Profile cover photo
Profile photo
Lily Asrari
9 followers
9 followers
About
Lily's posts

Post has attachment
Kenapa perlunya watermark pada gambar anda??
Salam... Ermmm... 2 hari yg lepas Aku ternampak 1 FB ni cilok gambo aku kat blog ni Eiii geram tau Nak copy paste gambo org taknak mintak izin dulu Ye aku tau... aku ni bukan blogger terkenal Follower pon buley di kira dgn jari Tapi itu tak bermaksud ko bul...

Post has attachment
Cuti-cuti 2014 - Taman Rama-rama, Melaka
Salam Sambung entry yg lepas... Seb baik incik suami baik hati nak bawa kitorang pegi Taman Rama- rama Tak jauh pon tepi lebuh raya exit Melaka jek Tapi kena pusing sket laa Utk harga tiket masuk korang ley refer kat sini   Pintu nak masuk ke Taman rama-ram...

Post has attachment
Cuti - A Famosa Water World, Pantai Klebang, Taman Rama-rama
Salam... Pejam celik...pejam celik... cuti yg aku amik selama seminggu da tamat Ala...apsal cam kejap jek ek?? Klu nak cuti lama bukak kompeni sendiri la kann...haha Actually tak planning pegi mana2 pon Sesaje jek gatal nak amik cuti Nak amik feel taon depa...

Post has attachment
Petang : Iskarnival , Malam : ICT Johor
Salam Fuhh da lebey 2 minggu anak2 cuti skola akhir tahun Tapi tak bawak dorang bercoti2 pon Sebabnya nak settlekan bajet utk keperluan skola dorang dulu Yelah 3 Abdol sume da skola kebangsaan & skola agama Jadik pepaham jek la ongkosnye Sabtu lepas ada Isk...

Post has attachment
Convocation Muhammad Hafizy
Salam... Sabtu lepas 22/11/2014 adalah hari Convocation Tabika KEMAS Parlimen Gelang Patah Majlis itu di adakan di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Angah dulu pon convo kat sini gak Pihak KEMAS saje kot buat kat UTM Sebagai pendorong dorang further study...

Post has attachment
Majlis Khatam Al-Quran adik
Salam... Sabtu lepas 15/11/2014 Selamatlah si adik khatam Al-quran peringkat sekolah Alhamdulillah...syukur Ngaji selama 2 taon di tabika KEMAS Akhirnya adik khatam jugak Majlis Khatam Al-Quran beramai2 ini di anjurkan oleh Pihak UEM Sunrise Majlis ini di a...

Post has attachment
Inai mekah
Salam... Pakcik aku yg telah selamat mengerjakan Rukun Islam yg ke-5 tu selamat sampai ke tanah air selasa malam... Turun dari flight dr KLIA then bas akan hantar jemaah2 haji ke Tabung Haji Kelana Jaya... Rombongan che mimah  rujuk entry ini tak ikot sama....

Post has attachment
Maaf jika aku tak sempurna
Salam... Dulu dok sibok ngn Cinta awak 200 % ... La ni ngn Maaf jika aku tak sempurna plak... Sekarang ni kan mmg musim adaptasi novel ke drama... Jadi sape2 yg malas nak baca novel cam iolls... Tengok kat tv jek laa uolls... Memang menjadi la watak Sara Al...

Post has attachment
Fist time anak pergi camping
Salam... Semalam aku amik AL... nak uruskan anak aku yg sulung gi camping anjuran sekolah dia... tak jauh pon... dekat Jabatan Pendidikan Negeri Johor jek... camping tu khas utk Persatuan Unit beruniform... lebih kurang 70 org murid yg menyertai... Mula2 ta...

Post has attachment
Ceritera di Raya Qurban
Salam Aidil Adha... Hari ni masih bermalas-malasan nak wat kije... Sebab semalam kan cuti... Memang cenggitu eh peel aku... Da bagi cuti semalam pon ari ni nak bermalas-malasan lagik... Hari raya pertama tu aku beraya kat umah SIL... Sebab family side Incik...
Wait while more posts are being loaded