Profile cover photo
Profile photo
Farra Atiqah
1,456 followers -
fara is sado and cute! haha :p
fara is sado and cute! haha :p

1,456 followers
About
Posts

Post has attachment
Me , I
1.23 am n cannot sleep. haha miss me? terlupa password punya pasal.. Sorry hahahaa. Kbye blank mind 
Add a comment...

Post has attachment
'alright'
Those  eyes And that contagious smile And those lips, and the way they verbalize What a beauty to our eyes You looked at me and smiled Everything was perfect Everything was great I was on a fairytale It's a dream when I'm awake But days passed and we weren'...
Add a comment...

Post has attachment
Sepetang yang indah :D
Selamat hari raya dey. sori baru sekarang aku nak cakap and sorry lagik sebab tak ada gambar sebab gambar tu semua ada dekat fon dia. dia pulak tukar pattern jenuh mak nak teka apekah dia punya pattern tido lagi bagus. Mwahahaha ;D Sepetang yang indah <3 <3...
Sepetang yang indah :D
Sepetang yang indah :D
farra-izzaty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Words
Apa yang kau mahu , semua ku beri , Apa yang kau mahu, Mahu apa lagi? Bagaimana aku pula? Aku serik, Jadi ku ingin jalan sana, Tolong tepi sikit ! Terima kasih untuk semua memori, sekarang masa untuk aku naik pesawat , dibumi ku berpijak sentiasa rendah dir...
Words
Words
farra-izzaty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Love Lies.
Cinta tipu" Idea of this entry comes to my mind when the past 3 days i've dreamed someone that that.... that.... . . . . . .. . . . .. . . . . . . . . . . was used to be someone special for me. Lately he always come to my dream and whisper something to my e...
Add a comment...

Post has attachment
Sunny day - TGV the fault in our stars - faraa iz sad !
Hi chuolss tiup habuk pushiooo pushiooo haha xD Sunny day? senanya sunday sesaje kasi ayat klise supaya ianya menjadi sedap didengar gitcheww. Pernah dengar tak satu buku ni orang panggil dia "The Fault in our stars" ? by John green and yes english novel....
Add a comment...

Post has attachment
Can i say something?
Nothing. Nothing. Just NOTHING Takda apa yang best harini but, akhirnya terpikir gak apa yang best untuk ditaip. mwehehe 1st, i've think something crazy. Like ya crazy thing. Tak payah ambil SPM? Ermm lil bit dissapointed sebab tak dapat masuk Kolej yang le...
Can i say something?
Can i say something?
farra-izzaty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jangan benci lama-lama.
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Pernah tak kau suka seseorang lepastu bila dah tak ada apa2 kau rasa benci dekat dia? Pernah tak? Nasihat ; Jangan benci lama-lama nanti jadi suka! ecececeh! hahahaha. Sebab aku dah merasainya hahaha :p Macam Love Story 'Aku da...
Jangan benci lama-lama.
Jangan benci lama-lama.
farra-izzaty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Buku ; Jodoh Cinta ♥
 Hm that's doesn't matter la.Haha pasal buku ni tetiba je aku nampak dekat rak, so tibai jelah.Tak tau pulak isi dalam dia best and agak jiwang sikit tapi normal la tu title pun Jodoh Cinta. Ecececeh! Quite best la jugak, cerita dia pasal author dia tu menc...
Buku ; Jodoh Cinta ♥
Buku ; Jodoh Cinta ♥
farra-izzaty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Entah luahan,kot?
I use silence to express my pain. Im truly hurt when im choose to ignore you. Ignoring/deleting you doesn't mean i hate you but i think its better for you & me.  Just because i want to distance myself from you .terpaksa. Allah , sakitnya aku.Kalaulah dia fa...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded