Profile cover photo
Profile photo
Azlan A Raof
Father and a blogger. Wazzupp!
Father and a blogger. Wazzupp!
About
Azlan's posts

Post has attachment

Post has attachment
Damia dan Project Science 2017
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Hari ni nak share sedikit tentang projek sains sekolah damia. Projek Sains dia memang setiap tahun ada. Masa 2nd grade optional nak buat ke tak nak. Bila dah 3rd grade wajib.  Nov lepas dah ada satu kena buat. Aku cadangk...

Post has attachment

Post has attachment
3 Perkara Anda Perlu Tahu tentang Google Adsense
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Semalam ada kawan dari London telefon. Dia cuti tanpa gaji sebab ikut wife bekerja di sana. Bertanya khabar sambil sembang pasal aktiviti suami suami kerja di rumah ni. Sahabat aku memang aktif mencari peluang pekerjaan ...

Post has attachment

Post has attachment
Buaya Besar Berjaya Dirakam oleh Drone
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Bercerita tentang buaya ni, masa kecik dulu mak selalu takutkan aku ada buaya di sungai sebelah rumah aku. Masa tu kami duduk di kem sungai udang. Sampai aku terbawa-bawa dalam mimpi nampak buaya besar menunggu di bawah ...

Post has attachment
Hosgeldiniz 2017!
Selamat Datang 2017 Kini 2017 sudah menjelma. Umur pun sudah bertambah  semakin menghampiri kematian. Kepulangan ke Ankara Turkey disambut dengan salji yang membeku, 19 hari di Malaysia terasakan pendek. Alhamdulillah cuti yang dirancang berjalan lancar. Cu...

Post has attachment
Jadual Gaji Penjawat Awam 2017

Post has attachment
Jadual Gaji Kakitangan Awam 2017
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Pejam celik pejam celik sudah nak masuk tahun baru. Rasanya baru lagi tahun 2016. Begitu cepat masa berlalu. Umur pun semakin bertambah. Kalau masih tidak sedar diri lagi tak tahula aku ni.. Jadual cuti 2017 sudah di upd...

Post has attachment
Penginapan Hotel dan Homestay Sempena MAHA 2016
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Sambutan MAHA 2016 kali ini sangat luar biasa apabila tempahan untuk booth dan ruang pameran serta serta gerai sudah pun ditutup. Pihak penganjur menjangkakan kehadiran pengunjung pada tahun 2016 ini adalah 1.6 juta oran...
Wait while more posts are being loaded