Profile cover photo
Profile photo
Attila SCHMIDT
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
17T1042E jelű nyomtatvány automatikus kitöltés

Az alkalmazás használatával többet nem kell a hosszas 17T1042E-jelű nyomtatvány kitöltésével foglalkoznia. Programunk a munkaszerződés elkészítésével együtt a nyomtatványt automatikusan el is készíti. Nincs más dolga, csak beimportálni az ABEV-ba pár kattintással.https://egyszerusitettmunkaszerzodes.programtech.hu
Add a comment...

Post has attachment
Adatbázis tárhely szolgáltatás

Abban az esetben, ha a ProgramTECH MOST szoftver adatbázisa - a számlák, árajánlatok, díjbekérők, szállítólevelek, ügyfél adatok, készlet adatok, dokumentumok, stb. - nem az Ön számítógépén kerül tárolásra, hanem a ProgramTECH Kft. szerverén, akkor azzal költséget takarít meg és még számos előnyre is szert tesz. Szerverünk egy klimatizált szerverteremben van elhelyezve, kapcsolódik az internetre, rendkívül üzembiztos és rendszeresen biztonsági mentés készül róla. Ha Ön ezt a szolgáltatásunkat is megrendeli, akkor a ProgramTECH MOST szoftver ehhez kapcsolódva rögzít számlát, és a számla adatai erre a szerverre kerülnek.
A mobil eszköz nem csak telefon lehet, lehet az bármilyen tablet, Android, Windows vagy iOs rendszerű. Az elérés gyakorlatilag bármilyen eszközről működik.
Add a comment...

Post has attachment
EDI - Elektronikus Adatcsere Modul

A ProgramTECH MOST Ügyviteli szoftvere EDI képes Számlázó Program Modullal rendelkezik. Segítségével fogadhatóak EDI üzenet formájában rendelések és küldhetőek EDI-n keresztül számlák.
Add a comment...

Post has attachment
E-számla Modul

A ProgramTECH MOST ügyviteli szoftver csomag E-számla Modul képes elektronikus számla biztosítására. Az e-számla megírásának módja azonos a hagyományos papírra nyomtatott számláéval. A különbség annyi, hogy a számla rögzítésekor nem történik nyomtatás, hanem létrejön az elektronikus számla. A számlára eredete hitelességét és tartalma sértetlenségét őrző e-aláírás kerül, és a befogadó partner emailben értesítést és letöltési linket kap létrejöttéről. Az e-számlát e formában kell megőrizni, nincs szükség a nyomtatásra. Az e-számlázásról való döntésnek hosszú távon fennálló adóügyi- és költségkövetkezménye van az elektronikus bizonylatmegőrzési kötelezettség miatt mind a kiállító, mind a befogadó számára. Az áttérésről való informált döntéshez olvassa el az e-számla tájékoztatót az Elektronikus számlázás megvalósítása című cikkünkben, ahol a jogszabályokat is összegyűjtöttük.
Add a comment...

Post has attachment
Távszámla Modul

A ProgramTECH MOST Távszámla szolgáltatással papír alapú számláit költségtakarékos és környezetkímélőbb módon juttathatja el ügyfeleihez. Megoldás arra az esetre is, ha az e-számla irányába szeretne lépni, de ügyfele nem fogad be e-számlát. A távszámla és e-számla közötti különbségekről az Elketronikus számlázás megvalósítása, átmenet távszámlával című cikkünkben olvashat.
Add a comment...

Post has attachment
Gyártás Modul

A Gyártás Modul segítségével a bejövő rendelések alapján indíthatóak a gyártások és kiszállítások. A Gyártás Modul képes kezelni a késztermékhez szükséges beépülőket, darabjegyzék állítható össze.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded