Profile cover photo
Profile photo
Homestay murah Melaka
9 followers -
Homestay murah 4 bilik yang selesa untuk anda sekeluarga
Homestay murah 4 bilik yang selesa untuk anda sekeluarga

9 followers
About
Homestay murah Melaka's posts

Post has attachment
Serama Camp
Kredit: Azatyvitalove Anda berminat dengan aktiviti lasak dan ekstrim? Serama Camp adalah pilihan terbaik. Saya pergi ke sini 2 tahun lepas bersama murid-murid sekolah. Masa ni baru abes pantang, balik tu abes sakit-sakit badan..hahaha. Tapi pengalaman yang...

Post has attachment
Lockdown- Real Escape Game
Lockdown-Real Escape Game bertempat di The Shore Shopping Gallery Melaka. Lockdown bukanlah sebuah rumah berhantu atau 'maze'. Ia adalah lebih kepada pengalaman permainan mencari jalan keluar ataupun menyelesaikan masalah seperti 'treasure hunt' dengan seca...

Post has attachment
Truly Two Cafe Melaka
Masya Allah sedapnya. Ingat x ada viral di facebook tahun lepas 'Milkshake Maniac' yang desert dia dalam jar melimpah ruah, yang ya Allah rasanya memang sedap sangatla bagi saya peminat ais krim dan coklat. Sempat amik gambar dari sisi jer. Boleh tengok det...

Post has attachment
i-City Shah Alam
Dalam dok scroll down gambar dalam handphone suami terjumpa gambar kami berjalan di i-city Shah Alam  beberapa tahun . Bolehla di abadikan di blog senang nak tengok gambar anak-anak membesar, in shaa Allah. Bandar i-city ni terletak di  i-City, D-1-G, Jalan...

Post has attachment
Restoran Bas Melaka
Korang tau tak pasal Restoran Bas Melaka? Di Melaka bas-bas lama yang tidak digunakan, dijadikan sesuatu yang lebih berguna, 'reuse' omputih cakap. Ha meriah x bas ni da jadi restoran sebagai tempat famili makan juga 'spend' masa bersama. Kebanyakan bas-bas...

Post has attachment
Pengalaman Bercuti di Bandung
Copy paste from my blog Azatyvitalove Assalammualaikum & selamat pagi.. Lama sangat rasenyer xupdate blog ni...hahaha.. Sebab xde cite best nak cite kot hihihi.. Alhamdulillah kami sekeluarga baru jer balik dari Bandung Ahad baru ni selepas 5 hari 4 malam b...

Post has attachment
Niat Puasa Ganti Ramadhan
Raya da 12 Hari..da Ganti puasa semua..?in shaa allah sy share niat Puasa Ganti yg dikongsi rakan di Aplikasi WhatsApp.. Moga Allah permudahkan kita menyelesaikan hutang Dengan Allah ini..amin

Post has attachment
Sunnah Rasulullah


Post has attachment
Pameran Artifak Rasulullah
Sebelum puasa aritu sempat menyertai lawatan sekolah ke Masjid AL Azeem, Pameran Artifak Rasulullah.  Banyak bahan pameran yang meruntun rasa rindu pada semulia-mulia insan Nabi Muhammad Saw. Di sini saya share beberapa gambar yang sempat saya snap.  

Post has attachment
Rumah Terbalik Melaka (Upside Down Gallery)
Ha di Melaka pun ada rumah terbalik tau. Kebetulan ada sorang kawan bagitahu saya pun ajak encik suami pergi melawat tapak..hahahha Tempat dalam bangunan kedai je, dari luar xnampak pun rekabentuk rumah terbalik. Tapi lebih kepada perabot & aksesori rumah t...
Wait while more posts are being loaded