Profile cover photo
Profile photo
Shiroe Sherry
49 followers -
saya adalah manusia yg mempunyai byk nama gelaran..wswr,pullip,rabbit,nyah,tisha romli,cinonet and ofcoz yg paling bertakhta di hati; shiroe. Suka beli,baca and tulis novel ;)
saya adalah manusia yg mempunyai byk nama gelaran..wswr,pullip,rabbit,nyah,tisha romli,cinonet and ofcoz yg paling bertakhta di hati; shiroe. Suka beli,baca and tulis novel ;)

49 followers
About
Posts

Post has attachment
BABAK CINTA DAH JADI NOVEL
TAJUK NOVEL: BABAK CINTA HARGA: RM32 (SM) / RM35 (SS) ~ including postage PENERBIT: CUTE PUBLICATION  ~ BLURB ~ Naurah
dan Fahin! Kedua-duanya bukan orang asing kerana mereka bekerja di Hotel
Perwira kepunyaan Datuk Kamal. Disebabkan tugas di hotel, mereka ...
BABAK CINTA DAH JADI NOVEL
BABAK CINTA DAH JADI NOVEL
shiroesherry.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kecuali Cintamu ~ 1 & 2
BAB
1              Aisyah menolak kuat pintu bilik
kepunyaan ibunya dengan perasaan tidak puas hati. Langkahnya diatur laju ke
arah katil selepas dia menolak pintu bilik itu sekali lagi. Datin Jeslina yang
sedang duduk bersolek terkejut dengan terjahan melu...
Kecuali Cintamu ~ 1 & 2
Kecuali Cintamu ~ 1 & 2
shiroesherry.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Secret Love ~ Finale
Semua orang senyap di meja makan memerhatikan
telatah pasangan pengantin baru. Masing-masing tidak putus membuat isyarat mata
berkongsi maklumat dan pendapat mengenai situasi yang sedang berlangsung di
meja makan. Di luar rumah, cuaca kelihatan sangat cerah...
Secret Love ~ Finale
Secret Love ~ Finale
shiroesherry.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Secret Love ~ Part 9
Delisa terkebil-kebil melihat Izzat yang laju
berjalan ke arah meja tulis selepas mengunci pintu balkoni. Kenapa Izzat
seperti nak sepahkan mejanya yang sudah sedia bersepah dengan kertas dan
buku-buku? “Abang cari apa?” Tegur Delisa ingin tahu. Suaranya
ya...
Secret Love ~ Part 9
Secret Love ~ Part 9
shiroesherry.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Secret Love ~ Part 8
Mata Delisa meliar ke sekeliling kawasan rumah.
Kelibat Izzat langsung tidak kelihatan di mana-mana ruang rumah. Risau juga
kalau orang itu muncul tiba-tiba. Delisa perlu berhati-hati kerana Honda CRV
Izzat masih tersadai elok di bawah ruang porch . Kalau d...
Secret Love ~ Part 8
Secret Love ~ Part 8
shiroesherry.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Secret Love ~ Part 7
“Doktor Fatin. Awak tahu apa kesalahan awak? Perlu
ke saya terangkan tentang perkara asas yang sepatutnya awak dah tak perlu
hafal? Kepentingan untuk awak check INR pesakit setiap hari? Awak tahu effect benda ni boleh mengakibatkan strok?” Izzat tenung
dua ...
Add a comment...

Post has attachment
Secret Love ~ Part 6
Delisa terduduk di atas katil. Keadaan bilik yang
berselerak menambahkan rasa pening kepala dia yang melihat. Bilik sudah
berselerak macam kapal pecah tapi purse masih belum dijumpai. Di mana agaknya purse itu menyorok? Macam mana nak drive pergi fakulti ka...
Add a comment...

Post has attachment
Secret Love ~ Part 5
Izzat masih lagi terpaku di tepi kereta. Dia nampak
Delisa bersendirian di halaman rumah. Sudah lama dia tidak bersua dengan
Delisa. Sejak Delisa tahu rahsia hatinya sudah terbongkar, Izzat langsung tidak
berpeluang untuk berjumpa dengan Delisa. Delisa bers...
Add a comment...

Post has attachment
Secret Love ~ Part 4
Suatu petang Delisa dikejutkan dengan kehadiran
Izzat dan rakannya yang berkunjung ke restoren Izzul. Sedang enak dia menikmati
hidangan seorang diri, tiba-tiba riuh kedengaran gelak ketawa pelanggan yang
melangkah masuk ke restoren. Izzul yang baru sahaja ...
Add a comment...

Post has attachment
Teaser 1: Babak Cinta
“Assalamualaikum.” “Waalaikumussalam.
You dah bertolak belum?” Aku tersenyum mendengar suara Fahin yang bersemangat. Kedengaran
riuh suara Farhana memanggil Fahin tanpa henti. “I
dah sampai pun. Kenapa dengan Hana tu?” Rindu rasanya dengan permata hatiku
it...
Teaser 1: Babak Cinta
Teaser 1: Babak Cinta
shiroesherry.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded