Profile cover photo
Profile photo
European Observatory on Memories
10 followers -
Network of organisations of memory and remembrance based at +SolidaritatUB +UniBarcelona
Network of organisations of memory and remembrance based at +SolidaritatUB +UniBarcelona

10 followers
About
Posts

Post has attachment
A seminar addressed to high school teachers who want to go into depth in some of the most significant historical issues regarding mass genocide and violence, such as the Holocaust or the Civil War and on how to transmit them to their students. In this second edition the focus will be on sharing visions within a comparative perspective between Catalonia and Portugal. Experts from France, the Netherlands, Portugal and Spain will deliver both theoretical presentations and experimental cases applied to the pedagogical world. The course will conclude with a guided tour on the Slavery Legacy in Barcelona, by Associació Conèixer Història.
Add a comment...

Post has attachment
Consulta totes les activitats que organitzem a Barcelona aquest mes d'octubre!

https://mailchi.mp/ea5defb7ef2c/eurom-activitats-octubre-2018-barcelona?e=[UNIQID]

Amb la col·laboració de Crai Pavelló de la República +Universitat de Barcelona, +SIDBRINT, Amical de les Brigades Internacionals, +Editorial Gedisa, Plataforma Fem nostre l'espai de la Model, +Roc Blackblock, Futur Monument Presó de Dones de les Corts, +Museu de Ciències Naturals de Barcelona, +Barcelona Cultura
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2/10/18
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Estrenem setembre una nova sèrie d'activitats per analitzar les memòries europees sota una perspectiva transversal i transnacional. Segueix els enllaços de la nostra newsletter d'agost i descobreix tots els detalls!

#EuropeanMemories #EUROM

Amb el suport d +European Commission - Europe for Citizens, and +Erasmus Plus
EUROM Newsletter - August 2018
EUROM Newsletter - August 2018
us10.campaign-archive.com
Add a comment...

Post has attachment
L’Observatori Europeu de Memòries de la Universitat de Barcelona proposa un projecte europeu per impulsar la memòria com a mecanisme d'inclusió social, cultural i territorial als #Pirineus. La primera reunió de coordinació va comptar amb la participació de representants del +Museo de la Paz de Gernika, de l' +Arxiu Nacional d'Andorra, de l’ +Ajuntament de Sort i del Departament de Memòria i Convivència del +Govern de Navarra, investigadors de la +Universidad de Zaragoza i de la +Université Bordeaux Montaigne, a més de representants del +Bunquers Martinet i del Consorci Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya a Solsona. La sessió de treball va tenir lloc els dies 14 i 15 de juny de 2018 a Martinet, Sort i Solsona, i va incloure visites guiades als espais de memòria del Parc dels Búnquers de Martinet, a la presó-museu El Camí de la Llibertat a Sort i al Monument als Emboscats de Solsona.


Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Demà serem a la Casa de la Història Europea per debatre sobre el rol de les polítiques de memòria per a la milloa democràtica de les nostres societats. Pots participar i seguir el debat amb l'etiqueta #EUROM2018

Add a comment...

Post has attachment
Demà serem a la House of European History per debatre sobre el paper de le spolítiques de la memòria per a la millora democràtica de les nostres societats. Segueix les actualitzacions a Twitter #EUROM2018

Add a comment...

Post has attachment
Mañana en +Gernikako Bakearen Museoa Fundazioa, inauguramos la serie de seminarios sobre arte, memoria y espacio público. Las siguientes jornadas se realizaran en Barcelona, Granollers y Pamplona. Con la colaboración de +Ajuntament de Granollers - Can Jonch y +Nafarroako Gobernua / Gobierno de Navarra.

Add a comment...

Post has attachment
Be a part of our international contest and exhibition on the search of freedom! Grab your phone, snap a picture that represents your own vision of freedom in 2018, tag it with #InSearchOfFreedom2018 and post it on your Instagram profile quoting @InSearchOfFreedom1968.

Further information:
- EUROM
- EUROM
europeanmemories.net
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded