Profile cover photo
Profile photo
Elda Malissa
79 followers -
Sekarang sebagai WAHM, menguruskan bisnes dari rumah sambil enjoy menjaga dua orang puteri yang super aktif dan cantik ! Akhirnya, suami saya redha dengan keputusan menolak biasiswa untuk pengajian Master dan menjadi surirumah sepenuh masa yang berbisnes dari rumah. ALHAMDULILLAH
Sekarang sebagai WAHM, menguruskan bisnes dari rumah sambil enjoy menjaga dua orang puteri yang super aktif dan cantik ! Akhirnya, suami saya redha dengan keputusan menolak biasiswa untuk pengajian Master dan menjadi surirumah sepenuh masa yang berbisnes dari rumah. ALHAMDULILLAH

79 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
First entry on new blog! :D
(berapa banyak blog daa... :p)

Post has attachment
VIVIX Telah Mengubah Perspektif Ayah Terhadap Supplemen! Happy :)
Assalamualaikum semua.. Sembang2 mengenai VIVIX lagi.  Beberapa hari yang lepas, suami saya alami simptom2 nak demam. Mula batuk sikit2. Jadi, suami tanyakan pada saya Vitamin C ada lagi tak untuk dia makan. Of course lah adakan, sebab memang kena buat stok...

Post has attachment
Mendaftar Ahli Shaklee Secara Percuma Dan Penjimatan Berganda!
Assalamualaikum & salam sejahtera. Sesuatu yang membeliakkan mata yang Shaklee offer pada bulan ni! Rasa rugi sangat kalau lama dah sangat mengidam sirap merah ni, tapi tak ambil peluang untuk grab bulan ni!! Banyak sangat yang Shaklee offer untuk bulan ni....

Post has attachment
Elda Malissa commented on a post on Blogger.
Semalam pun ada juga buat eksperimen ni. Hihi.
memang kagum lah mcmna minyak tu kejap je dah pecah2 jadi molekul2 yang lebih kecil. Superb! 

Post has attachment
Resepi: Chocolate Cupcakes Yang Sangat Sedap! Simple Resepi is BONUS!
Assalamualaikum wrt wbh. Lama cuti dari bersiaran. Hukhuk. ( Sudah2 lah mencipta alasan. Hihi.. ) Jadi, mari mulakan entri hari ni dengan resepi masakan.. Haha.. Ambil mood lah katakan.  Anak2 memang suka sangat kek coklat. Kali ni sahaja saya rasa nak buat...

Post has attachment
Alternatif Merawat Ekzema Anak Anda. Rawatan Luar Dan Dalam
Assalamualaikum wrt wbh. Semoga hari ini kita diberikan kesihatan yang baik, yang sakit disembuhkan. Semoga hari ini rezeki kita semakin luas. Dan semoga apa sahaja yang kita lakukan mendatangkan manfaat kepada diri kita dan juga orang2 di sekeliling.  Entr...

Post has attachment
Ekzema Sembuh Hanya Selepas 5 Hari Dengan Krim Ajaib!
Assalamualaikum.. Sihat kakak2, adik2, abang2? Semoga semuanya berada dalam rahmat Allah hendaknya. Ameen.. Saya nak kongsikan sekali lagi testimoni dari post yang terdahulu tentang Krim Ajaib Pilihan Ibu-ibu iaitu Herbal Blend Multipurpose Cream dari Shakl...

Post has shared content
Krim ni best sangat. Sangat manja dan mesra dengan kulit. PARABEN FREE. Selamat dan berkesan. Tanpa side effects. 
Krim Ajaib Yang Menjadi Kesukaan Ibu-Ibu di Malaysia
Assalamualaikum.. Lama benar tak menulis di blog ni. :) Tak lah busy mana, tapi aturan masa selalu lari dan tersasar.  Macam ni lah bila ada anak2 kecil yang sedang meningkat remaja. Haha. Ewah! Jauh bebenor lagi anak2 ummi tu nak menginjak alam dewasa. Tap...

Post has attachment
Krim Ajaib Yang Menjadi Kesukaan Ibu-Ibu di Malaysia
Assalamualaikum.. Lama benar tak menulis di blog ni. :) Tak lah busy mana, tapi aturan masa selalu lari dan tersasar.  Macam ni lah bila ada anak2 kecil yang sedang meningkat remaja. Haha. Ewah! Jauh bebenor lagi anak2 ummi tu nak menginjak alam dewasa. Tap...
Wait while more posts are being loaded