Profile cover photo
Profile photo
Syahida Azizan
203 followers
203 followers
About
Posts

Post has attachment
Pertunangan adik bongsu
Alhamdulillah majlis pertunangan adik bongsu sy dah selesai, the one and only brother...hambik kau dapat orang jauh naw haha...  Jadi tukang bawak hantaran, bakal pengantin kat belakang Dekorasi dari kelantan..bab sireh junjung & buah-buahan je mendeko di p...
Add a comment...

Post has attachment
Tempahan barang bayi
 Tempahan barut bayi  Sarung tilam bayi Sarung tilam bayi dijahit oleh sy berbeza dengan di pasaran kerana ia turut ditambah dengan span nipis untuk keselesaan bayi anda Nampak tak beza?? Sya 012-2806710
Add a comment...

Post has attachment
Bedung bayi
Alhamdulillah siap tempahan bedung untuk Puan Nor Azlina Bedung yang diperbuat daripada cotton flannel sangat lembut & sejuk, plus corak nya yang super comel. Boleh digunakan sebagai bedung atau pun selimut, dengan saiz yang besar (39" x 39"). Sesuai untuk ...
Add a comment...

Post has attachment
Kucing anak
Assalamualaikum Dah lama tak mengupdate blog kan..agak busy sikit kebelakangan ni =) Anak-anak sy ada haiwan peliharaan sekarang..anak kucing berumur 7bulan rasanya..dorang pelihara dari kecik sampai lah sekarang..dan diberikan nama 'kucing anak'  Baru-baru...
Add a comment...

Post has attachment
Tempahan raya 2016
Hari ni hari ke-12 ramadhan..selamat berpuasa korang...half way to go..layan kan tempahan yang dah siap  jubah A line..kembang nya sampai habis bidang..bila dah siap, berkenan plak tengok corak dia. mungkin bila dah susun corak nampak terletak je hehe  baju...
Add a comment...

Post has attachment
Persoalan yang sering berada dalam fikiran
Persoalan yang selalu ada dalam fikiran saya bila jahit baju customer, ok tak baju ni? selesa ke dia pakai? terBESAR ke? terKECIK ke?  hampir semua tempahan saya akan tertanya-tanya..pastu dok telek-telek baju, ade je yang tak kena walaupun kesilapan sebesa...
Add a comment...

Post has attachment
binatang peliharaan kami
 memperkenalkan haiwan peliharaan kami...anak-anak ayam  impian husband saya sejak dulu-dulu..at last tercapai jugak..hajat nak pelihara ayam kampung, next time kita tambah lagi..tak banyak pun, kitorang bela 15ekor je..untuk permulaan gigih dia membuat san...
Add a comment...

Post has attachment
tempahan: kenduri kahwin mei 2016
hajatnya nak start merempit baju raya, tapi kena settle kan duku tempahan untuk kenduri kahwin cuti sekolah ni banyak koleksi jubah yang dijahit tahun ni adik beradik, tapi baju ibunya belum siap lagi..kita sambung kejap lagi jubah kajn songket sarawak
Add a comment...

Post has attachment
Hadif patah tangan
Dugaan lagi..semoga dugaan ini untuk penghapus dosa-dosa kami, in sha Allah..bulan lepas hadif admitted, asma & jangkitan kuman dalam paru-paru. ini cite bulan lepas..seronok dok dalam wad katanya..asyik maaakan je..pastu dapat bilik untuk 1orang...rezeki.....
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded