Profile cover photo
Profile photo
Arif AirfAce
34 followers
34 followers
About
Posts

Morning (^_^)
Add a comment...

Post has attachment
Sunnah Nabi Muhammad S.A.W Dalam Tidur
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua tetamu yang sudi singgah kat blog ni (^_^).. Harap semua berada dalam keadaa sihat seadanya.. InsyaAllah, kali ni saya akan bawakan anda dengan sajian rohani..cehhhh.. Tadi sy ada trbaca satu buku dimana dlm ...
Add a comment...

Post has attachment
RiDe To KeNyiR LaKE & SeKaYu WaTerFalL 18-19.10.13
Alhamdulillah.. Akhirnya perancngan untuk ride ke Tasik Kenyir menjadi kenyataan.. bukn stkat tasik knyir, malah Air Terjun Sekayu turut ditawan..haha.. Ceritanya macam ni.. Prncgn untuk ride ke tasik knyir ni mmg dah lama.. mmg dah lma giler postpone.. bil...
Add a comment...

Post has attachment
Sambutan Hari Keluarga 2013
Assalamualaikum w.b.t  dan salam sejahtera diucpkn kpd semua.. Alhamdulillah dan syukur kehadrat Illahi kerana dgn limph dan kurnia-Nya dpt juga dianjurkan satu majlis bagi meraikan keluarga yg bahagia iaitu keluarga MD NOR BIN MUSA & CHE SUPIAH BT DERAMAN ...
Add a comment...

Post has attachment
RiAnG RiA ReDaNg 1-3.10.13
Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua.. Dah lama rasanya x update blog ni,, Kali ni, sy update pasal trip ke Pulau Redang   bersama classmate terchenta..hehe.. Trip ni disertai seramai 16 orang trmasuk diri ini.. Pada mulanya nmpak mcm x ja...
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Last week practicum at National School of Pauh Sembilan.. #SKPauhSembilan  
Add a comment...

Still have one more week to go.. #Praktikum2   #SKPauhSembilan  
Add a comment...

I'll never let this feeling out and control me. I'm the one who will control it. 
Add a comment...

This feeling isn't the right thing for me to have. Its for others.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded