Profile cover photo
Profile photo
Anne Claasen
3 followers
3 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Vorige week vond de Barcelona Bridal Fashion Week plaats, waar de nieuwste mode voor komend jaar werd geshowd. En daar zaten hele mooie en soms hele gewaagde jurken tussen. Benieuwd naar de trends van 2019? Die zie je hier.


https://www.loves2love.nl/gewaagde-pronovias-jurken-catwalk-barcelona/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Als je net verloofd bent kan het soms voelen alsof er een muur aan informatie op je afkomt. Een beetje overweldigend, nietwaar? Het is ook niet gek dat je je zo voelt, je gaat een groot evenement organiseren (jullie trouwdag), terwijl je  nog nooit zoiets hebt gedaan. Logisch dat je niet precies weet waar je op moet letten. En dat je niet weet wat je allemaal nodig hebt en moet doen. Ik testte de mobiele app van Zankyou, een online tool die het plannen van je bruiloft veel gemakkelijker maakt.

https://www.loves2love.nl/zankyou/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Eigenlijk weet iedereen in onze directe omgeving, en iedereen die mijn blog leest dat ik graag op een dag zou trouwen. En dan liever gisteren dan vandaag. Toen ik net begon met bloggen leidde dat tot veel vragen aan zowel mij, als vriendlief. Gingen we trouwen? Waarom begon ik met bloggen over zo’n onderwerp als we niet zouden gaan trouwen?

https://www.loves2love.nl/ja-ik-wil-trouwen-is-dat-nou-zo-raar/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ben jij nog op zoek naar mooie tafelkaartjes voor jullie diner? Zoek dan niet verder, want ik heb een stel mooie printable tafelkaartjes voor jullie gemaakt!

Printable tafelkaartjes
Heb je bij het diner zo veel moeite gedaan om je gasten in te delen aan verschillende tafels, dan is het ook handig dat je gasten weten aan welke tafel ze zitten. Het liefst ook nog op een leuke manier.

https://www.loves2love.nl/printable-tafelkaartjes-voor-jullie-diner/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een paar duizend euro voor een jurk die je maar 1 dag draagt? Dat vind ik als nuchtere Hollander wel heel veel geld. Daarom ging ik op zoek naar de mooiste trouwjurken onder 500 euro. En guess what, ik heb ze gevonden! Kijk snel mee naar deze toch wel heel erg mooie, en niet dure trouwjurken.

Lees ook: Starten met het plannen van je bruiloft

LET OP: Ga niet voor de goedkoopste jurk
Ook websites als AliExpress, Wish en andere goedkope websites bieden trouwjurken aan.

https://www.loves2love.nl/favoriete-trouwjurken-onder-500-euro/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Als trouwblogger leer ik een hele hoop dingen over het huwelijk. Dingen die ik lang niet altijd wist en die soms heel bijzonder zijn. Deze leuke wist je datjes heb ik voor je op een rijtje gezet, en natuurlijk blijf ik elke week zoeken naar nieuwe weetjes.

Lees ook: Wist je datjes over het huwelijk #2
1.Bruidsmeisjes droegen vroeger een boeket met knoflook en kruiden en witte jurken
Dit was bedoeld om boze geesten af te schrikken en ervoor te zorgen dat deze de bruid niet mee konden nemen.

https://www.loves2love.nl/toffe-weetjes-over-het-huwelijk-3/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Je grenzen aangeven kan heel erg lastig zijn, zowel in een relatie als wanneer je single bent. Zo vond ik het heel lastig om bij een date aan te geven dat ik me niet op mijn gemak voelde als hij zijn arm om mijn schouder sloeg. Dat kleffe gedoe terwijl je elkaar nog leert kennen, ik wilde er niets van weten. Maar om dat ook daadwerkelijk te zeggen, dat was lastig.

Weet wat je grenzen zijn
Je kunt alleen je grenzen aangeven als je ook weet waar jouw grenzen liggen.

https://www.loves2love.nl/je-grenzen-aangeven-bescherm-jezelf/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bedankjes voor je bruiloft, ontzettend leuk om als herinnering aan jullie trouwdag mee te geven aan je gasten. Zo'n bedankje hoeft niet groot te zijn, het kan ook gaan om een enkel bloemetje, zakje met zaadjes, sterretje of iets anders. Gecombineerd met een leuke, humoristische boodschap is het een origineel en leuk bedankje.

https://www.loves2love.nl/10-humoristische-bedankjes-voor-je-bruiloft/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Als bruid ben je vaak lang bezig met het plannen van jouw dag. Misschien weet jij al precies hoe je bruiloft er uit moet zien,  inclusief bruidsmeisjes. Maar hebben jouw bruidsmeisjes wel hetzelfde idee bij jouw bruiloft als jij? Gaat jouw bruidsmeisje je spotlight stelen? Doe de Loves 2 Love test en kom erachter, zodat je op tijd maatregelen kunt nemen (zoals het ontslaan van je bruidsmeisje, of haar een goede preek geven).

*Natuurlijk proberen niet alle bruidsmeisjes je spotlight te stelen.

https://www.loves2love.nl/bruidsmeisje-je-spotlight-test/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nadat zij zo'n 3 maanden samen waren besloten Mandy (27) en Henk (37) dat zij de grote sprong in het diepe wilden wagen. Snel? Ja, maar het voelde goed. 'Allebei hadden we dit nog nooit gevoeld en we waren er klaar voor.' zegt Mandy. Vandaag vertellen ze alles over hun verloving en plannen voor de bruiloft.

Lees ook: Een festival/platteland/bohemian bruiloft voor Marleen en Paul
Hij was bezet
In september van 2016 viel Mandy's oog voor het eerst écht op Henk.

https://www.loves2love.nl/mandy-en-henk/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded