Profile cover photo
Profile photo
Alifah Farhanah Massalleh
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
i am happiness
assalamu'alaikum this entry is a very short one. just nak bagitau when i came across this pic terus timbul perasaan yang perasan, hehe. ye la, sape2 yang nama farhanah tu maksud namanya is kegembiraan = happy. baca plak soalan yang ditujukan kat rasulullah ...
Add a comment...

Post has attachment
kalau dah jodoh
assalamu'alaikum okay, i just bought a new book today. tadaaa.. hehe, nak cerita la ari tu ada booth buku kat kampus..terserempak dengan buku ni. dalam hati dah berbisik dah, "macam best je, macam best je buku ni". tapi ada suara halus cakap, "amboi, buku-b...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded