Profile cover photo
Profile photo
Sarah Talib
202 followers
202 followers
About
Sarah's posts

Post has attachment
**
Assalamualaikum Sekian lama tidak bersiaran...hari ini tah mimpi apa tiba2 teringat nk melawat blog yg dh bersawang ni...mungkin itu yg di katakan rindu. Rindu pada teman di maya ini dan juga rindu di tempat kerja yg di tinggal sudah hampir setahun. Gambar2...

Post has attachment
Ww #30
Assalamualaikum.... Ww 30...030415 dlm ingatan..tq anak2 mama...

Post has attachment
Cream Puff
Assalamualaikum... Salam sejahtera sahabat maya sekalian...kali ini nak share resipi kuih yg kat bawah tu...Cream Puff yang agak hodoh tapi sedap....jangan pandang pada rupa tau...terasa lembut dan manis bila  gigitan pertama tu terus jatuh cinta... tudia m...

Post has attachment
Pulau Pangkor
Assalamualaikum... Bertemu lagi kita hari ini...Jalan2 makan angin. Kali ini kami anak beranak ke Pulau Pangkor pada Chinese New Year 19hb hingga 21hb...ramai giler haritu boleh pengsan kalau tak kuat semangat..nak berjalan ke Feri pun melangkah setapak2......

Post has attachment
Jalan2 Cari Makan Kuala Gula Perak
Assalamualaikum.. Salam sejahtera sahabat sekalian...kalau dh bercerita ni bersambung2 lah...maklum lah dlm inbox banyak tak siarkan...tapi semua cerita lama. Takpa kan untuk kenangan di masa lalu...tu pun banyak dh hilang sebab hp meragam...2hb Jan 2015 sa...

Post has attachment
Pai Epal Goreng Ala2 McD
Assalamualaikum... Salam sejahtera sahabat sekalian...lama Cik Jah tak masuk resipi dlm blog ni...mai kita main masak2. Satu perkara Cik Jah lupa..nak snap gambar inti. Takpa kot noh. Semua orang pun boleh bayangkan Pai Epal ala2 McD...jom kita tengok resip...

Post has attachment
Langkawi Oh Langkawi
Assalamualaikum... Sudah lama x bersiaran kat sini...rindu rasanya nk bersua dgn kawan2. Harap2 kawan2 masih ingat pada Zsarah Family...hehehe. Skrg ni sibuk dgn Instagram...pulun habis..kalau nk folo id saya : zsarahfamily Kali ni nak kongsi cerita bercuti...

Post has attachment
Happy Anniversary 10 Nov... ke24
Assalamualaikum.... Apa khabar  sahabat2 ku yg di kasihi...hari ini genap 24 tahun perkahwinan saya dan En suami...semoga kami diberkati Allah.

Post has attachment
Salam Jumaat
Assalamualaikum.. Salam jumaat...lama tak bersiaran rasa kekok pulak. Hari ini hari terakhir dlm bulan 10 ni...macam mna malas pun saya kena N3 jugak...tak ada apa yg menarik yg nak di cerita...tapi rasa rindu yg mendalam pada kekawan dlm dunia maya ini...k...

Post has attachment
Selamat Ulang Tahun ke11
Assalamualaikum... Lama tak bersiaran kat blog ni.... jadi blog usang dah...nak kata sibuk tak jgk...tapi hari  ini ku gagahkan juga meng..updet blog ni...sebab hari ini adalah ulangtahun ke11 anak bongsu ku...pagi2 lagi mama dah suruh posing sebelum ke sek...
Wait while more posts are being loaded