Profile

Cover photo
Rotalianul - Revista românului din Italia
Works at Rotalianul.com
Lives in Roma, RM, Italia
6 followers|671 views
AboutPosts

Stream

 
Pe 8 ianuarie, 2017, vă prezentam o știre foarte tristă despre un tânăr român de doar 27 de ani, pe nume Florin Dinu, care locuia în Catania și care a fost împușcat cu sânge rece de către un antreprenor italian de 40 de ani, în urma unor neînțelegeri ce începuseră inițial în incinta discotecii Onda Latina, neînțelegeri în care Florin nici măcar nu fusese implicat, așa cum au relatat ulterior martorii.
1
Add a comment...
 
Conform BBC, poliția din regiunea Thames Valley, Marea Britanie, a declarat că o ambulanță a intervenit în ziua de Crăciun, în jurul orei 13:42 GMT, la proprietatea lui George Micheal din Goring,și că momentan ”moartea cântărețului este considerată ca fiind inexplicabilă dar nu suspicioasă”. De asemenea, polițiștii au mai declarat: ”O autopsie va fi efectuată în timp util. Poliția din Thames Valley nu va mai face alte declarații până la sosirea r...
1
Add a comment...
 
Sub raportul măiestriei artistice, a versului și a melodiei, colindele ocupă un loc de seamă în creația poporului nostru.
1
Add a comment...
 
Acesta a fost oprit de doi agenți de poliție pe străzile din Sesto San Giovanni, provincia Milano, într-un control de rutină în care i s-au cerut documentele, însă din rucsacul său criminalul a scos un pistol de calibrul 22 și a împușcat în umăr unul dintre cei doi polițiști, după care s-a ascuns în spatele unei mașini parcate în apropiere și a început să strige ”polițiști bastarzi!”.
1
Add a comment...
 
Jaful a avut loc zilele acestea în San Lucido, un orășel micuț din provincia Cosenza, în Calabria, unde un cetățean român în vârstă de 40 de ani a pătruns în sacristia bisericii locale reușind să fure obiecte din aur și bijuterii prețioase de mare valoare.
1
Add a comment...
 
Vă puteţi depune demisia fără să prezentaţi o justificare, respectând doar obligaţia preavizului, raportul de muncă putând înceta prin libera voinţă a muncitorului şi a angajatorului.
1
Add a comment...
 
Drepturile pasagerilor aerieni sunt reglementate de Regulamentul nr. 261/2004 al Consiliului European și al Parlamentului European de stabilire a unor norme comune în materie de compensare și de asistența pasagerilor în eventualitatea refuzului la îmbarcare și anulării sau întârzierii prelungite a zborurilor.
1
Add a comment...
 
Un studiu efectuat pe un eșantion de 837 de colaboratoare și colaboratori domestici, cu reședința în 177 de localități diferite.
1
Add a comment...
 
Coboară-te-asupra-mi, iubire, Din slăvile bolţii senine, A gândului chinuri mi-adoarme De-a pururi, şi du-mă cu tine.
1
Add a comment...
Work
Employment
  • Rotalianul.com
    present
Basic Information
Gender
Decline to State
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Roma, RM, Italia
Contact Information
Home
Email