Profile cover photo
Profile photo
Crozilla
16 followers -
Pronađi dom na crozilla.com
Pronađi dom na crozilla.com

16 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Podaci oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazali su kako su se prosječne oglašavane cijene stanova i kuća na zagrebačkom području nastavile kretati uzlaznom putanjom.

Post has attachment
Public
Analiza oglasa za prodaju građevinskih zemljišta koja su tijekom kolovoza oglašavana na Crozilla.com pokazala je kako su se prosječne tražene cijene njihovih kvadrata kretale od 13 eura do 174 eura.
Najviše oglašavane cijene kvadrata građevinskih zemljišta zabilježene su na krajnjem jugu, odnosno na području Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije.
Što južnije to skuplje
Što južnije to skuplje
news.crozilla.com

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public
Bez obzira da li je riječ o nekretninama stare ili novije gradnje, obje opcije, ovisno o željama, potrebama i mogućnostima kupaca, imaju svoje prednosti i nedostatke.
Prilagodba i dizajn prostora prema vlastitim potrebama već u fazi izgradnje, energetska učinkovitost, osigurana parkirališna mjesta, garancija kvalitete objekta, korištenje suvremenih materijala za izgradnju – samo su neki od brojnih razloga zbog kojih se kupci odlučuju za kupnju stanova u novogradnji.
Raspon oglašavanih cijena novih stanova u srpnju je na oglasniku Crozilla.com bio vrlo širok, a određen je faktorima poput lokacije, stanja nekretnine, izgrađenosti, opreme, kvalitete, namještenosti i drugih čimbenika.
Njihove su se tražene cijene kretale od oko 800 eura po kvadratu, pa sve do iznosa većih i od 10.000 eura za kvadratni metar.

Post has attachment
Public
Istraživanje oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazalo je kako su prosječne oglašavane cijene najma stanova tijekom srpnja u tri najtraženija grada – Zagrebu, Rijeci i Splitu zabilježile pad mjesečnih, ali istovremeno i porast godišnjih vrijednosti.

U navedenim su se gradovima tijekom srpnja mogli pronaći stanovi za najam jeftiniji i od 200 eura, ali isto tako i oni čije su najamnine dosezale iznose i od nekoliko tisuća eura mjesečno.

Post has attachment
Public
Usporedimo li prosječne oglašavane cijene kuća i stanova, srpanjska razlika u Zagrebu iznosi preko 30 posto. Naime, za kvadratni metar kuće, s uključenom cijenom okućnice u prosjeku se tražilo 1249 eura, a za kvadrat stana čak 600 eura više.

Post has attachment
Public
Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su prosječne oglašavane cijene stanova tijekom srpnja zabilježile gotovo 7 posto više vrijednosti nego u istom mjesecu lani.

Post has attachment
Public
Kada su u pitanju nekretnine za prodaju ili najam, Zagreb je i u ljetnim mjesecima ostao najtraženiji grad.
Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako je najveća potražnja za stanovima za prodaju vladala u Zagrebu, a zatim u Puli, Splitu, Osijeku i Poreču.

Post has attachment
Public
Potražnja za nekretninama na zagrebačkom tržištu ne stišava se niti ljeti, a tijekom lipnja porasle su i njihove cijene.

Post has attachment
Public
Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako se tijekom lipnja za kvadratni metar kuće u Dubrovniku moglo kupiti 3 kvadrata u Zagrebu.
Wait while more posts are being loaded