Profile cover photo
Profile photo
Fireproof & Acoustic Panels BV
4 followers -
Fireproof & Acoustic Panels - geluidabsorberende panelen
Fireproof & Acoustic Panels - geluidabsorberende panelen

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Website Fireproof & Acoustic Panels online. 
Add a comment...

Post has attachment
Transport productie-units

Enkele weken geleden vond het transport plaats van de productie-units.(zij bijgaande foto’s) Verwacht wordt dat de installatie binnen twee weken operationeel is in Lelystad. De installatie is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijf Staring uit Creil. Staring is gespecialiseerd in hightech-installaties en leverde een uitzonderlijke prestatie. Fireproof & Acoustic geeft dan ook graag alle credits aan Michel Staring en zijn mannen.
Add a comment...

Uniek in Europa

Fireproof & Acoustic Panels B.V. is uniek in Europa. Niet eerder werden in Europa panelen/producten gemaakt uit gerecycled glas in combinatie met speciale granulaire materialen met een dergelijk hoge brandveiligheid en geluidabsorptie. Gezien de positieve milieutechnische aspecten (hergebruik afvalmaterialen zoals glas) vormt de fabriek met haar producten een welkome aanwinst.
Add a comment...

Vele marktsegmenten

Een unieke combinatie, die toepasbaar is in uiteenlopende marktsegmenten. Zoals tunnelbouw, geluidbeperkende constructies, off shore industrie, airbusindustrie en de scheepsvaart. etc. De panelen zijn ook toepasbaar in de woningbouw, o.a. in appartementen waar men door galm in de woon- en slaapkamers, veel last heeft van geluidsoverlast. Maar de panelen zijn ook in te zetten om de akoestiek in theaters te verbeteren. Directeur van het nieuwe bedrijf Fireproof & Acoustic wordt waarschijnlijk de Engelse ingenieur James Cope. Cope is afgestudeerd in het optimaliseren van de akoestiek in gebouwen.
Add a comment...

Fireproof & Acoustic Panels (FAP) vestigt zich in Lelystad

1e Europese producent van hightech panelen uit gerecycled glas

Aan de Kolkweg 6 in Lelystad vestigt zich het nieuwe bedrijf Fireproof & Acoustic Panels, kortweg: FAP. Het bedrijf maakt gebruik van 1.000m2 productiehallen van Van Campen Industries. De verwachtingen van dit exclusieve bedrijf in hightech panelen zijn zeer hoog. Afhankelijk van de verkoopresultaten, denkt de directie al na één jaar aan een noodzakelijke opschaling van de productiehallen naar ca. 4000 m2.

Fireproof & Acoustic Panels B.V. ontwikkelt en produceert hightech panelen en producten, die grotendeels zijn samengesteld uit oud gerecycled glas. Naast een uitzonderlijk hoge brandbestendigheid tot ca. 1100 graden (HC Curve 120 minuten) zijn de panelen tevens hoog geluidsabsorberend waarbij vooral de lagere Hz frequenties beheerst worden. (gunstig voor het verkeer)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded