Profile cover photo
Profile photo
IJsbaan Haarlem
12 followers
12 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Zin in schaatsen? Dat kan vandaag nog op de IJsbaan Haarlem (15-3). Maar alleen vandaag want om 16.00 uur sluit de IJsbaan Haarlem de deuren voor het publiek, na een mooi schaatsseizoen. Pak die schaatsen en kom naar de IJsbaan: het weer is er ideaal voor...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De IJsbaan Haarlem is gesloten tot 29 september. Komende maanden worden de compressoren vervangen. Op 29 september 2018 kun je weer je schaatsen aandoen en op het mooie Haarlemse ijs komen schaatsen. Fijne zomer.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Op 4 maart gaat de 24ste Lastige Lijven Toertocht van start: schaatsen voor een goed doel: de gehandicaptensport. Het goede doel van dit jaar is de aanschaf mogelijk te maken van een loopfiets (een racerunner) voor de Atletiek Leiden.

50, 100, 150 of 250 ronden. Aan jou de keuze. De start is om 9.45 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- Inschrijven via de website van de LLTT: www.lltt.nl

Sponsoring
De organisatie van de Lastige Lijven Toertocht daagt de deelnemers uit om vrienden, familie, kenissen, collega's, de werkgever te vragen de te schaatsen ronden te sponsoren. Iedere bijdrage hoe bescheiden ook helpt. Samen moet het lukken een racerunner voor Leiden Atletiek aan te schaffen.

Shantykoor
Tussen 11.00 en 14.00 uur worden de schaatsers aangemoedigd tijdens het schaatsen van de rondjes door een Shanty Koor uit De Zilk.

Herinnering
Iedere deelnemer krijgt een medaille als herinnering.

Meer info
www.lltt.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wat een mooi winterweer: echt schaatsweer vandaag. Kom je schaatsen op de IJsbaan Haarlem? Zon, net onder nul, gezellig met de kinderen op het middenterrein of lekker rondjes rijden op de 400meterbaan. Vandaag kun je tot 16.30 uur schaatsen in Haarlem.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Op zaterdag 18 november wordt de vijfde wedstrijd in de landelijke KNSB KPN marathoncompetitie (de Jan van der Hoorn Schaatssport Marathon) verreden op de IJsbaan Haarlem.

Programma:
Beloften: 17.45 uur
Dames: 19.15 uur
Heren: 20.30 uur

Kaaren voor de Jan van der Hoorn Schaatssport Marathon zijn verkrijgbaar bij de kassa van de IJsbaan Haarlem of bij Jan van der Hoorn Schaatssport in Ter Aar.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Voorkom blessures: draag een helm bij het schaatsen. Je draagt hem niet omdat jij nooit valt, je draagt hem omdat iemand anders jou meeneemt in zijn of haar val. Daarom draag je een helm.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zomaar een dinsdagochtend om 10.00 uur op de IJsbaan Haarlem. rondjes schaatsen omdat het leuk is, omdat je er fit bij blijft, omdat het gezellig is. Zomaar een dinsdagochtend.
PhotoPhotoPhotoPhoto
10-10-17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Schaatskoorts? Morgen kun je er om twaalf uur vanaf. Dan gaat de IJsbaan Haarlem open. Schaatsen aan en rijden maar... Op zaterdag en zondag goedkoop schaatsen voor €3,50,- (inclusief gratis consumptie in Maartens Café). Zaterdag 30-9 open van 12.00 tot 18.00 uur en zondag 1-10 van 9.30 tot 18.00 uur. Daarna reguliere tijden. Zie verder onze website (www.ijsbaanhaarlem.nl) voor reguliere openingstijden, prijzen, abonnementen, shorttrack, kunstschaatsen, bandy, schaatsles bij Kras Sport of de ijsclubs en veel meer.
PhotoPhotoPhoto
29-09-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Wanneer kun je weer schaatsen in Haarlem? Op 30 september 2017 opent de IJsbaan de deuren voor een nieuw schaatsseizoen. Zorg dat je op tijd je schaatsen (laat slijpen en/of ronden). Nu hebben de schaatssportwinkels nog tijd hiervoor. Geniet van de zomer en hou je fit voor het nieuwe seizoen... Veel plezier...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De grote verandering: de kop van de IJsbaan Haarlem bij de Kleverlaan. Je herkent het bijna niet meer terug. De aluminium kap verdwijnt in rap tempo achter de nieuwbouw van het hotel... Het vliegt de grond uit...
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
22-05-17
5 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded