Profile cover photo
Profile photo
Monique Mulder
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment

Trouwplannen maar nog geen fotograaf? Ontvang maar liefst €400,- korting als je in november een trouwreportage boekt voor 2019!
Add a comment...

Post has attachment
Chef-kok Donovan Kraag had al een succesvol cateringbedrijf. Eind van de maand kunnen we hem nu ook zien op TV in BSportif, een nieuw programma van RTL. Bij zijn nieuwe carrière hoort natuurlijk een vernieuwde website, mét foto’s. Die mocht ik van hem maken tijdens de opnames van het programma. Een ontzettend leuke klus!
Add a comment...

Post has attachment
Goed geportretteerde werknemers zijn een visitekaartje voor het bedrijf waar zij werken. Met een representatieve foto maken zij immers een professionele eerste indruk op bijvoorbeeld zakenrelaties en klanten. Wil je weten wat je van mij kunt verwachten bij het portretteren van werknemers? Lees alles over mijn aanpak in mijn nieuwe blog:
Add a comment...

Post has attachment
Als fotograaf vind ik het heerlijk. Wat mij betreft gaat er niets boven een unplugged wedding. Het levert de mooiste beelden op en maakt de dag een stuk rustiger. Maar waarom zou je als bruidspaar voor een unplugged wedding kiezen? Je leest het in mijn blog:
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Afgelopen weekend ging ik een dagje naar het circuit van Zandvoort. Nu ben ik geen racefan, maar met een camera in mijn handen vermaak ik mij altijd prima! Ik ging lekker aan de slag met panning. Wil je weten wat het precies is en hoe je het doet? Ik leg het je uit in mijn nieuwe blog:
Add a comment...

Post has attachment
Heb je al eens eerder mijn website bezocht? Dan zal het je niet zijn ontgaan: Ik heb mijn website volledig omgebouwd. Nu ligt de focus op fotografie, terwijl ik voorheen op deze site ook andere redactionele diensten aanbood.
Add a comment...

Post has attachment
Het is weer lente! Alles staat in bloei en die kleurenpracht nodigt uit om lekker met je camera op pad te gaan. Ik was de Japanse kersenbloesem bij het Museum Volkenkunde in Leiden aan het fotograferen toen ik werd aangesproken door een biologie studente. Ze was sinds twee weken de trotse eigenaar van een Canon spiegelreflex camera en vroeg of ik tips had voor haar als beginnende fotograaf. Natuurlijk help ik graag iedere enthousiasteling op weg met een paar tips.
Add a comment...

Post has attachment
De meeste mensen maken foto’s tijdens hun vakantie. Je bent op een andere plek en je wilt vastleggen wat je ziet, voor het thuisfront en als herinnering. Fotografie liefhebbers besteden er net even iets meer tijd en aandacht aan. Dat levert mooiere vakantiefoto’s op, maar het blijven vakantiefoto’s...
Add a comment...

Post has attachment
Ik werk veel met onervaren modellen. Mensen die mooie foto’s willen voor hun familie, portretten voor bij interviews en bruidsparen. Veel van deze mensen vinden het niet leuk om op de foto te gaan, al willen ze wel graag professionele foto’s van zichzelf. Het is ook wel logisch. Je wordt immers erg met jezelf geconfronteerd als er een camera op je gericht wordt, als dat niet dagelijks gebeurt. En bekeken worden maakt nerveus. Hoe ga je daar als fotograaf mee om? Een paar tips:
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded