Profile cover photo
Profile photo
lucy scarlet
15 followers -
* i'm 9-teen and am proud to be muslim *
* i'm 9-teen and am proud to be muslim *

15 followers
About
lucy's posts

Post has attachment
Why?
Tired emotionally, tired of being good, of keeping something inside yourself from damaging the heart of your half? Why must it be a sacrifice, for not being you but it's really you being like that. Im not good at writing yet poems are my specialty. But does...

Post has attachment
Intern
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T. its almost time banyak feeling ada thought of living alone would be much better. well yeah, the independent thingy. haha tapi, yes duduk rumah tak lama 5 hari cenggitu je rasa tapi takpe. experience tu ade okaylaaa kan...

Post has attachment
Darling
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T. love isn't supposed to be easy. it's supposed to be worth it.

Post has attachment
Perasankah?
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T. aku masih ada hati. hanya sekecil ini. mungkin aku kata aku terasa. tapi tetap juga ku menafikan. aku tak mampu nak jaga hati kau. hati aku apatah lagi. bagaikan empangan nak pecah. ku cuba sembunyi tangisan. tapi mest...

Post has attachment
Nukilan dari Hati
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T. Sayang, Al-insan itu seorang pelupa. Begitu juga aku. Tapi aku tak mampu. Pabila melihat engkau gusar. Kerna diri aku yang pelupa. Bait-bait kata engkau, aku sentiasa pahat di hati. Meskipun ingatan aku pudar. Mungkin ...

Post has attachment
aku, kau ada
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T. Cinta ini tanda hati Aku kau yang punya Siapa sangka kita berdua Bersama akhirnya Oh biarkan ribut dan hujan Datang menduga aku engkau ada Oh biarkan seluas lautan Ku renangi jika aku kau perlukan Oh biarkan kerna aku ...

Post has attachment
choices
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T. اَلْخـَبِيـْثــاَتُ لِلْخَبِيْثـِيْنَ وَ اْلخَبِيْثُــوْنَ لِلْخَبِيْثاَتِ وَ الطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِيْنَ وَ الطَّيِّبُوْنَ لِلطَّيِّبَاتِ. “ Wanita-wanita yang tidak baik untuk laki-laki yang tidak baik, dan laki-la...

Post has attachment
A Story I Wrote
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T.                     It was a morning like any other morning . The sun shines above my head , the water was clear and the clouds were fair . i took  a deep breathe . " Fascinating ", as i said . world full of glorious a...

Post has attachment
heart
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T. Hati kita ada satu, sekali kita sakitkan ia, sukar untuk dipulihkan. macam tu memang aku xberani lah nak kacau hati orang. maaf untuk semua yang aku dah buat. i'm a jerk. hah said it! tapi walau sesakit manapun,  kalau...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded