Profile cover photo
Profile photo
Make-up e.d.
1 follower
1 follower
About
Make-up's posts

Post has attachment
☆ Jullie Looks aankondiging 2017 ☆

Vorige jaar heb ik tijdens mijn Mei(n) Looks elke dag in de maand mei een look geplaatst. Afgelopen mei was ik van plan om dit weer te gaan doen en ik was met de voorbereidingen hiervan gestart. Maar helaas haalde ik er geen vreugde genoeg uit. Ik vond…

Post has attachment
☆ Juicy Blackberry ☆

Een vrolijke kleurrijke ooglook met erg donkere lippen. Niet bepaald draagbaar op deze manier. Maar of met neutrale ogen en de lippen in leuke combinatie voor dagelijks. Of juist wel de wat heftigere ogen met een neutralere lipkleur. Maar in deze…

Post has attachment
☆ Red Velvet ☆

Een look met rode ogen en velvet mauve lippen. Rood is een lastige kleur bij de ogen omdat het er snel huilerig uit kan zien. Maar ik vind het goed gelukt, doordat ik het gecombineerd heb met een koele paarse oogschaduw.

Post has attachment
☆ Make-up Horror: Uitgeschoten mascara ☆

Er zijn bepaalde dingen die flink fout kunnen gaan tijdens het opmaken. Zoals vorig jaar dat ik uitschoot met mijn lipliner. Deze keer ben ik flink uitgeschoten met mijn mascara, tot bloedens toe. Als je benieuwd bent hoe dit horror verhaal verlopen is,…

Post has attachment
☆ Edgy Emerald ☆

Een look met een turquoise lijn onder de ogen. Opvallende look maar toch ook draagbaar naar mijn mening. Goed te variëren met andere kleuren onder het oog. Een Edgy Emerald look.

Post has attachment
☆ Lavender Violet ☆

De laatste tijd erg veel looks met paars op Make-up e.d. Vandaag ook weer. Ik ben gek op paars en de kleur is er in heel veel verschillende tinten. Dat maakt make-up ook zo leuk. Benieuwd hoe ik deze lavender violet look heb gecreëerd? Lees dan verder.

Post has attachment
☆ Look 3 met Mehr ☆

De afgelopen twee weken zag je eerder Look 1 met Mehr en Look 2 met Mehr. Vandaag nummer drie de laatste in deze trits. Ook de zwaarste look, met de donkerste ogen, maar even goed draagbaar vind ik met de lipstick Mehr van Mac Cosmetics

Post has attachment
☆ Guilty Pleasure Chills & Thrills ☆

Twee kleuren nagellak over elkaar heen om dit effect te creëren. Guilty Pleasure is een transparante lak. Dus met Chills & Thrills eronder een intense kleurcombinatie. Benieuwd van welk merk de lakjes zijn? Lees dan verder.

Post has attachment
☆ Look 2 met Mehr ☆

Vorige week zag je de eerste look met de lipstick Mehr van Mac Cosmetics. Deze keer een iets zwaardere look maar nog steeds erg draagbaar naar mijn mening.

Post has attachment
☆ Purple Eyes ☆

Ik hou van paars, misschien was dat je al opgevallen op Make-up e.d. Al heel wat paarse looks zijn deze paarse look voorgegaan. De ene draagbaarder dan de ander. Dit is een heftige paarse look waar mijn ogen in uit knallen.
Wait while more posts are being loaded