Profile cover photo
Profile photo
Kristoffer Føns
1,011 followers
1,011 followers
About
Posts

Post has attachment
Nyt projekt om rejser til Asien
Pt kan du læse om områder i Thailand & få rejseforslag til f.eks. 15 dage med storby- og badeferie. LINK ➙ https://traveleast.dk/
#asien #rejser #ferie #thailand #traveleast
Add a comment...

Post has attachment
Syntes faktisk at Google+ var ret fedt, men det gik desværre den vej de fleste havde forestillet sig. Jeg har ikke postet herinde længe og kommer ikke til det. Så skal vi ikke connecte på LinkedIn i stedet?

Jeg er også på Twitter (@HrFons) og naturligvis Facebook :-)
Add a comment...

Post has attachment
Har netop booket hjemrejse til Danmark 25. maj efter 5 måneder i Edinburgh. Bliver helt underligt ikke at have en gammel vulkan i baghaven :-)
Photo
Add a comment...

Kiggede lige på min egen G+ profil: man kunne godt få det indtryk, at jeg er fuld tid som rejseblogger. Det er ikke tilfældet - jeg arbejder fortsat med SEO, linkbuilding & tekstforfatning for danske firmaer :-)
Add a comment...

Post has attachment
London Eksperten er live
Ny rejsekonsulent-service af yours truly, hvor jeg hjælpere danskere med selv at planlægge deres storbyferie til London.

Bliver spændende at opleve den del af rejsebranchen - er ikke i tvivl om, at min service er pengene værd og vil være god for mange af de, der ikke er vant til at planlægge rejser selv, men ikke kunne stå for en billig flybillet til London :-)

Tag et kig på http://london-eksperten.dk
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nogen SEO-firmaer her med 10 års erfaring til under 800 kr i timen? Så har jeg et kunde-emne, der gerne vil i top 10 på søgeordet "brugte biler" med sit spritnye website 😂

Fortsat god dag
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Mit første spæde skridt videre ind i rejsebranchen - eller i hvert fald et forsøg derpå :-)
#lufthavnstransport
Ny service - skræddersyet Luton til London rejseplan for 49 kr
I 2015 læste over 20.000 danskere mine guides til, hvordan man kommer fra lufthavnene omkring London & ind til centrum. Derudover har jeg fået flere hundrede kommentarer med spørgsmål til, hvordan man helt konkret kommer fra lufthavnen til sit hotel i London.

Et af mine store mål i 2016 er at komme i gang med at arrangere rejser til London. Mit første spæde skridt er nu taget:

Jeg har netop lanceret en service, hvor jeg for kun 49 kr skræddersyer en rejseplan fra Luton Lufthavn til hotellet i London. Kort og godt, så laver jeg en specifik rejseplan for den rejsende, således at vedkommende på få minutter kan booke sin lufthavnstransport og med ro i sjælen kan tage turen fra Luton og hele vejen til hotellet.

Add a comment...

Post has attachment
Ingen i familien aner hvad et godt backlink er
Som du måske ved er jeg flyttet til Edinburgh, hvor jeg dog fortsat arbejder på fuld tid som freelance SEO konsulent & tekstforfatter (altid frisk på en ny opgave).

Jeg havde brug for et sted at sidde 7-8 timer om dagen, da jeg bliver tosset af at sidde på hjemmekontor & på ingen måde er produktiv derhjemme. Det blev Regus, som jeg er meget glad for.

I den forbindelse er jeg blevet interviewet til +Amino - det kan læses her:
Add a comment...

Post has shared content
+Rejsekris guide til at lave en rejseblog. Måske lidt at hente på sidste punkt under 'Hvordan får man adgang til et affiliate program?", hvis du laver affiliate ud over Danmarks grænser :-)
En efterspurgt guide, der måske ikke kan lære jer kloge hovedet på Google+ noget :-D
Ikke desto mindre er her min guide til at lave en rejseblog:
#rejseblog #rejser #blogger
Add a comment...

Post has attachment
Jeg bor nu i #Edinburgh. Et godt sted at tage selfies :-)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded