Profile cover photo
Profile photo
Amira Najwa
34 followers
34 followers
About
Amira's posts

Post has attachment
Pesanan Buat Kekasih .
Assalamualaikum 17 April 2015 Jumaat Alhamdulillah done test Integrated Marketing Communication . Fuhh ! Salah satu subject yang aku tak boleh nak go. Killer paper ! Humm. Actually bukan nak story pasal tu. Aku nak story pasal someone nih . Nama dia Raja Mo...

Post has attachment
Life
Assalamualaikum and hye ! This second day aku update blog dekat library . Wah best lah pulak bila alone macam ni . You know why ? Barulah ada feeling :) Okay . Dalam hidup ni mesti ada yang datang and ada yang pergi . Tu semua dugaan . Sama ada kita boleh t...

Post has attachment
Memories
Assalamualaikum and hye ! First of all , dah lama tak mengupdate this blog . Goshhh ! Lama ohh . Bukannya apa . Everythings happend to me akhir-akhir ni .  Sedih , patah hati , kecewa , menangis , ketawa , gembira aku . Just aku jee tahu . Semuanya aku lalu...

Post has attachment
ingin kau bahagia :')
Masuk hari ni dah berapa hari ehh you and I
tak contact ? Entah :) You busy . Thats why , you tak sempat nak contact I . Ahaaa right ! Kenapa you
menjauh ? Kenapa you terus diam ? Kenapa ? I ada kecewakan you ke ? Sampai you
private moment . One day tu , I ...

Post has attachment
this is about perasaan ..
Normallah kan bila orang tak suka kita .
Orang benci kita . Yaa ! Tu memang normal . Adatlah katakan . Tapi , aku paling
tak suka bila orang tu buat baik depan aku . Hakikatnya di belakang aku . Buruk
burukkan aku , kutuk aku itu ini . Boleh ke aku terima s...

Post has attachment
Thanks for everythings you did
Dah lama dah aku tak rasa
kehilangan macam ni . Sedih ? Entahlah . Kecewa ? Pun aku tak pasti . Aku tak faham dengan perasaan aku sekarang . Dear SF , Kenapa buat saya macam ni ? Saya ada buat awak sakit hati ke ?
Atau sebaliknya ? Ya Allah , elakkan aku da...

Post has attachment
Mr. Right !
Dear MR , Sesungguhnya , hidup tidak selalu indah . Duka dan pilu hadir tanpa diduga . Kenapa time final exam ni jugak perasaan ni hadir ? Kenapa ? Entah , tak pasti :( Sebelum taken , kenapa orang selalu lontarkan janji manis . Sedangkan , diri sendiri tak...

Post has attachment
Dugaan apakah ini ?
Hmm , dugaan apa lagi ni ? Lepas satu masalah , masalah lain pulak timbul . Pelik kan ? Ujian dari Nya :) Redha jee . Tak boleh mengeluh . Tak baik . No no no ! Wawa ! Dont be like that . Kau kuat kan ? Haha :D kuat lahh sangat .  Okay , nak dimulakan cerit...

Post has attachment
Just TYPING , TYPING and TYPING
Alhamdulillah sempat jugak menjengah blog sendiri . By the way , sekarang busy . Busy sangat . Nak kata busy macam PM ? PM pun tak sebusy aku kan . Haha ! :D Busy kenapa ? Busy dengan test itu , test ini . Kuiz itu , kuiz ini . Fuyyoooo ! Banyak ohh ! Ni pu...

Post has attachment
cinta yang hilang :'(
Assalamualaikum and hye ! Dah lama dowh tak update blog nih . Rindu gilerrr ~ Haaa :D Hmm , actually . Tajuk dekat atas tu about someone . Perkenalan kitaorang dekat kem , selama 3 bulan . Wahh ! Saya yang minta nombor dia . Hee~ Tu pun sebab masing-masing ...
Wait while more posts are being loaded