Profile cover photo
Profile photo
rehan iskandar
About
Posts

Post has attachment
EMAK
EMAK.. bila bukak crita pasal emak.. semestinya orang akan ingat and terbayang wajah mak mereka..      aku pon tak terkecuali.. mesti la sapa tak sayang mak sendiri kan.. mak marah tanda sayang.. orang yang knl aku mesti cakap.. MEMBER : kau slalu kaaan kne...
EMAK
EMAK
esmorikey26.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dear Diary
Dear Diary,      emm nak cakap ape ek?? haa assalamualaikum diary ku.. sihat?? ape khabar?? lama tak jumpa kan?? sorry la dah lama tak update..hehe rindu eh?? kita pon rindu awakk.. yeay kita sama sama rindu.. awak.. kita nak tanya.. agak agak kan, betul ke...
Dear Diary
Dear Diary
esmorikey26.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
AWAK :')
awak.. saya tak pandai nak berkasar dgn orang wak.. saya tak pandai nak luahkan ape yang saya rasa pada orang wak sbb tu saya pendam.. bukan nk jatuh kan martabat awak or maruah awak.. tp wak ni je la tempat yang saya rasa saya boleh luahkan isi hati saya.....
AWAK :')
AWAK :')
esmorikey26.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PERSAINGAN
perhubungan dan percintaan tak selalunya indah.. lagi lagi mcm dalam drama or movie..haha.. selalunya ( bukan selalunya, setiap kali ) percintaan pasti akan ada cabarannya.. cabaran yang paling hebat sekali bagi aku adalah bila hadirnya orang ketiga.. kene ...
PERSAINGAN
PERSAINGAN
esmorikey26.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
pertolongan tak selalunya berhasil dengan baik
niat dihati memang nak tolong.. tapi kan Allah Maha Besar dan Maha Mengetahui.. niat dah cantik dah tapi semua ketentuan Allah..klau ditentukan apa yang kita niat tu berjalan dangan lancar, lancar la perjalanannya.. tapi klau dah ditentukan tak lancar, ape ...
Add a comment...

Post has attachment
SEPATUTNYA AWAK LEBIH MENGETAHUI..
Saya ni bukan lah seorang lelaki yang lebih suka bercerita tentang ape yang saya alami pada orang lain.. saya ni seorang lelaki yang sangat suka orang berikan perhatian pada saya..saya tak macam lelaki lain... awak patut tahu..awak kenal saya dah lama..takk...
SEPATUTNYA AWAK LEBIH MENGETAHUI..
SEPATUTNYA AWAK LEBIH MENGETAHUI..
esmorikey26.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Segalanya Sudah Berubah..
kini segalanya sudah berubah.. aku perlu membuat pilihan yang paling sukar sepanjang 19 tahun aku hidup menghala nafas yang dipinjamkan dari yang Maha Esa.. sepanjang aku hidup aku tak pernah menyangka akan berada didalam situasi ini.. perlu membuat pilihan...
Segalanya Sudah Berubah..
Segalanya Sudah Berubah..
esmorikey26.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
ADAKAH IA SATU KESILAPAN ????
     adakah ia satu kesilapan?? adakah ia perkara yang betul aku lakukan?? conpius nyaaaaa...aku dah tak tau dah nak buat ape.. seriusly speechless.. i was like a stupid man.. kenapa la aku boleh buat macam ni??      kenapa perlu aku perlu jatuh hati pada o...
ADAKAH IA SATU KESILAPAN ????
ADAKAH IA SATU KESILAPAN ????
esmorikey26.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Permulaan Sebuah Kisah Yang Amat Memberi Kesan Kepada Ku....
     Assalamualaikum semua.. dah lama tak bukak blog ni last bukak pun sebab nak luah perasaan.. kali ni pon bukak sebab nak luah perasaan tapi kali ni berbeza sikit luahannya.. luahan kali ni tentang erti sebenar hidup dan erti sebenar menjalani hidup bers...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded