Profile

Cover photo
Rumah Taiping
Lot 8419 Jalan Bukit 20, Bukit Jana, 34600 Taiping, PERAK
018-918 9975
3 followers
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Rumah Taiping

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Rumah Taiping

Shared publicly  - 
 
My First Home Scheme: FAQ
My Bajet Info| Everything important you need to know on Malaysia's Budget | My First Home Scheme: FAQ My Bajet Info| Everything important you need to know on Malaysia's Budget · English · Malay · Twitter · Facebook · MOF · Home · About My Bajet Info · MyBudget2013 Info · MyBudget2013 Videos ...
1
Add a comment...

Rumah Taiping

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Have them in circles
3 people
muhd rayyan's profile photo
Haslina Yahya's profile photo
Rafizal Sitinur (dieyaezal)'s profile photo

Rumah Taiping

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Rumah Taiping

Shared publicly  - 
 
Compare and Find the Best Home Loan in Malaysia
Below is a list of home loans provided by different banks in Malaysia. Click on the bank of your choice to learn more about its features and benefits. Once you've made your choice, click on the "Apply Now" button to begin the application process.
1
Add a comment...

Rumah Taiping

Shared publicly  - 
1
salbiah Md jin's profile photoRumah Taiping's profile photoRahman Amirulah's profile photo
5 comments
 
Sy dah cuba contact tuan semalam, tp line telefon kat tempat sy bekerja ni xde line sgt. So boleh email sy details ttg rumah tak? rahman.amirulah@gmail.com
 ·  Translate
Add a comment...
Story
Rumah ini baru dibina dan belum pernah diduduki lagi. Ia mempunya 4 bilik tidur, 4 bilik air dan berkeluasan 5,400 kaki per segi. Terdapat 4 buah aircond dimana 3 buah di dalam bilik berasingan dan sebuah di ruang tamu.
Sebab jual adalah kerana tak jadi buat home stay. Memandangkan ami sekeluarga menatap di Shah Alam, Selangor, hasrat untuk menjual adalah disebabkan kos dan komitmen penyelenggaraan yang bakal kami hadapi.
Contact info
Phone
018-918 9975
Email
Address
Lot 8419 Jalan Bukit 20, Bukit Jana, 34600 Taiping, PERAK
Google+ URL