Profile cover photo
Profile photo
cujen lejen
47 followers
47 followers
About
cujen lejen's posts

Post has attachment

Post has attachment
Shopping dan dapat Duit balik dengan Shopback!
Percaya tak kalau aku cakap korang boleh dapat duit dengan bershopping. Ha, jangan tak percaya. Memang boleh dengan  SHOPBACK.MY . Shopback ni memang heaven sangat untuk korang-korang yang kaki shopping online macam aku ni ha. Hihihi. Sebabnya, sambil-sambi...

Post has attachment
Klinik Gigi.
Aku adalah sejenis manusia yang paling takut nak pegi klinik gigi. Seumur hidup adalah bape kali je pergi. Tu pun masuk kira yang masa sekolah dulu. Habis sekolah, memang sorry la nak pergi klinik gigi. Sebabnya, pengalaman aku jumpa doktor gigi ni, semua g...

Post has attachment
Melissa First Passport.
Semalam, kitaorang anak beranak pergi buat passport kat Imigresen Putrajaya. Rupanya bahagian passport putrajaya dan pindak ke Presint 2. Kat Menara Ikhlas. Sebelah bangunan Imigresen tu je. Tau pun kebetulan hari tu ada drop adik aku kat Menara Ikhlas tu s...

Post has attachment
Demam Kepialu.
 Muka depan BH hari ni Heboh sekarang ni pasal demam kepialu yang dah melanda Malaysia. Tetiba aku teringat, 2 minggu lepas Mel dengan adik aku rasanya dah terkena demam kepialu ni. Doctor tak cakap la demam kepialu, tapi simptom-simptom nya sama la dengan ...

Post has attachment
Gelagat Mel Kat Taska.
I was always wonder what Mel's doing when she goes to taska. I thought
kat taska tu mestilah dia makan tido je kan. Sekali malam kelmarin
saje-saje la dok belek FB Taska Mel tu. Oooo, rupanya cikgu dia ada
share aktiviti budak-budak kat taska. Tak perasa...

Post has attachment
Projek Bilik Mel
Aku ni sebelum ada anak lagi dah berangan nanti kalau ada anak, nak buat bilik anak cantik-cantik. Nak-nak pulak bila dapat pindah kuarters teres, bilik tido ada 4, so macam rugi kalau tak guna kan bilik-bilik tu. Nanti ada pulak yang 'tumpang'. Hihi. Tapi ...

Post has attachment
Setelah Sebulan.
Dah sebulan lebih Melissa dok taska. Alhamdulilah sekarang ni dah kurang dah menangis kalau aku hantar pagi-pagi tu. Menangis la jugak kadang-kadang kalau time mood dia tak ok atau bila cuti lama. Tak lama pun Mel amek masa nak sesuaikan diri kat taska tu. ...

Post has attachment
Lazada Shopping Haul.
Minggu lepas dalam group whatsapp Mommy Blogger ada share pasal pampers murah kat Lazada ni. Sebelum ni pun ada jugak org share pampers murah kat Tesco. Tapi sebab Mel tak pakai pampers ni, so aku tak amek port la. Tapi rajin jugak la aku bukak website Laza...

Post has attachment
Cuti Hari Malaysia
Jangan pandang hina rupa donut aku yang buruk tu. Walaupun rupa tak seindah mana, tapi rasa nya sedap hoi. Hihihi. Percubaan pertama kali buat donut, berjaya. Senang je rupanya nak buat donut ni. Ingatkan susah. Aku dah lama nak try buat tapi takut tak menj...
Wait while more posts are being loaded