Profile

Cover photo
lucy scarlet
Works at tuition medan jaya
Attended sbpi rawang
17 followers|40,309 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

lucy scarlet

Shared publicly  - 
 
Intern
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T. its almost time banyak feeling ada thought of living alone would be much better. well yeah, the independent thingy. haha tapi, yes duduk rumah tak lama 5 hari cenggitu je rasa tapi takpe. experience tu ade okaylaaa kan...
 ·  Translate
1
Add a comment...

lucy scarlet

Shared publicly  - 
 
Perasankah?
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T. aku masih ada hati. hanya sekecil ini. mungkin aku kata aku terasa. tapi tetap juga ku menafikan. aku tak mampu nak jaga hati kau. hati aku apatah lagi. bagaikan empangan nak pecah. ku cuba sembunyi tangisan. tapi mest...
 ·  Translate
1
Add a comment...

lucy scarlet

Shared publicly  - 
 
aku, kau ada
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T. Cinta ini tanda hati Aku kau yang punya Siapa sangka kita berdua Bersama akhirnya Oh biarkan ribut dan hujan Datang menduga aku engkau ada Oh biarkan seluas lautan Ku renangi jika aku kau perlukan Oh biarkan kerna aku ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

lucy scarlet

Shared publicly  - 
 
A Story I Wrote
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T.                     It was a morning like any other morning . The sun shines above my head , the water was clear and the clouds were fair . i took  a deep breathe . " Fascinating ", as i said . world full of glorious a...
1
Add a comment...
Have him in circles
17 people
Azhari Aziz's profile photo
Nabilah Hassan's profile photo
ohh nyamok's profile photo
Ima Sulaiman's profile photo
Hamba. Allah (hamba Allah)'s profile photo
alia musthalib's profile photo
syaza sulaiman's profile photo
Muhammad Taufik  Samsudin's profile photo
ummu fatimah's profile photo

lucy scarlet

Shared publicly  - 
 
Darling
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T. love isn't supposed to be easy. it's supposed to be worth it.
1
Add a comment...

lucy scarlet

Shared publicly  - 
 
Nukilan dari Hati
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T. Sayang, Al-insan itu seorang pelupa. Begitu juga aku. Tapi aku tak mampu. Pabila melihat engkau gusar. Kerna diri aku yang pelupa. Bait-bait kata engkau, aku sentiasa pahat di hati. Meskipun ingatan aku pudar. Mungkin ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

lucy scarlet

Shared publicly  - 
 
choices
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T. اَلْخـَبِيـْثــاَتُ لِلْخَبِيْثـِيْنَ وَ اْلخَبِيْثُــوْنَ لِلْخَبِيْثاَتِ وَ الطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِيْنَ وَ الطَّيِّبُوْنَ لِلطَّيِّبَاتِ. “ Wanita-wanita yang tidak baik untuk laki-laki yang tidak baik, dan laki-la...
 ·  Translate
1
Add a comment...

lucy scarlet

Shared publicly  - 
 
heart
.السلام عليكم. .ASSALAMUALAIKUM W.B.T. Hati kita ada satu, sekali kita sakitkan ia, sukar untuk dipulihkan. macam tu memang aku xberani lah nak kacau hati orang. maaf untuk semua yang aku dah buat. i'm a jerk. hah said it! tapi walau sesakit manapun,  kalau...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have him in circles
17 people
Azhari Aziz's profile photo
Nabilah Hassan's profile photo
ohh nyamok's profile photo
Ima Sulaiman's profile photo
Hamba. Allah (hamba Allah)'s profile photo
alia musthalib's profile photo
syaza sulaiman's profile photo
Muhammad Taufik  Samsudin's profile photo
ummu fatimah's profile photo
Work
Occupation
full time student
Employment
  • tuition medan jaya
    teacher, present
Basic Information
Gender
Male
Birthday
March 13, 1993
Other names
watok
Story
Tagline
* i'm 9-teen and am proud to be muslim *
Introduction
the not so perfect friend of meee.
Bragging rights
still striving for degree offer. huhu
Education
  • sbpi rawang
    2006 - 2010
  • uitm puncak alam
    engineering foundation, 2011 - 2012
Links
Contributor to