Profile cover photo
Profile photo
AGN Business Internet
2 followers -
AGN Business Internet BV Webdesign Webdevelopment Webmarketing Webhosting
AGN Business Internet BV Webdesign Webdevelopment Webmarketing Webhosting

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Vernieuwde site voor Sounds-Venlo.nl


Een van de grootste en meest uitgebreide muziekwinkels van Nederland is in een frisse nieuwe jas gestoken! Door zowel een winkel als een online shop te hebben, kunnen meer klanten bediend worden en dat resulteerde direct in een flinke omzetstijging.


Daarnaast werkt de online shop naadloos samen met het kassasysteem in de winkel wat veel administratie uit handen neemt. Sounds-Venlo profileert zich door veel aandacht te schenken aan de informatie bij albums en kan dit via het systeem van AGN eenvoudig beheren. 

Kijk en luister zelf eens op www.sounds-venlo.nl

Post has attachment

Post has attachment
Oplevering Carebeek projectontwikkeling

Carebeek assisteert, begeleidt en realiseert duurzame zorghuisvesting op maat. De nieuwe website diende op een heldere manier informatie te bieden. We wilden geen grote lappen tekst, maar korte, duidelijke omschrijvingen en een overzichtelijke navigatie. De kleuren, de vlakverdeling en de afbeeldingen dienen om de bezoekers zich vertrouwd te laten voelen met Carebeek.

Resultaat: Een frisse site met een duidelijke en heldere vormgeving. Uiteraard is de site ook geschikt om op mobiel of tablet te bekijken. De structuur van de website leent zich dan ook uitstekend voor een schaalbaar design. Een prachtig voorbeeld van doelgerichte eenvoud.

Interesse in een duurzame woonvorm op maat? Bezoek www.carebeek.nl
Photo
Wait while more posts are being loaded