Profile

Cover photo
anys nadhilah
Lives in Malaysia
1,586,326 views
AboutPostsYouTube

Stream

 
Piles of pictures
         
Welcome to my medical blog . Please navigate around happily. I share things randomly. I love do this! please come back often and learn something new bold italic underline strike. Diary About Link Stuff. C R E · D · I · T. Meet The Owner. Name : Umi Long Name : Umi Humaira Born on : 29 April ...
1
Add a comment...

anys nadhilah

Shared publicly  - 
 
Maybelline White Superfresh UV Cake Powder Review
       Hye & Assalamualaikum everyone.. I came out with a review after almost a year I'm using this compact powder,still using it. I am not a real BB lover, I would wear it sometimes,but when it comes to compact powder, it is a must . I started wearing a co...
       Hye & Assalamualaikum everyone.. I came out with a review after almost a year I'm using this compact powder,still using it. I am not a real BB lover, I would wear it sometimes,but when it comes to compact powder, it...
1
Add a comment...

anys nadhilah changed her profile photo.

Shared publicly  - 
1
Muiz Celestica's profile photo
 
hye. bole knal2 x
Add a comment...

anys nadhilah

Shared publicly  - 
 
Giveaway Pertama Blog Cinta itu Indah
cinta tu memang indah tauu eheh klik banner tu join
 ·  Translate
cinta tu memang indah tauu eheh klik banner tu join
1
Add a comment...

anys nadhilah

Shared publicly  - 
 
Jom join Segmen Bloglist Januari-February saya !
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/12/segmen-bloglist-januari-2015-by-anis.htm l?m=1
 ·  Translate
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/12/segmen-bloglist-januari-2015-by-anis.html?m=1
1
Add a comment...

anys nadhilah

Shared publicly  - 
 
Guys, don't forget to watch my vlog with my lil brother to Zoo Taiping hehe
1
Add a comment...

anys nadhilah changed her profile photo.

Shared publicly  - 
 
1
Add a comment...

anys nadhilah

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Omg ! I have so much things to say.

First, you're beautiful!! Before and after. And i love the camera quality! So clear and bright. Do you use natural lighting or any camera lighting? What camera is it?

Secondly, thank you for sharing the tips! I really want to lose my weight, i feel a little insecure with my weight and chubby face right now. So yeah, i'm going to give it a go. How much is the green tea that you drink? Where I can get it?

Sorry for the bulk questions. I noticed that you'll answer them all so I throw all doubts that I have in mind,hope you don't mind.

Subscribed <3 i make videos too :)

Love,
Anis
1
Alyia Bubbles's profile photo
 
aww~ thank you ^^ I actually used samsung nx mini & studio lighting. You can get it on instagram, search for happiebubbles. RM33 each. Hope that helps :)
Add a comment...

anys nadhilah

Shared publicly  - 
 
ARBA
Assalamualaikum.. Dah lama tak update pasal ARBA kan.. Last update pun, pasal guna semua hibah ARBA untuk support beli hand phone idaman. And now.... i update blog semua pun pakai fon ni je. Convenient sangat! Wihiihihihi Sebelum ni tak rasa nak update pasa...
 ·  Translate
Assalamualaikum..Dah lama tak update pasal ARBA kan.. Last update pun, pasal guna semua hibah ARBA untuk support beli hand phone idaman. And now.... i update blog semua pun pakai fon ni je. Convenient sangat! Wihiihihihi Sebe...
1
Add a comment...

anys nadhilah

Shared publicly  - 
 
Gayakan Sandal Bak Selebriti & Model
Kasut adalah antara fashion item yang
paling sinonim dengan wanita. Malah ianya cukup popular sehingga setiap tahun
pasti akan ada koleksi kasut wanita baru yang diketengahkan! Buat masa sekarang
ini kasut sandal sedang menerima populariti yang cukup hebat ...
 ·  Translate
Kasut adalah antara fashion item yang paling sinonim dengan wanita. Malah ianya cukup popular sehingga setiap tahun pasti akan ada koleksi kasut wanita baru yang diketengahkan! Buat masa sekarang ini kasut sandal sedang mener...
19
1
aziz japar's profile photoHamdan 85's profile photoAbdulkhalid Khalid's profile photoAida Pilus's profile photo
5 comments
 
U
Add a comment...

anys nadhilah

Shared publicly  - 
 
GA Tiket KidZania by irrayyan.com
(Klik banner untuk join GA Tiket KidZania by irrayyan.com) GA ini ingin mencari 2 pemenang melalui random.my. Setiap pemenang bertuah akan mendapat 2 tiket masuk ke KidZania.
 ·  Translate
(Klik banner untuk join GA Tiket KidZania by irrayyan.com) GA ini ingin mencari 2 pemenang melalui random.my. Setiap pemenang bertuah akan mendapat 2 tiket masuk ke KidZania.
1
Add a comment...

anys nadhilah

Shared publicly  - 
 
Segmen Bloglist Januari 2015 by ANIS
tarikh tamat - akan diberitahu kelak  Hai n assalamualaikum semua.. Tak sangka kan 2014 dah pun nak menutup tirai,pejam celik pejam celik dah tua setahun.oh tidak! Tak ready nak bergelar adult :p Jiwa kanak kanak ribena tak boleh belah,yela kalau tengok sai...
 ·  Translate
tarikh tamat - akan diberitahu kelak  Hai n assalamualaikum semua.. Tak sangka kan 2014 dah pun nak menutup tirai,pejam celik pejam celik dah tua setahun.oh tidak! Tak ready nak bergelar adult :p Jiwa kanak kanak ribena ta...
1
Add a comment...
Story
Introduction
Medical student  Blog about beauty, blogging and personal life  
Links
Contributor to
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia