Profile cover photo
Profile photo
Gold Apartments Belgrade
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Queens Gold Apartments

http://www.goldapartmentsbelgrade.com/SR/accommodation/queens-gold-apartment/

Na samo 100 m od Železničke i Autobuske stanice nalazi se Queens Gold Apartment. Potpuno nov, apartman kvalitetno stilski opremljen, sa novim i pažljivo odabranim nameštajem, savremenom tehnikom i detaljima koji će vaš boravak u njemu učiniti prijatnijim.

Ovaj jednosobni apartman pogodan je za 2-3 osobe. Poseduje izuzetno udoban bračni krevet, kao i još jedan pomoćni ležaj.

Klima i WiFi su besplatni, kao i korišćenje kablovske televizije i centralnog grejanja.

Kuhinja je potpuno opremljena ugradnim ringlama, mikrotalasnom, ketlerom, barskim stolom sa dve barske stolice, kao i kuhinjskim priborom. Veš mašina i pribor za peglanje su dostupni za korišćenje.

Prostrano, funkcionalno kupatilo sa tuš kabinom, koja će ostaviti poseban utisak, opremljeno fenom za kosu i ostalim sitnim detaljima koji će vam značiti u toku boravka. Posteljina, peškiri i osnovna sredstva za ličnu higijenu su obezbeđeni.

Apartman ćete zateći u besprekorno čistom stanju.

Prvog dana boravka u našem apartmanu, kao znak pažnje, sačekaće vas poklon osveženje: voda, sok, čaj i kafa.

Pušačka zona u ovom apartmanu je izdvojena.

Nećete imati potrebu za ključevima pošto su vrata osigurana električnom bravom. Šifra (koju i sami možete formirati u dogovoru sa domaćinom) i ID će vam biti dostupni nakon potvrde dolaska.

Prodavnice, kafići i restorani nalaze se na samo par minuta hoda od apartmana. Apoteka (00-24), pošta (Western Union) i menjačnica su na par minuta hoda od zgrade. Za one koji bi radije uživali pored reke, Ada Ciganlija je udaljena samo par stanica prevozom, kao i 25. maj, šetalište duž Dunava. Nezaboravan doživljaj garantovan na oba mesta. Savamala je na 10 minuta hoda od apartmana. Slavija, Narodna skupština, Skadarlija su 15-20 minuta hoda udaljeni od apartmana, a tu je i Knez Mihajlova ulica i Kalemegdan odmah u nastavku glavne pešačke zone.

http://www.goldapartmentsbelgrade.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kings Gold Apartments

http://www.goldapartmentsbelgrade.com/SR/accommodation/kings-gold-apartment/

Kings Gold Apartment nalazi se na samo 100 m od Železničke i Autobuske stanice. Potpuno nov, apartman je opremljen kvalitetnim i pažljivo odabrnim komadima nameštaja i tehnike, a sve u svrhu udobnosti, funkcionalnosti i užitka za vreme boravka naših gostiju.

Ovaj jednosobni apartman pogodan je za 2-3 osobe.
Poseduje izuzetno udoban bračni krevet i pomoćni ležaj. Posteljina i peškiri su obezbeđeni.

Klima i WiFi su besplatni, kao i korišćenje kablovske televizije i centralnog grejanja.

Kuhinja je potpuno opremljena ugradnim ringlama, mikrotalasnom, ketlerom, barskim stolom sa dve barske stolice, kao i kuhinjskim priborom.

Kupatilo je u potpuno novo, sa tuš kabinom, fenom i detaljima koji će vam značiti tokom boravka.

Apartman ćete zateći u besprekorno čistom stanju.

Prvog dana boravka u našem apartmanu, kao znak pažnje, sačekaće vas poklon osveženje: voda, sok, čaj i kafa.

Nećete imati potrebu za ključevima pošto su vrata osigurana električnom bravom. Šifra (na koju možete i sami da utičete, radi lakšeg korišćenja) i ID će vam biti dostupni nakon potvrde dolaska.

Prodavnice, kafići i restorani nalaze se na samo par minuta hoda od apartmana. Apoteka (00-24), pošta (Western Union) i menjačnica su preko puta ulice. Za one koji bi radije uživali pored reke, Ada Ciganlija je udaljena samo par stanica prevozom, kao i 25. maj, šetalište duž Dunava. Nezaboravan doživljaj garantovan na oba mesta. Savamala je na 10 minuta hoda od apartmana. Slavija, Narodna skupština, Skadarlija su 15-20 minuta hoda udaljeni od apartmana, a tu je i Knez Mihajlova ulica i Kalemegdan odmah u nastavku glavne pešačke zone.

http://www.goldapartmentsbelgrade.com
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded