Profile cover photo
Profile photo
shaira el
147 followers
147 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Interview scholarship MARA
Assalamualaikum As per title, I want to share my experience during MARA Scholarship
Interview. Let's start from the basic. Okay, sha apply MARA scholarship under Program
Persediaan Pelajar Cemerlang Lepasan SPM Dalam & Luar Negara 2016. Sha
apply Luar Negar...
Add a comment...

Post has attachment
Appreciation Post - Part 2
Assalamualaikum (continued from Part 1) To my teachers in SMIP, thank you so so so much! Start bertatih dari Form 1 sampai la sekarang. Dengan tunjuk ajar diorang, I managed to make it this far. Dulu benci sangat subjek killer ni. Sekarang tak dah. Benci be...
Add a comment...

Post has attachment
Appreciation Post
Assalamualaikum Sebenarnya nak post dekat instagram je. But, u guys know me. (Probably not, but nahh) Kalau post di ig, confirm panjang berjela-jela. Semak nak tengok ahahaha. Perks of being a blogger, right? Semua benda nak hurai panjang panjang. Apadahal?...
Add a comment...

Post has attachment
3 March 2016 - A Day To Remember
Assalamualaikum The day before 3/3/16, ramai yang cakap berdebar, nervous, kecut perut dan lain lain. For me, tak rasa pun semua tu. Ada la sikit nervous tapi boleh buat endah tak endah lagi la. Tapi, keesokan harinya, terus tak tenang hidup. Semua benda ke...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded