Profile cover photo
Profile photo
Anys Nadhilah
Be positive and love yourself ♥ Be amazing ♥
Be positive and love yourself ♥ Be amazing ♥
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
i love you guys
Add a comment...

Post has attachment
I BOUGHT A BLOGGER TEMPLATE !
Assalamualaikummmmmmm .. panjang kan anis bagi salam . sebab lama gila anis tak update apa apa di blog ni . sebenarnya busy sikit dengan life anis yang tak berapa baru di India ni. My last post in this blog was last year , on september which is 8 months bac...
I BOUGHT A BLOGGER TEMPLATE !
I BOUGHT A BLOGGER TEMPLATE !
blurrr4evablurr.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
OO MY GOD girls! this is so overdue video. i forgot that i dah edit dah pon video ni. lepas tu biar berkurun dalam my lappy. tengok tu gigi bawah i pon tak pakai braces lagi, jam yang i pakai tu pon semua dah hilang. i miss my old watch T_T

thank you for watching! love you fam ;) let me know what you do you think of the essence products ?
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hai korang! Rindu i tak? hehe. insyallah i upload more videos. Jangan lupa like video ni dan subscribe. Love ya!
Add a comment...

Post has attachment
PAKEJ KASHMIR INDIA TERMURAH DI ABAD INI 6HARI 5MALAM
PAKEJ KASHMIR, INDIA MURAH 6 HARI 5 MALAM 2018 Assalamualaikum semua. Alhamdullilah kerana anda berjaya jumpa pakej kashmir murah kami. Why spend more if you can spend less, right ? 🤔 Kami berani jamin pakej kami adalah pakej yang terbaik dan yang termurah...
Add a comment...

Post has attachment
PAKEJ KASHMIR,INDIA MURAH 5 HARI 4 MALAM 2018
PAKEJ KASHMIR, INDIA MURAH 5 HARI 4 MALAM 2018 Assalamualaikum semua. Alhamdullilah kerana anda berjaya jumpa pakej kami. Kami berani jamin pakej kami adalah pakej yang terbaik dan yang termurah untuk anda. Insyallah atas izin Allah. Jom explore the incredi...
PAKEJ KASHMIR,INDIA MURAH 5 HARI 4 MALAM 2018
PAKEJ KASHMIR,INDIA MURAH 5 HARI 4 MALAM 2018
jalanjalankashmir.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PAKEJ PERCUTIAN INDIA KASHMIR MURAH
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded