Profile cover photo
Profile photo
alin afina
About
alin's posts

Post has attachment
Tempahan Kad Kahwin
Heyya! aku tengah cuti sekarang ni. DUA bulan. cuti sebelum masuk degree bulan September ni! :D lama betul kan. aku decide nak amik course Software Engineering. bukan decide. dah mohon and dapat dah pun. Alhamdulillah. tapi seram jugak aku nak hadap program...

Post has attachment
Kolej Mara Kuala Nerang (KMKN)
Assalamualaikum! memalam buta pon nak update blog kan.  bosan sangat ni tak tau nak buat apa. Semenjak dua menjak tiga menjak ni, ramai sangat pm aku,  tanya pasal  KMKN (Kolej Mara Kuala Nerang) aku pon dah bosan nak jawab benda sama je. huhu so aku dengan...

Post has attachment
iphone 5s to let go!
hello. goodnight uolls. IPHONE 5S to let go! RM 1700 (fixed price)  yelaa, mana nak dapat Iphone 5s semurah ni ye dak? haa.  harga dah murah kan, xkan nak tawar lagi. huhu. kesian la kat saya T_T harga market pon dah RM2000 lebih lebih. ini original set ye!...

Post has attachment
sem 1 dah habis!
salam semuaaa! uwarghh dah lama tak update blog ni. kinda busy seriously T_T  last post pon pasal IPG hari tu, terus tak update. keke. So hari tu, aku tak dapat pon IPG. bukan rezeki aku kat situ. yeahh. aku pon bersyukur jugak, sebab aku taknak. hee :p so ...

Post has attachment
**
Assalamualaikum and bonjour tout le monde ! FASHION IS
PASSION Nowadays,  People all around the world are interested in
fashion whether it is men or women. Most of them practice fashion in their
lifestyle. Because they love to look fashionable and stylish i...

Post has attachment
MEN'S HAIRSTYLE
Messy with your hair ? Doesn't know the style ? Here..Let's us show you the hairstyle for men---- 1.Stand-up Fringe 2.Scattered Layers 3.Closely Clipped Sides                                            4.Classic Men's Haircut 5.                             ...

Post has attachment
MEN'S HAIRSTYLE
Fibers with your hair ? Doesn't know the style ? Here..let's us show you the hairstyle for men ------ 1.Stand-up Fringe                                                                 2.Gentlemen's haircut 3.Choppy Men's haircut 4.Closely Clipped Side

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Fashion tips
It's typical when we have problems about attires everyday. So here's 6 tips on how to look after your clothes well . 1. Use hairspray to remove lipstick stain. 2. When you incidently bought a tight shoes, don't panick! This simple problem can be solved. you...
Wait while more posts are being loaded