Profile cover photo
Profile photo
Nomad Gastropub
About
Posts

Post has attachment
Added photos to Bollywood Party with DJ Gelu Cornes.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Added photos to Cuban Night with Fiesta Cubana.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Details
Vă invităm vineri, 9 iunie la Bollywood Party, una dintre cele mai magice și așteptate petreceri de la noi, iar pentru acest eveniment special muzica va fi asigurată de Dj Cornea, unul dintre cei mai apreciați și recunoscuți dj din anii trecuți ai Clujului. Reîntoarcea lui Gelu Cornea la pupitru vă va readuce într-o lume plină de armonii și piese celebre de la Bollywood.

Acest eveniment este în onoarea regizorului indian, S.S. Rajamouli, invitat special la TIFF2017. Veți avea ocazia să vedeți ultimul lui film lansat, Baahubali II, pe 8 iunie, în Piața Unirii, în cadrul festivalului de film Transilvania. Vă invităm cu drag la ambele evenimente susținute pentru a celebra cultura indiană. Ne vedem la #bollywood ... See more
Cinema of India
Free admission

https://www.facebook.com/NomadGastropub/photos/gm.623404231197834/226935604473027/?type=3&theater
Add a comment...

Post has attachment
Details
Nomad Gastro Pub împreună cu prietenii de la Fiesta Cubana Cluj vă invităm sâmbătă, 10 iunie la o adevărată noapte cubaneză, o noapte în care ritmurile latino şi paşii de salsa cubana, merengue, bachata, vor umple ringul de dans.
Vă aşteptăm cu drag la...#cubanight! 😉🎺🎵🎤
Intrare liberă!

Pres:I Love Cluj, Cluj.com - Ghid Local, Cluj Life, Zile și Nopți Cluj-Napoca Clujul de buzunar, I like Cluj

EN:
With our friends from Fiesta Cubana Cluj, we invite you saturday, june 10 to a real cuban night, o night in wich all the latin rythms and the steps and the figures of salsa cubana, merengue, bachata will conquer the dance floor. Join us in a ..#cubanight!
Parties ⋅ Nightlife
Party
Free admission
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded