and be alone. Sometimes I want to scream as loud as I can and cry my heart out and break everthings around me like a crazy woman who just lost he...

Post has attachment
rant.
bukan senang aku nak rant dalam blog , selalunya aku rant dalam wechat jer haha sekali sekala apa salahnya kan ? well , aku tak nak merapu banyak sangat . aku cuma nak luah apa yang terlintas dalam fikiran aku masa aku tengah basuh pinggan mangkuk tadi lmao...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
wattpad book cover
bila dah mula guna photoshop macam macam nak dibuat , especially kat bawah nie . apekah itu ? haha itu request from wattpad writers . dah enam request tapi satu pun tak siap lagi sebab tak ada idea nak
arrange macam mana gamba itu ini sobs and takut dorang...

Post has attachment
**
Go as long as you can , and then take another step .

Post has attachment
qwertyuiopie
dengan dukacitanya saya ingin maklumkan bahawa url ' mayooonnaise ' tidak akan digunakan lagi dan saya dah pun gantikan dengan url baru iaitu ' qwertyuiopie ' : ))  good bye mayooonnaise    am gonna miss u   hehe
Wait while more posts are being loaded