Profile cover photo
Profile photo
Anys Nadhilah
Be positive and love yourself ♥ Be amazing ♥
Be positive and love yourself ♥ Be amazing ♥
About
Posts

Post has attachment
Why I want a new MacBook ?
Wehhh. Kalau la hampa pembaca tegar blog aku (haha), mesti hampa pernah baca post aku sebelum aku ada Macbook, reason2 aku nak beli Macbook. Ha kalau teringin nak tau, KLIK SINI. Kali ni post lain sikit, kenapa aku nak tukaq baru? Basically this freaking ol...
Why I want a new MacBook ?
Why I want a new MacBook ?
blurrr4evablurr.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
NEW BLOG FACE !
Hai .. perasan tak. blog ni dah bertukar wajah! hehe bestnya rasa addicted dengan new design tapi design biasa je sebenarnya tapi aku still beli design ni kat etsy. sebab aku beli. satu ) murah dua ) takda masa nak godek coding walaupun aku tahu design blog...
NEW BLOG FACE !
NEW BLOG FACE !
blurrr4evablurr.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Happy 2019! My goals and resolution + dream
Hye beautiful people on the internet! It is 10 minutes to 2019 !!! U am so cannot wait and U know that 2019 will be a good good good year to me. I hope so ! and I would pray to be so.  Insyallah.. may Allah always bless me with his goodness to me and my fam...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
3 BENDA YANG ANDA HARUS LAKUKAN DI KASHMIR
Asaalamualaikum . Hari ni adalah permulaan untuk aku bermula menaip entry blog semula. Bukan main lama nya tak menaip sebab bukan lah nak kata ianya bukan hobi aku tapi mungkin aku rasa bercakap lebih mudah bercakap dari menaip sebabnya kalau menaip ni. lam...
3 BENDA YANG ANDA HARUS LAKUKAN DI KASHMIR
3 BENDA YANG ANDA HARUS LAKUKAN DI KASHMIR
jalanjalankashmir.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
i love you guys
Add a comment...

Post has attachment
I BOUGHT A BLOGGER TEMPLATE !
Assalamualaikummmmmmm .. panjang kan anis bagi salam . sebab lama gila anis tak update apa apa di blog ni . sebenarnya busy sikit dengan life anis yang tak berapa baru di India ni. My last post in this blog was last year , on september which is 8 months bac...
I BOUGHT A BLOGGER TEMPLATE !
I BOUGHT A BLOGGER TEMPLATE !
blurrr4evablurr.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
OO MY GOD girls! this is so overdue video. i forgot that i dah edit dah pon video ni. lepas tu biar berkurun dalam my lappy. tengok tu gigi bawah i pon tak pakai braces lagi, jam yang i pakai tu pon semua dah hilang. i miss my old watch T_T

thank you for watching! love you fam ;) let me know what you do you think of the essence products ?
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded