Profile cover photo
Profile photo
Syida Mohsin
599 followers -
Wellness Consultant
Wellness Consultant

599 followers
About
Posts

Post has attachment
Pre-Birthday Lunch at BLVD
Assalam & salam sejahtera =) Pagi2 lagi kami ke bangi getaway semalam untuk business discussion. And later on rn suami ajak lunch.. Mami follow je memandangkan perut pun dah berkeroncong. Tapi yang peliknya apsal la dia tuju arah ke KL. Bila ditanya.. Katan...

Post has attachment
The Power of Knowledge
Salah satu budaya utama kami di PIN adalah budaya mertabatkan ilmu. Dalam dunia perniagaan, ilmu cukup penting bagi memastikan matlamat dan tindakan kita dapat diselarikan.Ā  Mungkin ada yang merasakan, apa yang telah dipelajari masa di universiti dah cukup ...

Post has attachment
Tak berbaloi tengok cerita bisik pada langit kat wayang! Menyesal!
Kami selalu cari masa utk dating tengok movie.. Even ada back to back appointments pun boleh lagi menyelit tengok wayang. Syida selalunya follow je en suami nak tengok cerita apa. Salunya cite dia ok la.. Cite lawan2 ke omputih semua. Cite melayu dia salu s...

Post has attachment
Last Minute planned Vacay at Bayou Lagoon rk Resort
Assalamualaikum =) Long weekend dah hampir pada penamatnya. Ramailah warga kota berpusu2 balik ke rutin masing2 harini.. Sama goes to us.. Tengahari tadi rushing balik dari Melaka selepas bercuti 1 malam dekat sana. Bukannya planned holiday pun.. Since kami...

Post has attachment
1 night stay at Janda Baik
Lama sungguh tak bersiaran diblog kesayangan hamba ni.. Hai and assalam all šŸ˜ Masa balik dari beraya haji kat temerloh haritu.. My bil ajak stay dekat resort kawan dia.. Which is.. Private resort.. So dengan last minute preparation.. Sampailah kami kesana....

Post has attachment
Berniaga Tanpa ILMU? Ada BERANI?
Korang, korang pernah berniaga tak? Macam mana permulaan korang berniaga ye? main berniaga je ikut rasa atau korang memang belajar macam mana cara yang betul untuk berniaga? Syida ingat dulu-dulu pengalaman Syida mula berniaga tak pernah belajar pun.. main ...

Post has attachment

Post has attachment
Berpinggang 'Che Ta' Untuk Hari Raya.. Korang Nak Tak?
Kurang lebih 2 minggu lagi kita bakal menyambut hari lebaran. Ramai yang dah pun bersiap sedia dengan berpasang-pasang baju raya.. (amboi korang memang semangat nak berayakan), siap ada yang sebulan sebelum puasa lagi dah tempah baju raya liplap liplap. Mem...

Post has attachment
omak2 nak beraya!!
Omak2 ni mcm tu lah.. setiap masa sebok melayan anak2.. siapkan suami.. kadang terlupa nak jaga diri sendiri.. alang2 nak beraya ni.. marilah kita para omak2 yang sibuk sepanjang tahun meReward diri pula.. yelaaa risau jugak kalau org tertuko dgn bibik :'( ...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded