Profile cover photo
Profile photo
Hypnose Succes
6 followers -
HypnoseSucces werkt aan problemen zoals Afvallen, Stoppen met Roken, Angsten en Fobien, Slechte Gewoontes en Negatieve Gedachten
HypnoseSucces werkt aan problemen zoals Afvallen, Stoppen met Roken, Angsten en Fobien, Slechte Gewoontes en Negatieve Gedachten

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Add a comment...

Hypnose Limburg

Hypnose Limburg is dichterbij dan je denkt !

Ben je op zoek naar Hypnose in Limburg? Gefeliciteerd, je hebt het gevonden!

Hypnose Succes is gevestigd in Limburg en helpt jou bij het oplossen van problemen door gebruik te maken van Hypnose – Hypnotherapie. De gecertificeerde hypnotiseurs ontvangen jou in een sfeervolle en gezellige praktijkruimte zodat jij alle aandacht krijgt.

Hypnose Limburg praktijkruimte

De praktijkruimte is gemakkelijk bereikbaar en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen (gratis). De praktijkruimte is gevestigd in Weert – Stramproy in Midden Limburg. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor velen. Zo is de afstand naar Eindhoven slechts 25 minuten (gemiddeld berekend). Dit betekent dat mensen in de regio Eindhoven, Veldhoven en Helmond niet lang hoeven te reizen voor een kwalitatieve hypnosesessie.

Stramproy is een dorp in de gemeente Weert, de afstand naar de regio Roermond is ongeveer 20 minuten. Voor de omgeving Venlo geldt een reistijd van ca. 40 minuten voor hypnose. U kunt hierboven op de kaart duidelijk zien waar wij zijn gevestigd. Eventueel stelt u de vragen over reistijd, afstand ed. bij het maken van uw afspraak.

Ook Belgische cliënten zijn welkom! Zoekt u hypnose Limburg dan is Weert dichtbij voor een goede en effectieve hypnotherapie.

Hypnose is ideaal om problemen op te lossen zoals:

Afvallen (blijvend en zonder sporten of dieet)
Stoppen met Roken (direct en zonder afkickverschijnselen)
Angsten (vliegangst, dierenangst, tandartsangst, hoogtevrees)
Fobieën (pleinvrees, claustrofobie)
Slechte gewoontes (nagelbijten, overmatig eten, snoepen)
Verbeteren van Zelfvertrouwen (faalangst, examenvrees, angst voor afwijzing, sollicitatieangst)
Relatieproblemen (communicatieproblemen, vertrouwen, verlatingsangst)
andere privéproblemen (seksproblemen)
Hypnose is geen wondermiddel, al lijkt het daar wel op. 98% van alle mensen zijn ‘onder hypnose’ te brengen. Daarom werkt hypnose voor (bijna) iedereen. Vooral als je openstaat voor de methode van Hypnotherapie werkt Hypnose heel goed en zul je versteld staan van de resultaten.

Hypnosesucces in Limburg biedt verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van hypnose.
Add a comment...

Hoe werkt Hypnose?

Mijn dochter vertelde onlangs op school dat ze voor haar spreekbeurt het thema ‘hypnose’ wilde bespreken. Dat vond de juf gelukkig goed en al snel kwam de vraag; hoe werkt hypnose? Deze vraag wordt wel vaker gesteld om een-en-ander de doeken te doen zal ik deze vraag hier beantwoorden.

Hypnose werkt

Hypnose werkt, indien je ervoor open staat, of kan iedereen onder hypnose gaan? Hypnose vind plaats bij iedereen elke dag. Euh? Yep, elke dag ga je in hypnose. Wellicht ken je het voorbeeld van autorijden; je rijdt een stukje met je auto maar weet niet meer exact hoe je op de plaats van bestemming bent gekomen. Of je rijdt op de snelweg en mist een afslag die je dagelijks neemt. Dat is toch raar?

Hypnose is een vorm van trance, het lichaam is rustig en je brein is bezig met andere zaken. Het brein heeft focus op een bepaalde zaak, beeld of gedachten. Hierdoor ben je zo gefocused dat je niet in de gaten hebt dat je een afslag moet nemen. Zodra het te laat is, krijg je een impuls binnen, een waarschuwing. Op dat moment doorbreek je de trance. Deze trance met focus is hypnose.

Er zijn meer manieren van hypnose

Ericksonsiaanse hypnose is hier een voorbeeld van. Milton Erickson is bekend geworden doordat hij taalpatronen gebruikten om mensen in en onder hypnose te laten gaan. Hij heeft veel boeken geschreven over het gebruik van taal bij hypnose. Veelal hebben de mensen het totaal niet in de gaten dat ze onder hypnose gaan. En toch kun je dan suggesties meegeven aan de luisteraar. Doordat je goed op de hoogte bent van je taalgebruik is het dus goed mogelijk om mensen te beïnvloeden op een hypnotische manier.

Taalgebruik en hypnose

Kennis van taal is heel belangrijk bij hypnose, misschien wel het allerbelangrijkste? Wij merken in onze praktijk dat mensen een voorkeur kunnen hebben voor een langzame inductie zodat ze langzaam onder hypnose gaan. Andere willen een snelle inductie, dat is geheel afhankelijk van de persoon. Wij kunnen beiden en bepalen vooraf wat past bij de cliënt.

Zodra de cliënt op zijn/haar gemak is gesteld en heeft aangegeven waarvoor ze bij ons is wordt de hypnose gestart (eigenlijk wordt de hypnose al eerder gestart, zodra het eerste contact moment er is…)

Rust en hypnose

Doordat de cliënt rustig is en vertrouwen heeft in het succes van de hypnotiseur wordt de actieve hypnosesessie gestart. Hiervoor is taal zeer belangrijk, want met taalgebruik kun je suggesties geven die tot een resultaat leiden. Wij merken dat onze cliënten deze aanpak als zeer prettig ervaren. Het gebruik van taal in combinatie van stemvormen, versnellen – langzamer – zachter etc – leidt tot een aangename en plezierige reis in het onbewuste.

Deze heerlijke en ontspannen reis door het onbewuste zorgt voor een relaxed lichaam en geest zodat we effectief kunnen werken met het onbewuste deel van het brein.

Zodra je ook deze relaxte en ontspannen ervaring wilt opdoen om aan je probleem te werken maak je een afspraak voor je eigen hypnosesessie en start je met het oplossen van je problemen.
Add a comment...

Hoe Piekeren Stoppen ?

Hoe kun je piekeren stoppen ? Tegenwoordig zijn er veel mensen die dwangmatig piekeren niet kunnen stoppen. Toch zijn er gelukkig methodes die ervoor zorgen dat ook jij kunt stoppen met piekeren. In onze praktijk zien we veel cliënten die ontdekken hoe ze het dwangmatige piekeren kunnen stoppen in 2 persoonlijke sessies.

Stoppen met Piekeren

Stoppen met piekeren lukt niet vanzelf, tenminste als je door blijft doen zoals je altijd al hebt gedaan want dan blijft je hetzelfde resultaat krijgen. Het is dus belangrijk om je piekeren te stoppen op een manier die werkt, voor altijd. De enige manier van veranderen, met een blijvend resultaat, is door je onbewuste deel van het brein te veranderen. Dit deel van je brein is de “kapitein” van je gedachten en dus ook van je gedrag.

Omgaan met Angst

Veel mensen piekeren en creëren hierdoor een angst. Het omgaan met deze angst is lastig. Je creëert de angst en vervolgens wordt je bang voor het resultaat van deze angst. Je creëert een vicieuze cirkel waar jezelf niet gaat uitkomen, verwacht ik.

Het veranderen van je dwangmatig piekeren is lastig, mits je een methode weet die voor iedereen kan werken. Het werkt voor mannen, vrouwen, jongeren en ouderen. Het heeft ermee te maken dat iedereen zijn eigen gedachten (en angsten) creëert. Als je weet hoe je dit doet dan ligt het dichtbij toepassen voor een positief resultaat. Een goede coach kan je hiermee helpen want hij heeft ervaring met het toepassen van zijn methode voor positief resultaat.

In onze hypnose praktijk komen cliënten met problemen zoals piekeren, angsten en negatief gedrag. In 2 sessies ontdekken zij manieren om zelf de verandering in te zetten zodat zij dagelijks een beter gedrag en gedachten gaan creëren.

Ons bekende 2-stappenplan zorgt ervoor dat onze cliënten in 2 persoonlijke sessies zoveel vooruitgang boeken en dat zij zelf kunnen blijven veranderen, zoals zij dit willen.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded